Afrodite69, labai sveikinu su darbiuku

QUOTE(Morepink @ 2009 08 28, 18:26)
Ir aš prisidedu prie sveikinimų

Smagu, kai mūsų mamytės nepalūžta ir randa darbelius

Ir aš sveikinu
Smagu, kad žmogaus svajonė išsipildė

Smagu, kad žmogaus svajonė išsipildė

QUOTE(gritte @ 2009 08 28, 18:52)
Aciu merginos

Tikrai svajone issipilde,net negaliu ir dabar tuo patiket

QUOTE(Afrodite69 @ 2009 08 28, 21:09)
Šaunuolė, kas ieško tas randa. Sveikinu

o dabar pasipasakokit kaip pirmąsias pamokas ką veiksit, nes knygas išdalini ir dar krūva laiko lieka, ant sąsiuvinių užsirašom, o kas poto , apie vasarą nesinori pasakoti, nortųsi kokių smagių pamąstančių žaidimukų.

Galima grupėmis improvizuot ar pantomimos būdu angliškas patarles. Kažkada dariau. Dar aišku, reikėtų pristatyti savo reikalavimus, kaip vaikai bus vertinami. Manau, tai jiems irgi svarbu
Pati nežinau ką čia įdomaus sugalvojus
Sveikinimai Afrodite69

Pati nežinau ką čia įdomaus sugalvojus

Sveikinimai Afrodite69

Smagi diskusija pavyksta (su vyresniais, penktokams nelabai gal) su "If I were a flower, I would be a... If I were a car, I would be... If I were a dish, I would be..." ir taip be galo daug galima prigalvoti http://spinsterchron...ere-i-would-be/ Cia tik vienas pavyzdys. Galima pritaikyt kokiai tik nori temai.
QUOTE(Riva @ 2009 08 29, 08:39)
Smagi diskusija pavyksta (su vyresniais, penktokams nelabai gal) su "If I were a flower, I would be a... If I were a car, I would be... If I were a dish, I would be..." ir taip be galo daug galima prigalvoti http://spinsterchron...ere-i-would-be/ Cia tik vienas pavyzdys. Galima pritaikyt kokiai tik nori temai.
Aciu, manau pravers.

pasidalinkit kokias taisykles savo pamokose turi. Su atsiskaitymais, namu darbais, kaupiamaisiais balais ir tt.
QUOTE(simoneta @ 2009 08 29, 09:35)
pasidalinkit kokias taisykles savo pamokose turi. Su atsiskaitymais, namu darbais, kaupiamaisiais balais ir tt.
Mane irgi domintu....
Va dabar sugalvojau, tiek 11oku, tiek 12kl mokiniu zodynelius rinksiu ir nuo to priklausys pazymis pusmecio gale, na gal taip atsakingiau i ta darba su zodynu ziures nes pernai tai....

Jau treti metukai dirbu anglu mokytoja. Ziuriu labai sauniai cia bendraujate. Noretusi isijungti i jusu buri

Skaitinejju jau senokai