Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

Ei lietus kaupias, man baisu, aš be skėčio blink.gif
Atsakyti
Skorpione, puiki pas Tave nuotaikyte .. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 12, 16:47)
Mergaites?!! Kai pamatysit ateinancia maza sviesiaplauke mergyte, ateikit kuri pasitikti, nes nematysiu jusu, neturiu akinuku nusipirkus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Arba padavejos paprasysiu, kad nuvestu uz rankytes prie staliuko ir pasodintu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jau stogas vaziuoja man i darbo pabaiga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet reiks butinai jau isigyti akinius, nebejuokinga siaip tai vairuojant. Pvz. stovi zenklas koks 60, tai skorpione mato 90. Normaliai? Ir lekiu sau visu greiciu "Velniskas greitis atskrieju pas tave"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
net soniuka suskaudo lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu as tai jau sedesiu pries pat 6 ir dairysiuos, kai tik tave pamatysiu tai svilpt pradesiu lotuliukas.gif ale tik reiks pasitreniruot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta. @ 2009 05 12, 16:49)
Ei lietus kaupias, man baisu, aš be skėčio  blink.gif

blink.gif oj mergyt, tai ne kas tau doh.gif bet vistiek privalai atvykti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 05 12, 16:54)

Uoj nejuokink Cypliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif apsisisiosiu tuoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik nepamirsk du pirstus i burna ikist ir tada svilpt, zinai, kai vyrai daro lotuliukas.gif

RUTA
as irgi be skecio, o lietus yra mano priesas, nekenciu, kai ant manes lyja schmoll.gif schmoll.gif ciuju teks neatvykti man verysad.gif verysad.gif

(ok, ok juokauju. As atskrisiu tiesiog, nes mieste man nera greicio ribojimo zenklu, vistiek as matau ant 40 daugiau, nei parodyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. as gal irgi biski nusimuilinsiu nuo darbuko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 12 gegužės 2009 - 15:58
Tai tada, jeigu lis ir pamatysit ateinančią šlapią ir mažą, tai būsiu aš lotuliukas.gif nu skorpione20 užkrėtei juodai lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau sketi!!! VALIO!!!! NESUSLAPSIU !!!

thumbup.gif clap.gif assa.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 12, 16:57)
Uoj nejuokink Cypliau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  apsisisiosiu tuoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik nepamirsk du pirstus i burna ikist ir tada svilpt, zinai, kai vyrai daro  lotuliukas.gif 

RUTA
  as irgi be skecio, o lietus yra mano priesas, nekenciu, kai ant manes lyja  schmoll.gif  schmoll.gif  ciuju teks neatvykti man  verysad.gif  verysad.gif

(ok, ok juokauju. As atskrisiu tiesiog, nes mieste man nera greicio ribojimo zenklu, vistiek as matau ant 40 daugiau, nei parodyta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. as gal irgi biski nusimuilinsiu nuo darbuko  blush2.gif

Tai jo jo, dabar ir treniruojuosi susikisus du pirstus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet sudas gaunasi kol kas
Atsakyti
Aš irgi pas bendradarbius susišaudžiau thumbup.gif , bet man spalva tik netinka skėčio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 12, 17:05)
Aš irgi pas bendradarbius susišaudžiau  thumbup.gif , bet man spalva tik netinka skėčio  ax.gif

NEZIUREK DOVANOTAM AR TAI SKOLINTAM ARKLIUI I DANTIS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na cia ir linksma pas jus lotuliukas.gif thumbup.gif
Matau Meeta organizuojat, saunu jums...gaila, kad as ne tam LT gale randuosi blush2.gif

Siandien man jau 8 d po Op. kazin ar jau butu galima kokio vyno ikalt? drauge kviecia i svecius, tai neisiu taip sausai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 12, 18:07)
Sveikutes 4u.gif
Na cia ir linksma pas jus lotuliukas.gif  thumbup.gif
Matau Meeta organizuojat, saunu jums...gaila, kad as ne tam LT gale randuosi blush2.gif

Siandien man jau 8 d po Op. kazin ar jau butu galima kokio vyno ikalt? drauge kviecia i svecius, tai neisiu taip sausai rolleyes.gif

Tai aisku kad galima,jugi vaistu jokiu nevartoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2009 05 12, 19:20)
Tai aisku kad galima,jugi vaistu jokiu nevartoji smile.gif

dekui, kad taip greitai atrasei mirksiukas.gif
Atsakyti