Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

Skorpione, ka tu siandien veikei ir kurioje vietoje buvai apie 18:30 val.??? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
labas vakars merginos , as vel pas jus su klausimuku blush2.gif ,labai duomiuosi sia operacija, nes si cikla eisiu pas gine ir prasysiu jos. Tai daba noreciau suzinoti , tu merginu kurios po sios operacijos jau nestuke.gif po kiek laiko jus patapot nestuke.gif ir kaip po operacijos ar reikai praleidineti cikla, o gal kaip tik iskart reikia ....Nd kad didesne tikymybe butu nestuke.gif ,kol ten viskas isjudinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 08, 22:31)
Skorpione, ka tu siandien veikei ir kurioje vietoje buvai apie 18:30 val.??? blush2.gif  ax.gif

buvau Coca cola plazoj, o ka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 05 08, 22:33)
kaip po operacijos ar reikai praleidineti cikla, o gal kaip tik iskart reikia ....Nd kad didesne tikymybe butu nestuke.gif ,kol ten viskas isjudinta g.gif

man atrodo yra skirtumas, priklausant nuo to kas buvo daryta.
mano diagnoze "Pirminis nevaisingumas. Policistiniu kiausidziu sindromas" ir darytas drilingas, tai sake kad ir iskarto galit pradet daryt, rik pirmas 3 dienas su prezervatyvu. As pasistengsiu kuo greiciau nes su mano diagnoze ta operacija duoda efekta tik 6-8 menesiams todel laiko labai nedaug turiu.
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 08, 23:22)
buvau Coca cola plazoj, o ka?  ax.gif

Maciau Tave brangioji mirksiukas.gif Ejom i cili su MB maistuko pasiimt ir ziuriu, ziuriu, Tu pro mane praejai ar ne Tu... Bet po to paziurejau, kad turbut tai Tu buvai ir neapsirikau... drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

user posted image

o kokia siandien nevasariska diena, lyja, apniuke, tik ir miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytukas, labas rytukas 4u.gif
Atsakyti
mergaites, o kazin kaip sara... g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
visos kokios nekalbios syryt biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
zadejom vaziuot zvejot pioneer.gif bet oras biskiukas per saltas... unsure.gif
ka mergaites... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 09, 11:08)
labas rytas  4u.gif
zadejom vaziuot zvejot  pioneer.gif  bet oras biskiukas per saltas...  unsure.gif 
ka mergaites...  wub.gif

aha oras ne pats geriausias unsure.gif
mes vakar buvom zvejot thumbup.gif
Papildyta:
o kaip Vitalyte tavo nestuke.gif savijauta? pradejai jausti kokius nors pozymius ax.gif

Atsakyti