Aš jau 5 metu gydau dantis pas gyd. Irena Orlovska-:Ravoitienė. Labai patenkinta

Aš rekomenduočiau gyd. Žebelovič, ji dirba "Centro poliklinikoje", Pylimo g. Ką sutaisė, tas viskas ok. Ir eilės tikrai normaliai, stengiasi priimti laiku, bet užtai nelabai užsiima, kad tuo pačiu metu (jei lieka laiko) pataisytų ir kitą dantuką. Bet jos darbu esu patenkinta

gaivinu tema nes pasidare labai aktualu Antakalnio poliklinikos stomatologai... Kokiu dar geru yra (negi tik ta viena pamineta
)
Ir kaip su aptarnavimu, nejaugi taip paskubom, 15 min ir viskas...? O jei ten rimtesnes bedos su dantim?

Ir kaip su aptarnavimu, nejaugi taip paskubom, 15 min ir viskas...? O jei ten rimtesnes bedos su dantim?

man taip pat labai aktuali nuomone apie Antakalnio poliklinikos stomatologus. Teko susidurti tik su viena - Cekanaviciene berods, bet dabar ji iki liepos menesio atostogauja..
noriu uzsirasyti pasitikrinti dantis ir poros plombu greiciausiai nauju reikia.. tai nezinau, pas kuria eiti, nes ju ten daug..
o apie Cekanaviciene tik gerai galiu atsiliepti. na, dideliu problemu neturejau, gal todel ir atrode viskas labai gerai..
o siaip, ir irangai, ir kainai priekaistu tikrai neturiu. uz helio plomba pries pora metu mokejau 15 Lt.
kas gali parekomenduoti kita gera, bet neatostogaujancia, stomatologe Antkalnio poliklinikoj?

noriu uzsirasyti pasitikrinti dantis ir poros plombu greiciausiai nauju reikia.. tai nezinau, pas kuria eiti, nes ju ten daug..
o apie Cekanaviciene tik gerai galiu atsiliepti. na, dideliu problemu neturejau, gal todel ir atrode viskas labai gerai..
o siaip, ir irangai, ir kainai priekaistu tikrai neturiu. uz helio plomba pries pora metu mokejau 15 Lt.
kas gali parekomenduoti kita gera, bet neatostogaujancia, stomatologe Antkalnio poliklinikoj?

Ir man aktuali tema. buvau antakalnio poliklinikoj pas Matkeviciu, toks jaunas gydytojas. pasirode visai nieko, bet man tik apziuros reikejo ir siuntimo, tai nzn kaip jis gydo. dabar noreciau viena danti susitvarkyti ir galvoju gal pas ji eiti, nes kainos tikrai juokingos
norejau paklausti, gal kas zino kaip ten su mokejimu paciam gydytojui? nes moki siaip i kasa, bet manau reikia ir jam duoti.

norejau paklausti, gal kas zino kaip ten su mokejimu paciam gydytojui? nes moki siaip i kasa, bet manau reikia ir jam duoti.

Sveikos
siandien buvau Antakalnio poliklinikoj pas Mickuniene.. Sutvarke gal ir gerai, bet man jos darbo stilius nepatiko.. Skyriaus vedeja, kuri plepa tuo paciu metu su atejusiom kolegem apie darba ir tuo metu sededama prie manes net neziuri i mano isziota burna
ir siaip, pats dantu tvarkymo stilius Cekanauskienes buvo daug geresnis.
tai lauksiu kitam kartui, kol Cekanauskiene gris is atostogu (berods ji serga, gydosi kazka ar pan.
)..

siandien buvau Antakalnio poliklinikoj pas Mickuniene.. Sutvarke gal ir gerai, bet man jos darbo stilius nepatiko.. Skyriaus vedeja, kuri plepa tuo paciu metu su atejusiom kolegem apie darba ir tuo metu sededama prie manes net neziuri i mano isziota burna

tai lauksiu kitam kartui, kol Cekanauskiene gris is atostogu (berods ji serga, gydosi kazka ar pan.

QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 03 05, 23:42)
Sveikos
ir siaip, pats dantu tvarkymo stilius Cekanauskienes buvo daug geresnis.
)..

O kaip jums Mickūnienės sutaisytas dantis, komplikacijų nebuvo?

QUOTE(Iliuzija. @ 2010 04 04, 16:36)
tfu tfu tfu, bet kol kas viskas gerai

o jus kokiu nors negeru atsiliepimu girdejot?

QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 04 05, 21:24)
tfu tfu tfu, bet kol kas viskas gerai
nors siaip, kaip jau sakiau, nebeeiciau pas ja 

na ne, negirdėjau, tiesiog ieškau geresnės gydytojos.

Tik "neužsiraukite" Vilniaus Antakalnio poliklinikoje ant "stomatologių" Kačkuvienės (po jos gydymo draugui teko pergyti kanalus), o man taisytą V.Orlovos dantį irgi reikėjo perplombuoti, nes atmestinai dirba, paliko kabančią plombą. Vienu žodžiu, moku PSD mokesčius jau eilę metų, net biuletenio neturėjau, o net danties negali užplombuoti normaliai

QUOTE(bonza @ 2010 01 26, 14:38)
gaivinu tema nes pasidare labai aktualu Antakalnio poliklinikos stomatologai... Kokiu dar geru yra (negi tik ta viena pamineta
)

Man mažiausiai pusvalandį skiria, tikrai ne 15 min, bet jei neturit problemų, aišku kad ilgiau ir nelaikys.

QUOTE(Iliuzija. @ 2010 04 08, 10:12)
Iliuzija, gal radot geresnę gydytoją?