Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nenorėjom mirti...

Labai meniskai aprasyta jusu istorija wub.gif Net siurpuliukai lakste beskaitant 4u.gif
Atsakyti
Labai meniska ir stebuklinga istorija! 4u.gif
Sekmes Jusu seimai! Svarbu viskas baigesi laimingai wub.gif
Atsakyti
Na ir istorija doh.gif
Apsizliumbiau beveik nuo pirmo sakinio - ir sriubavau iki galo doh.gif doh.gif
(matyt su galva kazkas negerai lotuliukas.gif )

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Su tokiu rashymo talentu - knygas rashyti reiketu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Geriausi Linkejimai mazyliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

o prie nėštumą buvo kažkokiu bedu su širdim? kas atsitiko vis dėl to? pradėjo strigt širdis ?
Atsakyti
super istorija.
Nerealiai graži wub.gif
Atsakyti
tikrai turi talentą,nuostabiai aprašyta ,o svarbiausia su laiminga pabaiga wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 20, 19:40)
4u.gif

o prie nėštumą buvo kažkokiu bedu su širdim? kas atsitiko vis dėl to? pradėjo strigt širdis ?

Ne, nebuvo jokių bėdų. Juk tai antras nėštumas buvo. Prasidėjo viskas staiga. Kurį laiką raminau save, atseit pilvukas aukštai, todėl taip sunku kvėpuoti. O priežastis g.gif Nelabai ji aiški schmoll.gif Tiesiog tai yra įvardinta kaip reta anomalima: nėštumas iššaukia miokarditą ar kažką panašaus. Kitas nėštumas gali baigtis mano ir kūdikio mirtimi. Tai tiek. Prieš kelis metus Klaipėdoje gimdyvė šitaip mirė verysad.gif Kai išgirdau, širdis kūliais apsivertė verysad.gif Ir dabar tai atsiliepia. Nėštumo metu kairė širdies pusė buvo labai išsiplėtusi. Prieš porą metų ji vis dar buvo 35% išsiplėtusi. Beveik 0 šansų, kad atsistatys į normos ribas.
Tačiau aš beveik sveika: truputi viskas streikuoja: širdelė, skydliaukė, žemas kraujo spaudimas, sąnariai, stuburas... Bet aš jau tokia: vieną dvi dienas sergu, trečią neiškenčiu turiu kilti ir eiti bigsmile.gif Negaliu kitaip, toks jau mano charakteris: padūsauju, pasiskunčiu ir vėl pirmyn. Nuo to, skūsies lengviau nebus. Aš juk stipri mirksiukas.gif nu dvasiškai stipri ax.gif ax.gif Šitą ir pati žinau blush2.gif Nes mano mažiukams labai reikia mamos, tuo viskas ir pasakyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 20 gegužės 2009 - 23:43
QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 21, 00:41)
Kitas nėštumas gali baigtis mano ir kūdikio mirtimi.

Kaip gaila,o taip norėtusi palinkėt dukrytės ir labai lengvos,laimingos trečios istorijos.Saugok širdelę,joje tiek meilės,reikalingos tavo vaikučiams.O romaną tikrai galėtum parašyt,kad ir apie savo gyvenimą,nes jau šitoj temoj daug gražaus surašei 4u.gif
Dar sykį sėkmės
Atsakyti
QUOTE(yoyo75 @ 2009 05 21, 01:21)
Kaip gaila,o taip norėtusi palinkėt dukrytės ir labai lengvos,laimingos trečios istorijos.Saugok širdelę,joje tiek meilės,reikalingos tavo vaikučiams.O romaną tikrai galėtum parašyt,kad ir apie savo gyvenimą,nes jau šitoj temoj daug gražaus surašei  4u.gif
Dar sykį sėkmės

Aš irgi noriu mergytės wub.gif flirt.gif Naktim dažnai sapnuoju, kad pagimdau kūdikį ir vis ilgesingai klausiu kas. Ir vis sako, kad berniukas. O man tada būna taip skaudu. verysad.gif Kartais sapnuoju mergaitę, kuri vis staiposi ir klausia: mama, ar aš graži. verysad.gif
Bet yra kaip yra smile.gif Svarbu berniukai auga sveiki ir dideli. Vyresnysis ir mane tuoj praaugs. blink.gif O sapnai tai tik pasąmonės likučiai. Lauksiu anūkių wub.gif Nors kas ten žino kas laukia gyvenime g.gif g.gif Žinau vieną, jei būtų netyčiukas- gimdyčiau ir nesukčiau sau galvos. Aš pati trečia šeimoj tarp dviejų brolių. Ir netyčiukas esu ax.gif Ir ką, visai nieko. Mamos sesuo, kai sužinojo, kad mama laukiasi tik tiek ir pasakė: pagimdyk man dukterėčią wub.gif Kai tik susitinkava visada tai pasako. O gal ir aš kažkada taip netyčia bigsmile.gif mirksiukas.gif Nors ir rizikinga blink.gif Ai, geriau apie tai negalvoti, ba net baltas pavydas apima pamačius kitų dukreles. O maniškiai gi bernai: jiems technika, automobiliai, vaikšto abu tepaluoti, su tėčiu mašinas ardo... Net MB sakė, kad aš viena ir viena. Bernam gi nepasiūlysi kaspinų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
daivulka78 ačiū už išsamu atsakymą , db galvoju kaip keista kad nėštumas antras ir taip atsitiko nors su pirmu viskas buvo gerai blink.gif siaubas kažkoks.....

todėl vis ir bijau dar karta pastot nes sveikata nekokia pas mane doh.gif nors džiūstu kaip noriu dukrytės tai jau į maniją panašu biggrin.gif sako moterys patiria tikra motinystes jausmą kai susilaukia dukros... nežinau ar taip bet labai norėčiau , savo sūnų myliu be galo be krašto viskas jam ir dėl jo wub.gif , bet dukrytė maža drauge wub.gif wub.gif

pateršiau biškiuką tavo temike blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 22, 21:35)
daivulka78 ačiū už išsamu atsakymą , db galvoju kaip keista kad nėštumas antras ir taip atsitiko nors su pirmu viskas buvo gerai  blink.gif siaubas kažkoks.....

todėl vis ir bijau dar karta pastot nes sveikata nekokia pas mane  doh.gif nors džiūstu kaip noriu dukrytės tai jau į maniją panašu  biggrin.gif  sako moterys patiria tikra motinystes jausmą kai susilaukia dukros... nežinau ar taip bet labai norėčiau , savo sūnų myliu be galo be krašto viskas jam ir dėl jo wub.gif  , bet dukrytė maža drauge  wub.gif  wub.gif

pateršiau biškiuką tavo temike  blush2.gif

Nepateršei schmoll.gif Žinau tą jausmą, kai dūšta svojonės. Praėjus po gimdymo gal porai metų, galvojau, kad teks kreiptis pas psichologą. Mylėjau savo vaikus, bet mane buvo užvaldžiusi viena mintis: noriu dukters. Mintys, svajonės, sapnai... Viskas buvo apie mergytę. Teko daug jėgų panaudoti, kad save suimčiau į rankas. Dabar jau susitaikiau su ta mintimi ir gyvenu toliau. Lauksiu anūkių wub.gif
Atsakyti
Sakai ramintis mintimi apie anūkus? o jei ten irgi bachurai? wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti