Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(renatastr @ 2009 09 05, 15:53)
Pasižiūrėk pašte yra Enterprise 2 ilgalaikis. 4u.gif

Aciu reikes paziureti atidziau 4u.gif Atsiprasau labai Rivos (Rasos) nes netycia istryniau jos ilgalaiki enterprise 3 plana, todel atsiunciau is naujo is savo pasto 4u.gif gal kai Riva prisijungs vel atsius is savo pasto 4u.gif atsiprasau tikrai netycia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gussste23: 05 rugsėjo 2009 - 16:17
Na,merginos as tik dviems klasems planus parasiau doh.gif Visa diena seeziu prie PC ir tik tiek tepadariau,geda ir pasakyti blush2.gif
Merginos,gal galit padeti? Kreipiuosi i tas kurios desto anglu kalba pradinukams.O kaip jiems rasyti planus?Taip pat kaip ir rasom ilgalaikius su visais gebejimais,integracijomis ir t.t.As pirma kart darysiu pradinukams plana todel tikrai nieko nezinau-aciukas didelis bus uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2009 09 05, 12:30)
Paskambino vakar vakare kolege mano ir pasake kad jei klaseje yra maziau nei 26 vaikai nebedalins i pogrupius. pavaduotoja liepe nerasyti dar si savaitgali planu.  laukiu pirmadienio.

Pas mus vienam pogrupy susidare 21 mokinys, ir direktorius liepe skelti pusiau, sake, kad islieka tas pats kaip ir anksciau, skeldavom pusiau nuo 21 mokinio.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 09 05, 21:01)
Pas mus vienam pogrupy susidare 21 mokinys, ir direktorius liepe skelti pusiau, sake, kad islieka tas pats kaip ir anksciau, skeldavom pusiau nuo 21 mokinio.

pas mus nuo 24 tik dalina, o pradinuku tai visia nedalina, nesvarbu kiek ju schmoll.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad jūsų daugelio planų labai išsamios įžangos, na ta visa litanija prieš ugdymo turinio išdėstymą. Čia pas jus taip sutarta mpkykloje ar čia jūs pačios taip išplečiate? Pas mus tai paprasatai:
dalykas, klasė, mokytojas, trumpa klasės charakteristika, val. sk. per sav., val. sk. per metus, tisklai ir uždaviniai, priemonės.
Atsakyti
As tai is nauju kuria plana del darbo su 12okais, nes per praeita savaite pradejom dirbt is fast track to FCE tai pamaciau kad neiseis dirbt nes vaiku lygis silpnokas ir jiem per sunku o plius pareina frazes mes egzamino tai nelaikysim, tai dabar galvoju imt 4 enterprise ziuresim gal kas geriau gausis, o kas del planu mum direktorius sake kad valandos keikis ir liepe palaukt posedzio tai savaitgali dar ir nelendu prie ju.
O plius vakar studijose buvau, beje gal kas moketes pas Dale Raikiene SU? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano planai taip pat manęs tebelaukia smile.gif

Dėl tų litanijų... Matyt čia kiekvienos mokyklos tvarka yra vis kitokia, nes pas mus irgi reikia parašyti :Užsienio kalbų mokymo(si) tikslai;Mokymo uždaviniai:;Vertybinės Nuostatos... Aišku- metodai , mokymo priemones...

Pati aš negalvojau jų, pasiskolinau iš ankstesnė kolegės smile.gif Žiūrėsiu, gal šiemet pagal save padarysiu smile.gif

Papildyta:
Tiesa, kokius planus rašote lyginėms klasėms? Kaip juos įvardijate? paliekate pernykščius, ar kaip? Man kolegė sakė, kad mūsiškė valdžia lyg ir nepageidauja tų teminių planų... Pati dar nesupratau kaip čia taip gali būti, jei aiškiai per seminarus pasakė, jog ilgalaikius planus rašome tik nelyginėms klasėms....
Atsakyti
Pas mus aiškiai buvo pasakyta ir susitarta, kad šiais m. m. tik 5, 7, 9 klasėse dirbame pagal atnaujintas programas, o lyginėse-pagal senąsias. Tai aš ir laikysiuosi šio susitarimo. Nors viena kolegė dirbs visose klasėse pagal atnaujintas (tik nžn, kaip pavaduotoja į tai suregavo, kai pasakė apie tai).
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2009 09 06, 13:36)
Pas mus aiškiai buvo pasakyta ir susitarta, kad šiais m. m. tik 5, 7, 9 klasėse dirbame pagal atnaujintas programas, o lyginėse-pagal senąsias. Tai aš ir laikysiuosi šio susitarimo. Nors viena kolegė dirbs visose klasėse pagal atnaujintas (tik nžn, kaip pavaduotoja į tai suregavo, kai pasakė apie tai).

Pas mus tai irgi liepe visa ta lituanija rasyti doh.gif O pradinukams rasau pirma kart planus,tai jiems rasau irgi ilgalaikius planus,nes niekas nieko del pradinuku nesake g.gif
Aisku,but gerai jei galeciau rasyti kaip temini...be visu tu popastiku blush2.gif
Na,siandien tikiuosi "uzbaigti" teminius planus.Bet ryt bus pasitarimas ir jauciu,kad daug ka teks taisyti ax.gif Na,gal pasiseks ir tokius kokius padariau,jei ir bus mazesniu klaideliu, praleis.
Pas mus tai truputi tokia nesamone gaunasi su integracijomis;butinai reikia susitarti su kuo integruosiu tam tikra tema,kad ir as ir kitas mokytojas vienodai uzpildytumem zurnala-tai vaiksciojau klausinejausi,tik su viena Lietuviu mokytoja atradom tik viena tema kuria galime abi integruoti...o kiti tik ranka numoja,tai va del integracijos kiek pergyven kad gali ir netikt.
As kazkaip labai rytojaus laukiu,ne tik del ilgalaikiu planu,bet ir del bureliu bei modulio-nes jei patvirtins -tai jiems juk reiks dar kurti planeli ax.gif
Ech,kaip faina bus kai baigsis planavimas,supirksiu vaikams pratybas,per sia savaite tikiuosi tai padaryt-tada teliks ruostis pamokoms sau ramiai thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus tai integruoti niekas nenori tai idomu ka siemet valdzia drys, nes pernai net pykciu buvo del integravimu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 09 06, 14:18)
Pas mus tai integruoti niekas nenori tai idomu ka siemet valdzia drys, nes pernai net pykciu buvo del integravimu.  lotuliukas.gif

Pas mus irgi tas pats mirksiukas.gif As nors ir nesusitarusi,bet pas mane nemazai dalyku yra is geografijos,istorijos ir t.t. tai visvien parasiau prie integruojamu.Ziuresiu ka ryt sakys,o jei ka tai ir as viska istrinsiu ir bus tik viena integracija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 09 06, 13:30)
Pas mus irgi tas pats mirksiukas.gif As nors ir nesusitarusi,bet pas mane nemazai dalyku yra is geografijos,istorijos ir t.t. tai visvien parasiau prie integruojamu.Ziuresiu ka ryt sakys,o jei ka tai ir as viska istrinsiu ir bus tik viena integracija lotuliukas.gif

Pas mum kiek per sia savaite pavaduotoja buvo uzsiminus tai kol kas niekas integravimui nepasiraso lotuliukas.gif Jauciu bus linksma lotuliukas.gif
O tu is Enterprisi nedirbi? As dabar knyga vartau ir pamasciau o jei su vaikais ir tavo wordlista verstis zodzius ar cia jau nebereiketu, bet is kitos puses jiem praverstu nes pas juos zodynas tai .... doh.gif
Atsakyti