bumbasi, įsivaizduoju, kad tau tikrai turėtų tikti tokia šukuosena. tos ampulės (kalbu apie kitos firmos, oriflame niekad nebandžiau), tikrai fainas dalykas, tik brangokai gaunas, nes reikia tept pastoviai, kol atsigauna plaukai. Labai faina dar yra aliejukas plaukams, tikrai atsigauna plaukai.
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 11, 00:42)
bumbasi, įsivaizduoju, kad tau tikrai turėtų tikti tokia šukuosena. tos ampulės (kalbu apie kitos firmos, oriflame niekad nebandžiau), tikrai fainas dalykas, tik brangokai gaunas, nes reikia tept pastoviai, kol atsigauna plaukai. Labai faina dar yra aliejukas plaukams, tikrai atsigauna plaukai.
Kas per ampules ir kiek kastuoja

Laba diena studentams ir prezidentams

Ei, mamkos, kur jūs
Catty visai nebepasirodo

Catty visai nebepasirodo

labukėlis
,
Vaje, Jolka, kaip negerai, kad pervėlai pamačiau apie TW vakarėlį pas Tave namie
- būčiau labai norėjusi ateit
.
Kažin šios firmos duoninė verta dėmesio ar ne?
Gal kas turit?
Ir šiaip labai patiko Samba ąsotėlis
, mąstau gal reikėtų įsigyt .
Bumbasi, kiek teko girdėt, tai firmos O'rising priemonės plaukams labai
, bet aš pati asmeniškai jų nebandžiau. Kerastase plaukų produktai irgi labai išgirti, bet jas užsisakinėja merginos iš užsienio. Pati buvau susigundžiusi Avedos produkcija, bet, kadangi neturiu kreditinių kortelių, o per tarininkus pirkti nemėgstu, tai mečiau tą mintį iš galvos
.

Vaje, Jolka, kaip negerai, kad pervėlai pamačiau apie TW vakarėlį pas Tave namie

Kažin šios firmos duoninė verta dėmesio ar ne?

Bumbasi, kiek teko girdėt, tai firmos O'rising priemonės plaukams labai

sveikutės
man rodos, kad catty pas vyra anglijoj visą vasarą žadėjo būti.
1. Vaje, Jolka, kaip negerai, kad pervėlai pamačiau apie TW vakarėl
2. bet, kadangi neturiu kreditinių kortelių, o per tarininkus pirkti nemėgstu, tai mečiau tą mintį iš galvos
.
1. kadangi yra moteriškių, kurios nori šio to iš TW, tai dar darysim pas mane vakarėlį, tik tikslios datos nežinau kada. Būtinai tau pranešiu.
2.turiu kreditinę, galiu nupirkt užsienyje, sakyk tik ko reikia.
Bumbasi, kapsules pirkdavau kaune, paskui klaipėdoje DAVINES firmos.Kurį laiką jomis prekiavo ir skuode kirpėja Žana, bet daba jau nebeturi, nes brangi kosmetika, skuode nelabai apsimoka.
QUOTE(Gabred @ 2009 06 12, 14:02)
man rodos, kad catty pas vyra anglijoj visą vasarą žadėjo būti.
QUOTE(Monmarta @ 2009 06 13, 14:43)
1. Vaje, Jolka, kaip negerai, kad pervėlai pamačiau apie TW vakarėl
2. bet, kadangi neturiu kreditinių kortelių, o per tarininkus pirkti nemėgstu, tai mečiau tą mintį iš galvos

1. kadangi yra moteriškių, kurios nori šio to iš TW, tai dar darysim pas mane vakarėlį, tik tikslios datos nežinau kada. Būtinai tau pranešiu.
2.turiu kreditinę, galiu nupirkt užsienyje, sakyk tik ko reikia.
Bumbasi, kapsules pirkdavau kaune, paskui klaipėdoje DAVINES firmos.Kurį laiką jomis prekiavo ir skuode kirpėja Žana, bet daba jau nebeturi, nes brangi kosmetika, skuode nelabai apsimoka.
Jolka, ar važiuojat kitą savaitę į stovyklą gal

Laba, ar yra gyvų
Meila, o jūs kur prapuolę, kaip gyvuojat

Meila, o jūs kur prapuolę, kaip gyvuojat

Laba laba
Nu visai nėr nuotaikos berašyt kažką, paskaitau ir neturiu ką rašyt
Mes namie, gyvi, ir laukiam vis gražesnių orų

Nu visai nėr nuotaikos berašyt kažką, paskaitau ir neturiu ką rašyt

Mes namie, gyvi, ir laukiam vis gražesnių orų

QUOTE(Meila @ 2009 06 15, 14:05)
Nu visai nėr nuotaikos berašyt kažką
O tai ko dabar taip

QUOTE(Gabred @ 2009 06 15, 15:12)
Kažkaip kai namie sėdi, nieko naujo nevyksta, tai ką pasakosiesi, na nebent kad katis serga, na tiesiog dietos laikosi, dvi savaites nieko neėda