Kuriuose "kvapų namuose" mišinuką nuo erkutės užsisakyti ar čiurliono gatvėje, ar šeimyniškių gatvėj?
QUOTE(Amatevi @ 2010 09 23, 22:38)
Sveika Packa

QUOTE(Packa @ 2010 09 24, 09:06)
Sveikos
visa vasara buvo
, bet dabar vel vienas kitas atsiranda, daugeja ju kazkodel 
visa vasara buvo

QUOTE(JurgaS @ 2010 09 24, 11:37)
Man kaip ir Packai vasarą viskas buvo
, o dabar vėl lysti pradėjo
O taip džiaugiausi jų atsikračiusi.
Gal dar kas išbandė Volvikės minėtus naminius vaistukus? Nebežinau ko griebtis, nes tie visi tepalai iš vaistinės padeda tik tol kol nuadoju

Gal dar kas išbandė Volvikės minėtus naminius vaistukus? Nebežinau ko griebtis, nes tie visi tepalai iš vaistinės padeda tik tol kol nuadoju

Sveikos Man irgi nuo birzelio iki dabar buvo ok Nuo penktadienio visa uzraudau isbere kasytis noriu oda kaip nudilgyta Nebepadeda niekas
O pries birzelio men gavau ta JAM tepala tepiausi su juo buvo ok galvojau kad nuo jo tikrai cia pagerejo taip superiniskai Bet dabar nebepadeda Reiskes vasara visada pagereja Atrodau ziaurei Ryt maunu oas odos gyd A tiesa dar pries birzeli ji man buvo israsiusi tokio tepalo ji daro vietoje gal nuo juo buvo taip gerai, kaip kudikio uspakaliukas buvo mano zandai

Sakiau kad vel susitiksim su savo asarom rudeni ir vel guosimes savo zandais

QUOTE(gosas @ 2010 12 05, 20:08)
Sveika Packa
As vel grystu cia
Sveikos Man irgi nuo birzelio iki dabar buvo ok Nuo penktadienio visa uzraudau isbere kasytis noriu oda kaip nudilgyta Nebepadeda niekas
O pries birzelio men gavau ta JAM tepala tepiausi su juo buvo ok galvojau kad nuo jo tikrai cia pagerejo taip superiniskai Bet dabar nebepadeda Reiskes vasara visada pagereja Atrodau ziaurei Ryt maunu oas odos gyd A tiesa dar pries birzeli ji man buvo israsiusi tokio tepalo ji daro vietoje gal nuo juo buvo taip gerai, kaip kudikio uspakaliukas buvo mano zandai
Na ziuresiu ka pasakys ryt gyd Parasysiu tada
Sveikos sugryzusios nenuleiskim ranku

o man tfu, tfu viskas gerai, spuogu nera, tik veidas labai greitai raudonuoja, kai pabuni lauke o po to ateinii patalpas tai kaistu

o paciai neina liaudiškai tu spuogu išsigydyti?
QUOTE(Packa @ 2010 12 06, 22:11)

o man tfu, tfu viskas gerai, spuogu nera, tik veidas labai greitai raudonuoja, kai pabuni lauke o po to ateinii patalpas tai kaistu

Sveikos Na gyd isiziojo mane pamacius ir neaisku ar cia man erkute islindo seipsau ir ar ji yra Kaskokia elergija isisauke Prirase harmonu silpnu leidziamu i vena ir tepaliuko ,kaskokiu dar nakciai tabletku Po suleidimo vaistu truputi pagerejo Ziuresiu kaip bus ryt ir toliau Nuo tos elergijos gali ir erkute usibuti sveciuose ,bet kad vakare jau like raudoni zandai o tu tokiu spuoguciu kaip ir nelabai matyti Ziuresim kas bus toliau

Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 12 06, 22:25)
o paciai neina liaudiškai tu spuogu išsigydyti?
Turbut truputi neisivaizduojat kaip atrodo

Tikrai nerizikuosiu liaudiskai gydyti Jau anksciau bandziau kol visai nepakiankiau
Patarimas nerizikuoti gydytis paciai
Pas gyd tik konsultacijai nueini ir matai kaip gereja akyse O pati neesi medikas ir neverta rizikuoti
Tiesa Packa Nejuokauk sendiena ji sake man kad kapilerus reike stiprinti kremais kapileriniais Nes prie silpnu kapileru erke megsta prilipti
[Tiesa Packa Nejuokauk sendiena ji sake man kad kapilerus reike stiprinti kremais kapileriniais Nes prie silpnu kapileru erke megsta prilipti
Tiesa, tiesa. Pasidariau ir aš tokias išvadas. Jau tiek kelių praminta pas gydytojus, tiek visko išbandyta, pinigų išleista. Tai šį rudenį, kai atrodžiau neįmanomai baisi, apimta visiškos nevilties, nėjau pas gydytoją, nes atrodė ir taip visas priemones turiu, kam dar pinigus už vizitus leisti, tiesiog sėdau, pasiskaitinėjau internete ir radau tokias išvadas, kad būtinai reikia stiprinti kapiliarus. Ėmiau veikti. Pakeičiau visus kremus (naudojau Eucerin) į būtent skirtus kapiliarinei odai ir sugėriau Suplin. Pirmą savaitę atrodė odą ištiko kažkoks šokas. Visa įsitempė, sukietėjo lyg žievė, o tada pradėjo luptis. Kai galutinai nusilupau, odelė tapo lygut lygutėlė, rausvumas ne dėl spuogelių, o tik dėl to, kad matosi smulkūs kapiliariukai. Dabar, kai tik pamatau kokį norintį lįsti spuogiuką (jokiu būdu nespaudžiu, nes anksčiau kartais kildavo noras pakankinti kokį), tuoj pat vakare patepu AKNE. Kol kas viskas labai gerai, net bijau džiaugtis, kad tik taip ir toliau.
Merginos, būtinai atkreipkit dėmesį į naudojamą kosmetiką, gal reikia keisti.
Tiesa, tiesa. Pasidariau ir aš tokias išvadas. Jau tiek kelių praminta pas gydytojus, tiek visko išbandyta, pinigų išleista. Tai šį rudenį, kai atrodžiau neįmanomai baisi, apimta visiškos nevilties, nėjau pas gydytoją, nes atrodė ir taip visas priemones turiu, kam dar pinigus už vizitus leisti, tiesiog sėdau, pasiskaitinėjau internete ir radau tokias išvadas, kad būtinai reikia stiprinti kapiliarus. Ėmiau veikti. Pakeičiau visus kremus (naudojau Eucerin) į būtent skirtus kapiliarinei odai ir sugėriau Suplin. Pirmą savaitę atrodė odą ištiko kažkoks šokas. Visa įsitempė, sukietėjo lyg žievė, o tada pradėjo luptis. Kai galutinai nusilupau, odelė tapo lygut lygutėlė, rausvumas ne dėl spuogelių, o tik dėl to, kad matosi smulkūs kapiliariukai. Dabar, kai tik pamatau kokį norintį lįsti spuogiuką (jokiu būdu nespaudžiu, nes anksčiau kartais kildavo noras pakankinti kokį), tuoj pat vakare patepu AKNE. Kol kas viskas labai gerai, net bijau džiaugtis, kad tik taip ir toliau.
Merginos, būtinai atkreipkit dėmesį į naudojamą kosmetiką, gal reikia keisti.
Taip sendiena as jau vel grazi
Zmones manes nebebijo
Po dvieju siancu liuks atrodau
Manau kad ant kaledu bus veidelis kai kudikio uspakalis
Labai dziaugiuosi kad radau sau tinkama ir gera gyd
Na taip prirase harmonu bet tikrai nieko nebutume padare be ju
Pirma karta ji net negalvojo ju man skirti o si siky neapsiejom na ka padarysi gavau ju bet paciu silpniausiu Visdelto cia kaskokia elergija issuke tas erkutes ,bent pas mane
Kapilerus stiprinti pasiule su IWOSTIN tuo zaliu kremu Gyd pati ji isbande ant save efekta pati pastebejo Seip ji man siulo IWOSTIN linijos kremukus Pieneli naudoju ir kapileram dabar naudosiu
Tiesa klause ar nekeiciau kokiu kremu sampunu ar panasiai ,kad man taip atsitiko
Na istikro labai dziaugiuosi kad atrodau vel gerai
Ryt dar liko doze harmonu susileisti Penktadieni vaziuosiu vel pas odos gyd Ziuresime ka toliau teplioti ir stiprinti oda

Po dvieju siancu liuks atrodau

Labai dziaugiuosi kad radau sau tinkama ir gera gyd
Na taip prirase harmonu bet tikrai nieko nebutume padare be ju
Pirma karta ji net negalvojo ju man skirti o si siky neapsiejom na ka padarysi gavau ju bet paciu silpniausiu Visdelto cia kaskokia elergija issuke tas erkutes ,bent pas mane

Kapilerus stiprinti pasiule su IWOSTIN tuo zaliu kremu Gyd pati ji isbande ant save efekta pati pastebejo Seip ji man siulo IWOSTIN linijos kremukus Pieneli naudoju ir kapileram dabar naudosiu
Tiesa klause ar nekeiciau kokiu kremu sampunu ar panasiai ,kad man taip atsitiko
Na istikro labai dziaugiuosi kad atrodau vel gerai

QUOTE(gosas @ 2010 12 06, 21:27)
Tiesa Packa Nejuokauk sendiena ji sake man kad kapilerus reike stiprinti kremais kapileriniais Nes prie silpnu kapileru erke megsta prilipti
na nejuokauju

Tiesa, irgi buvau konsultacijoj del tu likusiu paraudimu-kapiliaru, nes galvojau kad pasinaudosiu proga ir pasalinsiu lazeriu (turiu draudima, kuris man gali uz sias proceduras apmoketi), bet gydytoja nepatare, nes pasake kad veidas labai grazus, o tas paraudimas mane jaunina

Nu va atjaunejai
Man jau irgi kaip ir neblogai visai
Penktadieni parasysiu ka sake gyd po konsultacijos kuo patare tepti nes mano veidas irgi labai issausejas <bet riebesnis kremas gali erke pakviesti nebijai? Paklausiu pas gyd
Zinai as po tos baisios elergijos vel ruda
As ne kaip visi ne vasaro o ziema nuo sniego idegu
Na zodziu po vaistu liuks sen paskutine ampule susileidau Atrodau liuks rezultatu patenkinta nes ir ant kuno neliko kur kankinausi ir vasara net pleze nenusirengdavau Na ziuresiu kiek ir kaip ilgai cia man bus gerai Pfu pfu

QUOTE(gosas @ 2010 12 08, 17:07)
Nu va atjaunejai
Man jau irgi kaip ir neblogai visai
Penktadieni parasysiu ka sake gyd po konsultacijos kuo patare tepti nes mano veidas irgi labai issausejas <bet riebesnis kremas gali erke pakviesti nebijai? Paklausiu pas gyd
As ne kaip visi ne vasaro o ziema nuo sniego idegu
Na zodziu po vaistu liuks sen paskutine ampule susileidau Atrodau liuks rezultatu patenkinta nes ir ant kuno neliko kur kankinausi ir vasara net pleze nenusirengdavau Na ziuresiu kiek ir kaip ilgai cia man bus gerai Pfu pfu 

jo, paklausk gydytojos ka siulo ziemai tokiaiodai kaip mums

o kikie cia vaistai pas tave, koks pavadinimas?

zinok cia receptiniai harmoniniai leidziami i vena ir tepami taip pat harmoniniai
Tikriausei nuo stiprios kaskokios elergijos nes praejo greitai per puse paros Cia dabar kaskokia elergija buvo ne erkute nes neliko erkutes net petcako
Tikriausei nuo stiprios kaskokios elergijos nes praejo greitai per puse paros Cia dabar kaskokia elergija buvo ne erkute nes neliko erkutes net petcako

QUOTE(gosas @ 2010 12 08, 19:10)
zinok cia receptiniai harmoniniai leidziami i vena ir tepami taip pat harmoniniai

Kaip tavo reikalai, ar kalusei gydytojos del kremu musu odai?