Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

Mane irgi domina butai Santariskese. Vakar buvom nuvaziave tiesiog pavaikscioti po kvartala prie naujausiu ju namuku. Pats kvartalas grazus, pauksciukai ciulba, ramu, zaluma. Namai neatrodo kokybiskai pastatyti. Is isores matosi tep lep padaryta. Pakalbinom mamyte, kuri gyvena tuose naujesniuose namuose. Ziema uz sildyma mokejo po 400lt/men blink.gif Tiesa, name buvo tik 2 butai gyvenami per visa ziema, tai silde ir kaimynu butus. Bet vis tiek daugoka. P.S. pas juos butas apie 75kv.m. Draugai uz 62kv.m. pirmam aukste ten mokejo apie 250lt/men. Tai turbut ne per silciausi namai.
Del tu butu pirmame aukste, tai man pasirode panasu i Palanga. Visur balkonuose slepetes, griliai, batai biggrin.gif Vieni kitus mato pro langus... Toks pirmas ispudis.
Pamenu 2005m ten triju kambariu butas pirmame aukste apie 220 tukst kainavo, dabar virs 300tukst, jei tiket reklama smile.gif Nepirkom, nes tik breziniai buvo ir buldozeriai zemes toj vietoj stumde, pabijojm pirkti vizija...Na sakyciau, jei gris senosios kainos, gundyciausi, tik ne i pirma auksta.
Kam pavyks gera kaina gauti, informuokit forumiecius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(woverius @ 2009 06 03, 15:46)
Mane irgi domina butai Santariskese. Vakar buvom nuvaziave tiesiog pavaikscioti po kvartala prie naujausiu ju namuku. Pats kvartalas grazus, pauksciukai ciulba, ramu, zaluma. Namai neatrodo kokybiskai pastatyti. Is isores matosi tep lep padaryta. Pakalbinom mamyte, kuri gyvena tuose naujesniuose namuose. Ziema uz sildyma mokejo po 400lt/men blink.gif Tiesa, name buvo tik 2 butai gyvenami per visa ziema, tai silde ir kaimynu butus. Bet vis tiek daugoka. P.S. pas juos butas apie 75kv.m. Draugai uz 62kv.m. pirmam aukste ten mokejo apie 250lt/men. Tai turbut ne per silciausi namai.
Del tu butu pirmame aukste, tai man pasirode panasu i Palanga. Visur balkonuose slepetes, griliai, batai  biggrin.gif Vieni kitus mato pro langus... Toks pirmas ispudis.
Pamenu 2005m ten triju kambariu butas pirmame aukste apie 220 tukst kainavo, dabar virs 300tukst, jei tiket reklama smile.gif Nepirkom, nes tik breziniai buvo ir buldozeriai zemes toj vietoj stumde, pabijojm pirkti vizija...Na sakyciau, jei gris senosios kainos, gundyciausi, tik ne i pirma auksta.
Kam pavyks gera kaina gauti, informuokit forumiecius 4u.gif

na del kokybes, tai kol nepagyvensi, tol ir nepamatysi, kol kas besiskundzianciu negirdejau biggrin.gif
aik tik, pas ka tokios sildymo kainos blink.gif
vieni pazistami uz 64 kvadratus viena saskaita 160 litu gavo tai jau buvo pasipiktine kad labai daug blink.gif
o kas ka pro langus mato - tai kazin kur kitaip Vilniuj biggrin.gif kaip ir balkonu turinys ivairus biggrin.gif tiesa, kazkuri vakara ir asten pasivaiksciojau, bet nei slepeciu, nei batu, nei griliu naujuose namuose nei balkonuose, nei terasose nemaciau - gal ne toj pacioj vietoj vaiksciojom? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 03 birželio 2009 - 14:58
QUOTE(ooo @ 2009 06 03, 14:56)
na del kokybes, tai kol nepagyvensi, tol ir nepamatysi, kol kas besiskundzianciu negirdejau  biggrin.gif
aik tik, pas ka tokios sildymo kainos  blink.gif
vieni pazistami uz 64 kvadratus viena saskaita 160 litu gavo tai jau buvo pasipiktine kad labai daug  blink.gif
o kas ka pro langus mato - tai kazin kur kitaip Vilniuj  biggrin.gif  kaip ir balkonu turinys ivairus  biggrin.gif tiesa, kazkuri vakara ir asten pasivaiksciojau, bet nei slepeciu, nei batu, nei griliu naujuose namuose nei balkonuose, nei terasose nemaciau - gal ne toj pacioj vietoj vaiksciojom?  biggrin.gif

Na man plyteles isorej sleivai pasirode sudetos, tinkas negrabiai patepliotas vietom. Medis, kur sudetas, pirmuose etapuose jau nublukes, vietom maciau aplink palanges skards atsokusios. Gal smulkmenos, bet mano nuomone, naujiems namams tai garbes nedaro. Viename is pirmuju etapu gyvena vyro kolega, pirmam aukste, tai uzsisuke radiatorius taupe, bet sausi vis tiek 250 suplojo, kitais menesiai maziau 150-200lt. Manau, kad tai nemazai. Noretusi, kad butu apie 100, visgi butu kaina ten nemaza. Gali buti, kad skiriasi kokybe priklausomai nuo namo, ten gi ju daug prikepta smile.gif
Vaikscijom vakar, tai apziurejom zmoniu virtuves ir vyruku nuogas kojas pro balkno durys kysancias. Gal vasaros sezona atidare lotuliukas.gif
Ale aura rajonas turi gera, patiko.
Papildyta:
p.s. paziurejau, jog kalbinom mama is spanguole 1c pirmo auksto. Uz sildyma sake mokejo sausi 400lt, manau nemelavo. Pati gyvenu naujame nekokybiskai pastatytame name ir moku uz sildyma apie 200lt/men taupant, sienas is vidaus patys siltinomes, tai nebesinori antra karta apsirikti.
Atsakyti
QUOTE(woverius @ 2009 06 03, 16:23)

santaru kvartalo vienareiksmiskai vertinti nelabai galima, nes ne vienas statytojas, projektai irgi skiriasi, medziagos taip pat ax.gif
ai, tiesa, pirmam etape ir dejo toki nublukusi medi, velesniuose tik paspalvino siek tiek biggrin.gif
dar atsiminiau - spanguolems sausi buvo pirmosios saskaitos uz sildyma - uz spali, lapkriti, gruodi biggrin.gif jau nekalbant apie tai,kad naujos sildymo sistemos paleidimas geeeeraaaai silumike siurbia biggrin.gif taigi 400 litu ne taip ir baisiai atrodo, kai tai zinai biggrin.gif
kalbam apie pacius paskutinius namus dabar -kur UAB Santariskiu namai state - kitur seniai isparduoti butai, like keletas tiktai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 03 birželio 2009 - 15:43
QUOTE(ooo @ 2009 06 03, 15:38)
santaru  kvartalo vienareiksmiskai vertinti nelabai galima, nes ne vienas statytojas, projektai irgi skiriasi, medziagos taip pat  ax.gif
ai, tiesa, pirmam etape ir dejo toki nublukusi medi, velesniuose tik paspalvino siek tiek  biggrin.gif
dar atsiminiau - spanguolems sausi buvo pirmosios saskaitos uz sildyma - uz spali, lapkriti, gruodi  biggrin.gif  jau nekalbant apie tai,kad naujos sildymo sistemos paleidimas geeeeraaaai silumike siurbia  biggrin.gif taigi 400 litu ne taip ir baisiai atrodo, kai tai zinai  biggrin.gif
kalbam apie pacius paskutinius namus dabar -kur UAB Santariskiu namai state - kitur seniai isparduoti butai, like keletas tiktai  ax.gif

State ten, kas netingejo, ir visus etapus, todel ir manau, kad kokybe galima abejoti. Beje, medi karts nuo karto ir padazyti reikia, gal jau ir siaip pabluko jis pirmuose etapuose. Na o sildymo sezonas prasidejo spalio 20d. Taip kad gautusi, jog beveik po 200lt/men saskaitas gavo 4u.gif
Na reikes palaukti treciojo etapo, man ta vieta labiausiai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 06 03, 15:23)
sita buvau maciusi  biggrin.gif  ten naivus zmogeliai - jei perkant sako, kad bus paruosta naudojimui gruodi, tai spali jau isikelia ir reikalauja visko  biggrin.gif
o foruma esu radusi
va cia
http://santariskes.1...r.com/index.php

teko ir man tokiame name pagyventi, 3 menesius karsto vandens nebuvo, bet zinojau kur keliuosi biggrin.gif

dekui uz nuoroda, kazkaip neradau as jos unsure.gif
Atsakyti
www.santariskiunamai.lt

uzeikit, rasit idomios info biggrin.gif pasirodo ir puslapis keiciamas buna kartais biggrin.gif

pries beveik menesi vadybininke baisiai pyko, kad nepirkom uz 380t, nes cia jos zodziais buvo "kaina mazesne uz savikaina" doh.gif o dabar uz 370t siulo doh.gif
Atsakyti
niu ir mane tas santariškių kvartalas baisiai gundo rolleyes.gif
na, gal ir per daug noriu, bet kaina virš 300k per didelė atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 06 03, 20:16)
niu ir mane tas santariškių kvartalas baisiai gundo  rolleyes.gif
na, gal ir per daug noriu, bet kaina virš 300k per didelė atrodo  unsure.gif

siaip jis ne viena zmogu gundo, vien is mano pazistamu turiu interesantu, kurie noretu ten pirkti, bet vis dar laukia.

Kaip bebutu aura ten nebloga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(woverius @ 2009 06 03, 17:16)
State ten, kas netingejo, ir visus etapus, todel ir manau, kad kokybe galima abejoti. Beje, medi karts nuo karto ir padazyti reikia, gal jau ir siaip pabluko jis pirmuose etapuose. Na o sildymo sezonas prasidejo spalio 20d. Taip kad gautusi, jog beveik po 200lt/men saskaitas gavo 4u.gif
Na reikes palaukti treciojo etapo, man ta vieta labiausiai patinka biggrin.gif

pirmo etapo tikrai nenublukes tas medis biggrin.gif jis toks ir buvo sudetas - dalyvauju stebesenoj to kvartalo nuo pat jo pradzios biggrin.gif
ar zinot, kokios silumos sanaudos uzsildyti nauja sildymo sistema? be to, pirma sezona silumos sanaudos visada daaaaug didesnes nei veliau, nes reikia sienas isildyti, be to, city servisas ten administruoja ir skaiciavo sildymo kainas ne pagal patvirtintas, o kaip susisviete - gyventojai issireikalavo perskaiciuoti ir geguze visi gavo perskaiciuotas saskaitas su ne vienu simtu litu minuso ax.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 06 03, 18:07)
www.santariskiunamai.lt
uzeikit, rasit idomios info  biggrin.gif  pasirodo ir puslapis keiciamas buna kartais  biggrin.gif
pries beveik menesi vadybininke baisiai pyko, kad nepirkom uz 380t, nes cia jos zodziais buvo "kaina mazesne uz savikaina"  doh.gif o dabar uz 370t siulo  doh.gif

uz 370 siulo be parkingu mirksiukas.gif atnaujina tik ta dali del kainu pasiulymu - del laisvu/rezervuotu/parduotu butu neatnaujina doh.gif vakar nuziurejau keleta butu, kur raso, kad rezervuota, o jau uzuolaidos kabo, kiti dar kieciau - raso kad laisvas, bet jau irgi matosi kad zmones isirengineja arba jau net gyvena biggrin.gif
zodziu, kiek realiai ten laisvu butu - zino tik pardavejai...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 06 04, 09:10)
atnaujina tik ta dali del kainu pasiulymu - del laisvu/rezervuotu/parduotu butu neatnaujina  doh.gif 

kad ana dalis nesikeicia, tai pastebejau, visgi jau pusmeti su jais turim reikalu, tai pachekinu karts nuo karto ju tinklapi. Bet vakar geros zinios mane pribloske biggrin.gif
idomu kiek dar liko tukstanciu numest "iki tos savikainos"..
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 06 04, 08:10)
pirmo etapo tikrai nenublukes tas medis  biggrin.gif  jis toks ir buvo sudetas - dalyvauju stebesenoj to kvartalo nuo pat jo pradzios  biggrin.gif
ar zinot, kokios silumos sanaudos uzsildyti nauja sildymo sistema? be to, pirma sezona silumos sanaudos visada daaaaug didesnes nei veliau, nes reikia sienas isildyti, be to, city servisas ten administruoja ir skaiciavo sildymo kainas ne pagal patvirtintas, o kaip susisviete - gyventojai issireikalavo perskaiciuoti ir geguze visi gavo perskaiciuotas saskaitas su ne vienu simtu litu minuso  ax.gif
uz 370 siulo be parkingu  mirksiukas.gif  atnaujina tik ta dali del kainu pasiulymu - del laisvu/rezervuotu/parduotu butu neatnaujina  doh.gif  vakar nuziurejau keleta butu, kur raso, kad rezervuota, o jau uzuolaidos kabo, kiti dar kieciau - raso kad laisvas, bet jau irgi matosi kad zmones isirengineja arba jau net gyvena  biggrin.gif
zodziu, kiek realiai ten laisvu butu - zino tik pardavejai...

Zinau, kad silumos sanaudos musu name, kuriame buvo nauja sildymo sistema ir isikelem gyventi ja uzkuriant, buvo ne didesnes, lyginant su kitais metais.
Aciu uz nuoroda i foruma, pasiskaitysim, kaip gyvena kvartalo gyventojai.
As laukiu mazesniu kainu, nes manau, jog perkant buta uz 400 tukst. turetu pasiulyti ne tik pauksteliu ciulbejima, bet ir prabangiai pastatyta nama pvz su mediniais langais, granito plokstem laiptinej ir pan, o ne siulyti tinka ir plastika smile.gif Laukiu geresnio kainos ir kokybes santykio.
Atsakyti