QUOTE(westfield @ 2009 08 16, 12:58)
As taip pat siand pradejau rasyti plana 5 kl. pagal school english 2
Kol kas issideliojau tik valandas
Labai jau sunkiai dirbasi, bet tuo paciu ir baisoka pasilikti paskutinei minutei 
sėkmės..
mes dar penktokams knygų nematėm... užsakėm Access... tai planai užtruks... o kitiems jau galiu rašyt, bet... palauksiu turbūt mokslo metų, su kolegėm pasidalinsim kas kokiam vadovėliui rašys...
Sveikutės
Kokios jūs šaunuolės, kad jau planus rašote
Man jau irgi pradeda darbas sapnuotis, naktį prabundu, jei apie darbą pagalvoju - vsio, išsilaksto visi miegai
QUOTE(justagnė @ 2009 08 16, 14:50)
Sveikutės
Kokios jūs šaunuolės, kad jau planus rašote
Man jau irgi pradeda darbas sapnuotis, naktį prabundu, jei apie darbą pagalvoju - vsio, išsilaksto visi miegai

As dar naktim neprabudineju, tpu tpu tpu
Aš irgi jau imu prabudinėti.........nors dar prie jūros važiuosim pabūti, bet darbas daro savo
Juk tos mokytojos tik apie mokyklą ir tegalvoja
QUOTE(dira @ 2009 08 16, 20:16)
Aš irgi jau imu prabudinėti.........nors dar prie jūros važiuosim pabūti, bet darbas daro savo
Juk tos mokytojos tik apie mokyklą ir tegalvoja

Va liepos menesi ramiai praatostogavau o va rugpjuti jau pasiilgstu mokiniu, a cia normalu?
QUOTE(Dinariuke @ 2009 08 16, 19:10)
Aš gavau 11 kl, pirmą kartą su tokiais dičkiais dirbsiu, todėl labai nervuojuosi
QUOTE(Dinariuke @ 2009 08 16, 20:27)
Va liepos menesi ramiai praatostogavau o va rugpjuti jau pasiilgstu mokiniu, a cia normalu? 
Žinoma, šaunuolė, va čia tai tikra mokytoja
Sveikutes merginos
Gal galit pasakyti,kada panasiai gryzta direktoriai is atostogu?Liko vos kelios savaites iki rugsejo 1 dienos,tai sakau pradeciau eiti per mokyklas,skambintis-bet jei nerasiu direktoriaus
aciukas 
Papildyta:
Aisku,normalu
As pati kai dirbdavau tai jau po menesio savo vaiku pasiilgdavau
Gal galit pasakyti,kada panasiai gryzta direktoriai is atostogu?Liko vos kelios savaites iki rugsejo 1 dienos,tai sakau pradeciau eiti per mokyklas,skambintis-bet jei nerasiu direktoriaus
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2009 08 16, 21:27)
Aisku,normalu
Mūsų direktorė grįžta rugpjūčio 26 dieną
Merginos, ar jums telpa ilgalaikis planas pagal atnaujintas programas į vieną lapą ?
QUOTE(Gule @ 2009 08 17, 16:14)
Merginos, ar jums telpa ilgalaikis planas pagal atnaujintas programas į vieną lapą ?
Be šansų - kokie 6-8 pagal mūsų reikalavimus bus
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 08 17, 09:26)
Sveikutes merginos
aciukas 
Papildyta:
Aisku,normalu
As pati kai dirbdavau tai jau po menesio savo vaiku pasiilgdavau

Papildyta:
Aisku,normalu
Musu direktorius 13d jau grizo
Papildyta:
QUOTE(justagnė @ 2009 08 16, 22:12)
Aš gavau 11 kl, pirmą kartą su tokiais dičkiais dirbsiu, todėl labai nervuojuosi
Nu pasakyčiau - nelabai

As per pirma karta pernai turejau, tai irgi ilgai nervavaus o dabar kazkaip jau ramiau ziuriu, va siandien atsispausdinau visas egzaminu uzduotis, dra iskaitu papke pasidarysiu ir bus galima deliotis ka dirbsim nuo rugsejo. (As cia daugiau apie 12okus )
Papildyta:
QUOTE(dira @ 2009 08 17, 16:29)
O kokie tie Jusu reikalavimai?