Catty tai kur Jus gyvenat? Mes Apuoles gatvej...
QUOTE(Gabred @ 2009 06 26, 20:13)
Reik, o tai pamirsit
Siaip tai kazkaip nebetraukia prie kompo turbut, todel kad yra ka veikt, seseri atsiveziau, tai dabar izymias vietas vis lankom, jau greit isvaziuos tai liksim su Emute vienos, tada jau turbut kad vien tik prie kompo ir sedesiu
QUOTE(romanciuke @ 2009 06 26, 21:28)
Aha toj pacioj, tik ta gatve labai ilga
na mes pacioj apacioj...
uz tos sankryzos link juros kur sukti...
Sveikutės,
nu smagumas vienas, kad mūsų gretos didėja.
Reik mažiau kreipt dėmesį į visokias babulkas ir augint vaikučius taip, kaip pačios jaučiam, kad reikia.
QUOTE(romanciuke @ 2009 06 26, 09:21)
Reik mažiau kreipt dėmesį į visokias babulkas ir augint vaikučius taip, kaip pačios jaučiam, kad reikia.
QUOTE(jolka1224 @ 2009 06 26, 23:31)
Sveikutės,
labas rytas
pritariu...
Laba ryta.
Koks skirtumas kad jauna.Man jau 25 o dauguma kas nepazista tai laiko labai jauna dvieju vaiku mama. O kai su mazaja pastojau dauguma ir nepilnamete laike.
Tad nekreipt demesio kas kaip paziuri ir ka sako
Romanciuke ar i lopseli mazoji eina?
Koks skirtumas kad jauna.Man jau 25 o dauguma kas nepazista tai laiko labai jauna dvieju vaiku mama. O kai su mazaja pastojau dauguma ir nepilnamete laike.
QUOTE(bumbasi @ 2009 06 27, 09:01)
Laba ryta.
Tad nekreipt demesio kas kaip paziuri ir ka sako
taip, eina...
sveikos,
o nuo kelių pradėjot lopšelį lankyti?
o nuo kelių pradėjot lopšelį lankyti?
na jau is tikruju pradejom lankyt lygiai 2 metuku (musu gimtadienis rugsejo pirma), o pries tai pavasari kelis kartus buvau nuvedusi, nes egzaminai ant nosies buvo, galvojau bus biski laiko pasimokint, bet tai susirgo plauciu uzdegimu ir taip baiges musu ejimai.
o siais metais jau viskas zymiai geriau... aisku ligu neisvengsi, bet jau ne tokios rimtos ir ne taip daznai buvo... manau kitais metais jau visai problemu nebebus...
Laba diena
Vadinasi, ir aš jus žinau
, tavo mergytė tikrai aktyvi, nes aš vedžiau savo pipirą sausio mėn šiek tiek į lopšiuką, tai teko susipažinti ir su kitais vaikučiais
QUOTE(romanciuke @ 2009 06 27, 12:16)
na jau is tikruju pradejom lankyt lygiai 2 metuku
Vadinasi, ir aš jus žinau
QUOTE(romanciuke @ 2009 06 27, 11:29)
Tai jusu musu grupej nebebus. Jauciu nemazai i darzeli iskeliaus jau
Parvariau is mamos, su kibiru braskiu ir deze burokeliu. Dar valgyt reik padaryt. Kol i kambari neiejau tol jokio nuovargio nejutau, odabar tik i lova mauciau
ne manau apie puse grupes iseis...
dabar labai idomu kas tos auklitojos bus, reikes nuvaziuot pasiklaust, nes kaip vaikas nori eiti i darzeli daug priklauso nuo auklitoju... o vat kai birzelio menesi pasikeite auklitojos, tai manoji kasdien su asarom eidavo... o visus metus problemu nebuvo...
as tai jau irgi 4 kibirus braskiu susitvarkiau saldymui...
pas mane visai seimynai reikia pritaisyt, nes visi vaaros vidury gris...
as tai jau irgi 4 kibirus braskiu susitvarkiau saldymui...