Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: darželis-mokykla Ramunėlė

Sveiki, kažin kaip su tuo virusu? g.gif Mes irgi sirgom savaitgalį. Ar dar nesibaigia jis? BAisu, kad vėl nesusirgtumėm. g.gif
Atsakyti
Šį sezoną jau nebeužsikrėsit, bet į darželį ar kitą kolektyvą eiti negalima dešimt dienų nuo viruso pasireiškimo pradžios, nes vis dar esate viruso nešiotojai, net jei nebeviduriuojat ir nevemiat.
Taip greit atsigavot? Per pora dienų? Mes jau šešios dieno nuo ligos pradžios (keturios iš jų ligoninėj), o vaikas dar labai silpnas:( Daržan gyd. be pirmadienio neleido
Atsakyti

Mums ne Noro virusas manau buvo, g.gif ar kokia lengvesnė jo forma, vėmėm, bet neviduriavom. Mums gydytoja jau šiandien leido eit į darželį. g.gif Bet dar palikau namuose vaiką šiandien. Nors jau ir valgo ir sveikas atrodo.
o aš prisimenu praeitą penktadienį, kai atvedžiau vaiką kita mamytė kalbejo ,kad jos vaikas vėmė naktį, ir vistiek atkeliavo į darželį, tą dieną po pietų ir mano vaikas susirgo. verysad.gif tai va gaila, kad atveda vaikus sergančius ir kiti paskui suserga. Mes prieš šį virusą gal 3 savaites nelankėm darželio,pasveikom, tik nuėjom 5 dienas ir vėl susirgom. doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes, kurios leidižiate savo mazucius i si darzeli biggrin.gif as savo mazaja ir zadu leisti nuo kovo menesio pradzios . Mano dukrytei balandi bus 2 metukai, bet ji jau nuo kovo eis 2-3 m. grupe.
Turbut kaip ir visos mamytes labai jau bijau pradzios visos ax.gif
Gal man naujokei kas galite papasakoti kaip visgi tas Ramuneles darzelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanaja @ 2008 01 30, 19:16)
Sveikos mamytes, kurios leidižiate savo mazucius i si darzeli biggrin.gif  as savo mazaja ir zadu leisti nuo kovo menesio pradzios . Mano dukrytei balandi bus 2 metukai, bet ji jau nuo kovo eis 2-3 m. grupe.
Turbut kaip ir visos mamytes labai jau bijau pradzios visos ax.gif
Gal man naujokei kas galite papasakoti kaip visgi tas Ramuneles darzelis 4u.gif

Sveiki, į kokią grupę eisit? Mes saulėgrąžoj, gal prie mūsų prisijungsit?
Man tai darželis patinka, tik ,kad sergam labai, o taip tai viskas liuks. Na dar auklėtoja mūsų dabar jau gal mėnuo serga, tai vis keičiasi kasdien kitos auklėtojos, labai pasiilgom savosios. Gerai, dar nors, kad auklytė ta pati.
Atsakyti
Tai turbut ir mes toje pacioje grupeje,siaip as savo dukryte pries metus uzrasiau tai viska issiaiskinusi buvau, o dabar tai su direktore tel. tik susikalbejau ir tiek:geda2: kazkaip smulkiai visko neisklausinejau doh.gif
Oi kaip as del tu ligu bijau unsure.gif as metus laiko prasiu savo darbdavio kad pagaliau leistu derinti mano darba su darzeliu,o dabar kaip prades sirgti...
Tai gal draugausime mirksiukas.gif
Atsakyti

Na mes tai labai sergam lankydami darželį. doh.gif kai pradėjom lankyti sirgom, paskui visą vasarą lankėm puikiai, o nuo rudens, gal spalio mėn. iki dabar gal nesirgom kokį mėn. o taip tai vis kokia liga. doh.gif tik nueinam po ligos ir vėl po kokių 5 dienų sergam. Dirbti labai sunku kai taip vaikas serga. doh.gif Bet gal čia mūsų tik toks silpnutis, gal Jums geriau seksis. Aš jau laukiu pavasario, gal tada baigsis ligos mūsų.

o kas domina tave smulkiau? Dar gal vistiek pradžioj pratinsitės prie daržo abi, tai ir pamatysi, kas ir kaip. smile.gif
Atsakyti
Na maniske sirgo nuo gimimo tik viena karta .Iki metuku isvis nesirgo. o pirma karta tai neseniai truputi buvo persalusi rolleyes.gif Todel ir bijau tu ligu,nes man tai kazkaip nepatirta ir baugu verysad.gif
Eisim vasario viduri,pratinsiu po kelias valandas.Nuo kovo jau pilnai meginsime lankyti mirksiukas.gif
O kaip tau sekesi pratinti savo mazyli?palikdavai porai valandu ir iseidavai ar kartu buvai?Jau seniai lankote darzeli smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Mano mazius irgi eis nuo balandzio vidurio i si darzeli, 2-3 m. vaikiuku grupe. Buvau pas direktore, pasirode labai maloni moteris, pirma karta susiduriau, kad maloniai priimtu darzelio direktore, nes bandem uzsirasyti Baltupiuose... siaubas schmoll.gif

Net nezinau kaip cia pratint pradet. Kasdien pasakoju jam apie darzei, buvom nuvaziave pasiziureti is lauko, tik net neisivaizduoju kaip jis be manes visa diena bus, nes toks maminukas dabar. Patarkit, kaip kas pratinot.
Atsakyti

Sveiki, mes pratinomės labai sunkiai, iš pradžių buvom abu po kelias valandas, paskui palikdavau valandai ar keliom, tai ir prarėkdavo pradžioj visą laiką. doh.gif
Žodžiu košmaras, baisu prisimint, dabar va rytais berniuką mamytė atveda ir verkia jis, prašo nepalikti, tai dar man širdis skauda. doh.gif doh.gif doh.gif
Ir stebuklas įvyko tik kai tėtis pradėjo vest, gal su juo ne taip sunku buvo išsiskirti. Gal Jūsų vaikučiai daug lengviau pripras, neišsigaskit.
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2008 02 05, 15:06)
Sveiki, mes pratinomės labai sunkiai, iš pradžių buvom abu po kelias valandas, paskui palikdavau valandai ar keliom, tai ir prarėkdavo pradžioj visą laiką. doh.gif
Žodžiu košmaras, baisu prisimint, dabar va rytais berniuką mamytė atveda ir verkia jis, prašo nepalikti, tai dar man širdis skauda. doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ir stebuklas įvyko tik kai tėtis pradėjo vest, gal su juo ne taip sunku buvo išsiskirti.  Gal Jūsų vaikučiai daug lengviau pripras, neišsigaskit.

Sveiki 4u.gif
jo vyresniem vaikuciam sunkiau mamytes paleist... mes ir kad ir pereidinejom i kita darzeli, savaite turejom bedu siek tiek...musus pripratimas buvo pagristas snekejimu, aiskinimu kad mamytes su teciais turi dirbti, nes kitaip nebus pinigeliu ir t.t. o darban reik laiku ateit ir t.t. tiesa dar pora savaiciu mojuodavomes per langa... poto kai susirado maniskis drauga pirma toki geresni tai baiges rytiniai pasnekesiai liko tik mojavimai apsikabinimai...o po gero men tai net replikos budavo kad as galiu ir vienas eit i darzeli lotuliukas.gif aisku nuo kiekvieno vaikucio priklauso tas pripratimas... sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti