Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(dendule @ 2009 05 11, 10:48)
LABAS RYTELIS MERGYTES...NUO RYTO PLUSU SKAITAU KA PRIRASET!!

Ineza, sveikinu su pasimatymu su kleckiuku....
einu toliau skaityt... smile.gif

LABAI LABAI PASIILGAU...VISA LAIKA APIE JUS GALVOJAU!!

sveika sugryzus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 11, 09:47)
as kefyro ir taip nemegstu ....

Kefyras, pienas, jogurtas - labai gerai, nes juose yra kalcio, va kai bus tau tiek savaiciu turesi gerti, o jei negersi + israsys kalcio+magnio+cinko pagert. mirksiukas.gif Nes vakikuciui 18-22 savaite labai reikes gelezies ir kalcio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 11, 09:41)
Skorpione, kokios Tau dienos sios savaites tiktu susitikimui??.. 4u.gif

Man tiktu rytojus ir savaitgalis, manau, nes neplanuoju isvykti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 11, 10:53)
Kefyras, pienas, jogurtas - labai gerai, nes juose yra kalcio, va kai bus tau tiek savaiciu turesi gerti, o jei negersi + israsys kalcio+magnio+cinko pagert.  mirksiukas.gif Nes vakikuciui 18-22 savaite labai reikes gelezies ir kalcio.  4u.gif

as piena gliu gert tik 'labas rytas' ir jogurtus labai megstu..varske labai megstu, o kefyras nepatinka.. rugstus kazkoks.. nebent saltibarciu kefyras tokiam zaliam pakeli.. blush2.gif
Atsakyti
sveikutės...senai bebuvau pas jus blush2.gif bet labai daug darbo turiu, tai mažai į šonus nuklystu ax.gif
QUOTE(Engle @ 2009 05 11, 09:40)
Sveikutes sugrizusios po laparoskopiju, zvejybu, savaitgalio  4u.gif
Sia savaite taip atsals brrr..... Pas mus darbe kaip saldytuve, sedziu su storiausiu megztiniu  doh.gif
Buvau sestadieni pas gine, tai negales man si cikla daryti stimuliacijos, nes cista yra susiformavusi po operacijos  verysad.gif , bet paziurejusi sake, kad jei per kelias diena nesulauksiu MM (siandien jos kaip ir turetu pasirodyti, nes jau 31 CD) , pasidaryciau NT, nes sake kad lb gleivine isvesejusi  g.gif  g.gif .
Mergaites, kiek kam MM velavo po laparoskopijos?? ax.gif

man vėlavo nepilnai pora savaičių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Engle @ 2009 05 11, 07:40)
Sia savaite taip atsals brrr..... Pas mus darbe kaip saldytuve, sedziu su storiausiu megztiniu  doh.gif
Buvau sestadieni pas gine, tai negales man si cikla daryti stimuliacijos, nes cista yra susiformavusi po operacijos  verysad.gif , bet paziurejusi sake, kad jei per kelias diena nesulauksiu MM (siandien jos kaip ir turetu pasirodyti, nes jau 31 CD) , pasidaryciau NT, nes sake kad lb gleivine isvesejusi  g.gif  g.gif .

sveikutes 4u.gif
as irgi jau senokai pas jus buvau ax.gif
vis paskaitau uzejus ka jus plepat smile.gif
man irgi velavo pora savaiteliu... cool.gif
siandien vaziuoju pas gydytoja, ziures ar kas uzaugo naturaliai po laporaskopijos, siandien 13 cd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nurija: 11 gegužės 2009 - 09:23
QUOTE(kutosas @ 2009 05 10, 23:23)

Busiuk, susitikti planuojam Vilniuje, ne taip ir toli nuo Kauno - prasom prisijungti 

Laba dienele,na as gal palauksiu kol susiplanuosit Kaune susitikima,nes nelabai pazistu Vilniu blush2.gif ,o ir taip jau sunkoka butu autobusu vaziuoti ir poto dar gryzti.
Atsakyti
QUOTE(Engle @ 2009 05 11, 09:40)

Man visai nevelavo
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 11, 09:54)
Man tiktu rytojus ir savaitgalis, manau, nes neplanuoju isvykti  smile.gif

Na, as pasiziuresiu del rytojaus, mat man praktika, ten tokia kolegijoj prasideda, bet gal jei nesunku bus ryt neisiu.. Vakare zinosiu ir pranesiu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 11, 10:44)
Na, as pasiziuresiu del rytojaus, mat man praktika, ten tokia kolegijoj prasideda, bet gal jei nesunku bus ryt neisiu.. Vakare zinosiu ir pranesiu..  mirksiukas.gif

O kur planuojamas susitikimas?
O Cypliaus nelauksite, kol gris? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 11, 10:48)
O kur planuojamas susitikimas?
O Cypliaus nelauksite, kol gris?  ax.gif

Lauksim, lauksim, bet manau, kad jau ji turetu pasirodyti, berods, juk savaitelei isleke.. 4u.gif
O del susitikimo siulykit kur norit susimatyti? ax.gif

p.s. mergaites gal zinote Vilniuje kur gerai daro estetini plombavima, kad kaina normali butu ir kokybe neprasta.. ? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 11 gegužės 2009 - 09:58
Aš jungiuos prie susitikimo 4u.gif man tik savaitgalis netinka rolleyes.gif
Atsakyti