Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Afrodite69, labai sveikinu su darbiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2009 08 28, 18:26)
Afrodite69, labai sveikinu su darbiuku 4u.gif

Ir aš prisidedu prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Smagu, kai mūsų mamytės nepalūžta ir randa darbelius bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Smagu, kad žmogaus svajonė išsipildė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2009 08 28, 18:52)
Ir aš sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Smagu, kad žmogaus svajonė išsipildė  drinks_cheers.gif

Aciu merginos wub.gif
Tikrai svajone issipilde,net negaliu ir dabar tuo patiket thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 08 28, 21:09)
Aciu merginos wub.gif
Tikrai svajone issipilde,net negaliu ir dabar tuo patiket thumbup.gif  4u.gif

Šaunuolė, kas ieško tas randa. Sveikinu 4u.gif

o dabar pasipasakokit kaip pirmąsias pamokas ką veiksit, nes knygas išdalini ir dar krūva laiko lieka, ant sąsiuvinių užsirašom, o kas poto , apie vasarą nesinori pasakoti, nortųsi kokių smagių pamąstančių žaidimukų. g.gif

Atsakyti
Pas mane knygas dalinsimes kikviena pamoka doh.gif lotuliukas.gif
As tai galvoju kokiu zaidimu, gal kokia pasaka kursim ax.gif
Atsakyti
Galima grupėmis improvizuot ar pantomimos būdu angliškas patarles. Kažkada dariau. Dar aišku, reikėtų pristatyti savo reikalavimus, kaip vaikai bus vertinami. Manau, tai jiems irgi svarbu g.gif
Pati nežinau ką čia įdomaus sugalvojus doh.gif

Sveikinimai Afrodite69 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 28 rugpjūčio 2009 - 22:20
Smagi diskusija pavyksta (su vyresniais, penktokams nelabai gal) su "If I were a flower, I would be a... If I were a car, I would be... If I were a dish, I would be..." ir taip be galo daug galima prigalvoti http://spinsterchron...ere-i-would-be/ Cia tik vienas pavyzdys. Galima pritaikyt kokiai tik nori temai.
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2009 08 29, 08:39)
Smagi diskusija pavyksta (su vyresniais, penktokams nelabai gal) su "If I were a flower, I would be a... If I were a car, I would be... If I were a dish, I would be..." ir taip be galo daug galima prigalvoti http://spinsterchron...ere-i-would-be/ Cia tik vienas pavyzdys. Galima pritaikyt kokiai tik nori temai.

Aciu, manau pravers. 4u.gif
Atsakyti
pasidalinkit kokias taisykles savo pamokose turi. Su atsiskaitymais, namu darbais, kaupiamaisiais balais ir tt.
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2009 08 29, 09:35)
pasidalinkit kokias taisykles savo pamokose turi. Su atsiskaitymais, namu darbais, kaupiamaisiais balais ir tt.

Mane irgi domintu....
Va dabar sugalvojau, tiek 11oku, tiek 12kl mokiniu zodynelius rinksiu ir nuo to priklausys pazymis pusmecio gale, na gal taip atsakingiau i ta darba su zodynu ziures nes pernai tai.... doh.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos,

Jau treti metukai dirbu anglu mokytoja. Ziuriu labai sauniai cia bendraujate. Noretusi isijungti i jusu buri blush2.gif ax.gif
Skaitinejju jau senokai smile.gif bet niekaip i diskusijas neisijungiu. ieskau kaip is kiekviena rugseji ideju pirmoms pamokoms.. Kaip jus pradedate? gal kokiu zaidimu zinote? Juk visa pamoka neuzima informacija ir vertinimo aptarimas??? As visada iterpiu kazkoki uziemima. Ar puolate i knygu medziaga is karto?
Atsakyti