Aš pati turiu atsikišusį krūtinkaulį... Atsimenu vaikystėje kai daktarai pamatė irgi siūlė operuotis, bet mama nesutiko, nes pabijojo, kad arti širdies. Paauglystėj kažkiek kompleksavau, bet dabar išmokau pasirinkti drabužius be dekolte, gal sportas, tvirtinantis krūtinės raumenis, kažkiek padėjo, tai net nebekreipiu dėmesio... Galvoju gal ir nebūtina ta operacija, jei nėra pašalinių pasėkmių, tokių kaip širdies užspaudimas ar pan. Nes teko sutikti žmogų, kuriam padaryta operacija dėl tos pačios priežasties, tai randas iki puses pilvo irgi visai nepuosia, nors krūtinkaulis ir nebeatsikišęs. Tenka rinktis iš dviejų blogybių mažesniąją.
nieko panasaus. jokio rando iki puses pilvo
.nors jam gal daryta pries daug metu, dabar viskas tobuliau. tik mazi randukai is abieju pusiu. per kuriuos ikisa plokstele. duktyrei daryta operacija pries puse metu. dziaugiuosi, kad ryzomes ja pasidaryti.nera viskas taip baisu, kaip atrodo.Aciu prof. Barauskui.

Laba diena
mano sunui taip pat dare operacija, bet pas mus buvo atsikisusi krutine. Tai visai randas ne iki puses pilvo ir jau isbales ir beveik nesimato. Dar koks centimetras gal rausvas likes. Nuo operacijos praejo truputi daugiau nei metai.
ir mes esam labai dekingi prof. Barauskui uz tai
mano sunui taip pat dare operacija, bet pas mus buvo atsikisusi krutine. Tai visai randas ne iki puses pilvo ir jau isbales ir beveik nesimato. Dar koks centimetras gal rausvas likes. Nuo operacijos praejo truputi daugiau nei metai.

QUOTE(Buriuke @ 2014 01 22, 21:00)
Laba diena

laba,pasmano suneli irgi iskilusi viena krutines puse..Gal galetumete smulkiau parasyti kaip daroma ta operacija ir koks pooperacinis laikotarpis?