Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(zyzane @ 2010 04 30, 19:17)
Sveikos smile.gif

Mugeje per juros svente pirkau toki tepala su degutu ir is zolininkes Karoliunienes, bet tada laukiausi ir deguto smarve man pasirode neistveriama, tai ir nezinau, ar butu veiksmingas. Gal ji kur kitur prekiauja ir butu imanoma gauti.
Visom sekmes wink.gif

Va va ir aš tepuos tuo Karaliūnaitės tepaliuku "Gintaro dulkelės", tikrai padeda, tas pastovus (erkutės pas mane gyvena kaktoje) badymas lyg adatėlėmis prapuolė thumbup.gif
Atsakyti
Okulistas gydo akiu erkute arba dermatologas tik antibijotikai pades taip kad tenka juos gerti Sakau is patirties pati turejau
O nuo veido erkutes reike rasti kas is baltarusijos veterinarijos vaistines parvestu tepalo pavadinimu JAM super daiktas padeda liuks pati jo jieskau nerandu baltarusu kurie atvestu verysad.gif
Atsakyti
O čia Kauno g. Vilniuje???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 30, 00:47)
O čia Kauno g. Vilniuje???? 4u.gif

Vilniaus odos ir veneros ligų centras, VšĮ
Kauno g. 37/59, LT-03209 Vilnius
Įmonės duomenysTelefonas (5) 2332960
Darbo laikas I-V 7.00-20.00
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 30 gegužės 2010 - 14:33
Jau tuoj bus 3mėnesiai kai tepu Rozex, bet erkutė niekaip nepranyksta doh.gif Todėl nuėjau Kauno g pas dermatologę, tai ji pradėjo aiškinti man ko čia vaikštau pas skirtingas dermatologes (pasakiau,kad ankstesne dermatologė neskyrė man pilno gydimo tik rozex), kad jokio pilno gydymo man ji neskirs. Tik išrašė tokį tirpalą( ichthyoli,zinci,talci,glycerini,spir.aethylici,aq.destillata), sakė tept juo veidą vakare vietoj rozex. Kolkas jo nepirkau,galvoju ką dabar daryti. Ar tą tirpalą bandyti vietoj rozex, ar geriau vėl Kauno g pas kitą gydytoją registruotis, ir žiūrėti ką sakys?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 08, 15:56)
... Tik išrašė tokį tirpalą (ichthyoli,zinci,talci,glycerini,spir.aethylici,aq.destillata)...

As tai tik juo per kelis kartus issigydziau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 08 liepos 2010 - 18:58
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 08, 16:56)
Jau tuoj bus 3mėnesiai kai tepu Rozex, bet erkutė niekaip nepranyksta doh.gif Todėl nuėjau Kauno g pas dermatologę, tai ji pradėjo aiškinti man ko čia vaikštau pas skirtingas dermatologes (pasakiau,kad ankstesne dermatologė neskyrė man pilno gydimo tik rozex), kad jokio pilno gydymo man ji neskirs. Tik išrašė tokį tirpalą( ichthyoli,zinci,talci,glycerini,spir.aethylici,aq.destillata), sakė tept juo veidą vakare vietoj rozex. Kolkas jo nepirkau,galvoju ką dabar daryti. Ar tą tirpalą bandyti vietoj rozex, ar geriau vėl Kauno g pas kitą gydytoją registruotis, ir žiūrėti ką sakys?

Man nei Rozex, nei ta baltushka nieko nepadejo schmoll.gif . Padejo Akne BP5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2010 07 08, 20:57)
As tai tik juo per kelis kartus issigydziau bigsmile.gif

Veido erkutę išsigydei? pasitepusi tik kelis kartus? bigsmile.gif Tada reiks nusipirkti rytoj ir išbandyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2010 07 08, 21:54)
Man nei Rozex, nei ta baltushka nieko nepadejo schmoll.gif . Padejo Akne BP5 smile.gif

O tas baltusha koks čia kremas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 08 liepos 2010 - 20:06
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 08, 21:04)
Veido erkutę išsigydei? pasitepusi tik kelis kartus?  bigsmile.gif Tada reiks nusipirkti rytoj ir išbandyti ax.gif
Papildyta:

ichthyoli,zinci,talci,glycerini,spir.aethylici,aq.destillata 4u.gif
Atsakyti
O akne B5 parduodama be recepto?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 12, 01:02)
O akne B5 parduodama be recepto?

Be recepto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 08, 20:04)
Veido erkutę išsigydei? pasitepusi tik kelis kartus?  bigsmile.gif Tada reiks nusipirkti rytoj ir išbandyti ax.gif
Papildyta:

Tas tepalas ir vadinamas baltuska...
Ne kelis kartus pasitepus, bet per kelis "kursus". Tepiau, tepiau kol praejo. Po kurio laiko vel list pradejo schmoll.gif Vel tepiau kol nurimo... Gal metus baltuska saldytuve buvo. Tik pradeda erkute list, iskart ir pradedu tept... Ir jau daug metu ramu (tfu, tfu, tfu) bigsmile.gif
Atsakyti