Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(biruta @ 2009 05 14, 23:12)
p.s tai ko vyras nieko nedarė jis tuom turėtu pasirūpinti doh.gif

Manau, tokiam pačiam šoke, kaip ir Brela..
QUOTE(divėja @ 2009 05 14, 23:14)
.Tarnybinis romanas pas mus buvo wub.gif

wub.gif Faina kaip.
Pas mus kažaip tradiciškai labai. Be didelės romantikos gavos. tongue.gif Po pirmo pažinties vakaro namo taip ir negrįžo lotuliukas.gif . Ir taip jau septinti metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 14 gegužės 2009 - 22:28
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 14, 23:19)
wub.gif  Faina kaip.
Pas mus kažaip tradiciškai labai. Be didelės romantikos gavos.  tongue.gif Po pirmo pažinties vakaro namo taip ir negrįžo  lotuliukas.gif . Ir taip jau septinti metai.

lotuliukas.gif vis dar pirmas pasimatymas tesiasi thumbup.gif
O jus vede jau 7 metai?
Atsakyti
O as baigiau tvarkytis,taip pat viena akim eurovizija,viena akim sm biggrin.gif O MB su Lukuciu lovose,Lukas kad traukia angliskas dainuskas kur darze dainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 14, 23:37)
O as baigiau tvarkytis,taip pat viena akim eurovizija,viena akim sm biggrin.gif O MB su Lukuciu lovose,Lukas kad traukia angliskas dainuskas kur darze dainuoja biggrin.gif

Berniukas eurovizijai nuo mazens jau ruosiasi thumbup.gif Ziurek,mama,isauginsi solista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 05 14, 22:39)
Berniukas eurovizijai nuo mazens jau ruosiasi thumbup.gif  Ziurek,mama,isauginsi solista 4u.gif

Aha biggrin.gif Nu bet megsta jis dainuot ir lietuvisku daineliu disku jam pripirkus,tai traukia kaip turi but thumbup.gif Muzikos akademija kai ziuredavom irgi laukdavo issiziojes ir dainuodavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 14, 23:49)
Aha biggrin.gif Nu bet megsta jis dainuot ir lietuvisku daineliu disku jam pripirkus,tai traukia kaip turi but thumbup.gif Muzikos akademija kai ziuredavom irgi laukdavo issiziojes ir dainuodavo thumbup.gif

Nu matai thumbup.gif sakau,kad koki solista isauginsi thumbup.gif Smagu,kai taip sunelis dziugina sirdi 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi Gabrieliuk tavo Lukučiu...tikras dainininkas bus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 14, 23:07)
Taip.  4u.gif  Bet nei viena neturim teisės šlykščiai šmeižt ar teist. Iš šalies atrodytų, kad Brela vos ne žudikė.....
Einu geriau, aš jai až parašyt....

Aš nesakau kad žudikė ji...kalba apie pasiėmimą eina laidojimo....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 14, 21:10)
Pasmerkt mažulį beprasmėms kančioms po aparatais manau didesnis nežmoniškumas.

Sutinku verysad.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 05 14, 21:39)
o vyras tai iš vis nėjo ir nematė jo...

Kai sužinojau apie savo mažulio mirtį, dar pati buvau reanimacijoj ir prie didžiausių norų negalėjau būt kartu su juo. Bet jei ir būčiau po natūralaus gimdymo... Negalėčiau žiūrėt, kaip tą mažą krislelį vis gaivina, kaip prasideda traukuliai, kaip plyšta plautis ir kaip galų gale jis miršta. Per silpni mano nervai tokiems dalykams.

Iš dvynukų liko tik vienas. Reanimacijos gydytoja neteikė daug vilčių, bet vis ragino būt kuo daugiau antrojo sūnelio, glostyt jį pro inkubatoriaus langelį, kad vaikiukas nesijaustų vienišas ir jaustų mamos rankas. Aš tik purčiau galvą ir traukdavaus atatupsta. Jaučiau, kad jei aš paliesiu, pajusiu tą laidais apraizgytą miniatiūrinį kūnelį, o paskui neteksiu, neištversiu. Panašu, kad gydytoja nelabai suprato mano pirminių baimių ir laikė mane mama, kuriai vaikas ne itin rūpi.

Iš dalies džiaugiuosi (jei taip galima išsireikšt), kad dar nebuvau atsigavus po operacijos, kai vyko mažiuko laidotuvės. Viską tvarkė vyras. Jei būtų susiklostę kitaip, nežinau, ar būčiau ištvėrus laidotuvių košmarą. Kaip kažkada rašiau, pusė metų praėjo, kol išgalėjau nueit ant savo mažiuko kapelio. Nežinantiems mano dvasinės savijautos tai vėlgi atrodė kaip abejingumas ir amoralumas.

Ne visada viskas būna taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Tad nesiimu teisti schmoll.gif
Atsakyti
Labutis,
Biciuk ir man gražu pažiūrėt kai žmogus sulaukęs tokių metų sugeba blaiviai mąstyt. O iš vis labiausiai tai patinka jų klausytis. Mano močiutei 85 m. o man taip patinka jos istorijos iš senų laikų.... Na tai kas kad jos šimtą kart girdėtos... Na tai kaip dėl mūsų susibėgimo, negalvok mes su sandrynja nepamiršom mirksiukas.gif Tik gal nuo visko pailsėt nori.
Sandrynja, ale ir paaugus ir pagražėjus tavo direktoriukė wub.gif
Vaivos juosta graži jūsų šeimyna. O kaip tavo Miglės sveikata?
Sigutes drąsi tavo Smiltelė. Nuostabios nuotraukos. Tavo Smiltelės nuotrauka ant žirgo man priminė viso mūsų kaimo vaikų bočių, kai tik mudu susitinkam tuoj jis ima pasakot kaip ant savo kumelės mano Giedrutę buvo užsodinęs ir vis gailis kad neturėjo fotoaparato.
Vaivos juosta dėl sapnų dar ir pilnatis gali būt kalta smile.gif Aš per pilnatį tai iš vis sapnų filmus regiu miegodama doh.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 14, 21:15)
Aš šiandien su maže į parduotuvę ėjau - kaštonai kekėm žydi, alyvos svaigina, ežero vanduo irgi  rolleyes.gif , šviežiai nupjautos žolės vapas - turbūt varu neišvarytų iš šito kaimo manęs.  ( nors kai būna dargana, šlapia ir purvynas - pasiilgstu miesto )  smile.gif  .

Ech, gražus tas pavasaris..... Obelų žiedais prisnigę...... O jau kaip kvepia visur........ wub.gif
Gabrieliuk, šaunu kad Lukutis nori eit į darželį thumbup.gif Žiūriu dainininką augini thumbup.gif O kaip pati jauties?

Spyglej, mažut, neteisk Brelos..... Priimk jos tokį sprendimą, nes tai jos sprendimas..... Nenustatyk gedėjimui rėmų.... Jų nėra, nes kiekvienas mes skirtingai priimam netektį.... Neužmiršk kad tai antra Brelos netektis.... Galbūt su šituo nėštumu nutrūksta visos viltys, dar turėt kūdykėlį, nesgi jai sunkiai sekėsi pastot..... Dabar aš galiu pasakyt, kad jei tas mažytis padarėlis apsigyvenęs manyje ir būtų maža kruopelytė tik, aš vistiek ją norėsiu pasilaidot, bet nė vienas mes nežinom kaip bus ištikrųjų kai ateis tas laikas..... nes kartais viskas mūsų galvoj taip susivarto..... Mes nežinom kas dabar dedasi jos galvoje, jos širdyje..... Neviltis, baimė kartais priverčia pamest galvą, kartais mes ir patys nežinom kas mus priverčia vienaip ar kitaip pasielgt...... Na negaliu aš smerkt žmogaus, negaliu..... Reikia laiko Brelai atsitokėt iš to šoko.....

Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 05 14, 21:53)
Kas dėl Brelos tai aš ir visos nusivylusios,

neteiskit brelos... suprantu kaip sunku jai... as ir paluzus buvau ir paprasiau pas gydytojus, jei stos sirdele mazutes, tegu leidzia iseit, nebegaivina... del to gailiuos kartais , nors tai but gal nieko ir nepakeite, gal but dar valanda pratempus , gal ne 5 min... supraskit kokiam soke ji, be to as kaip paskaitinejau kaip kaikurios "ten" rase schmoll.gif , nzn nu ne musu reikalas jai patarinet ir sakyt statyk paminkla bus kur zvake uzdegt doh.gif ...
daugumoj iki 24 sav net neatiduoda
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 14, 22:25)
Išklotinę pateikė?  g.gif

ale Lera tikra drauge ane g.gif - tikra atstove spaudai- pletkinyke
toks vaizdas kad Brela imanytu ir sudraskytu kitos doh.gif
uzmetykit akmenimis mane, bet kas suteike teise ja izeidinet visokiausiais zodziais g.gif , man baisiai pikta ... ne savaites nera kai gime ir mire... pamirsot ka reiskia netekt vaiko???
del tolerancijos stokos ir pagarbos vienos kitom atskilo viena kart puse, dabar aisku kodel- todel kad nepritarem vienai nuomonei
galit piktintis , nepritart, bet izeidinet negrazu... ne cia
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 05 14, 23:33)
lotuliukas.gif  vis dar pirmas pasimatymas tesiasi thumbup.gif
O jus vede jau 7 metai?

4. Tris metus gyvenom kaip kambariokai lotuliukas.gif

QUOTE(carramele @ 2009 05 15, 00:19)
Sutinku  verysad.gif

Ne visada viskas būna taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Tad nesiimu teisti  schmoll.gif

4u.gif
QUOTE(žvelsa @ 2009 05 15, 01:42)
*O kaip tavo Miglės sveikata?

**Ech, gražus tas pavasaris..... Obelų žiedais prisnigę...... O jau kaip kvepia visur........  wub.gif
***..... Nenustatyk gedėjimui rėmų.... Jų nėra, nes kiekvienas mes skirtingai priimam netektį.... . Dabar aš galiu pasakyt, kad jei tas mažytis padarėlis apsigyvenęs manyje ir būtų maža kruopelytė tik, aš vistiek ją norėsiu pasilaidot, bet nė vienas mes nežinom kaip bus ištikrųjų kai ateis tas laikas..... nes kartais viskas mūsų galvoj taip susivarto..... Mes nežinom kas dabar dedasi jos galvoje, jos širdyje.....

* Sveikutė. Tempa laikėsi tik kelias valandas, tai daržan nėjo tik dieną.

** O pas mus šiemet obel;ys nežydi - pramečiui vaisius veda - pernai nuo obuolių šakos kūžo, šiemet bus deficitas biggrin.gif .

*** 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 15, 07:30)
neteiskit brelos... suprantu kaip sunku jai... as ir paluzus buvau ir paprasiau pas gydytojus, jei stos sirdele mazutes, tegu leidzia iseit, nebegaivina... del to gailiuos kartais , nors tai but gal nieko ir nepakeite, gal but dar valanda pratempus  , gal ne 5 min... supraskit kokiam soke ji, be to as kaip paskaitinejau kaip kaikurios "ten" rase  schmoll.gif , nzn nu ne musu reikalas jai patarinet ir sakyt statyk paminkla bus kur zvake uzdegt doh.gif ...
daugumoj iki 24 sav net neatiduoda

Mane irgi pašiurpino keli postai....... Juk tai Brelos nelaimė.. ir ne mus liečia....

Labas rytas. Paskutinis skambutis dvyliktokams šiandien. Popieriškai - paskutinė darbo diena man rolleyes.gif . Tik dar ateisiu porą dienų tai daiktų parsinešt kai kurių, tai ataskaitą priduot, tai torčiuką su keliom kolegėm suvalgyt smile.gif .
Papildyta:
Įdomu, kaip jaučiasi Lera, išpešusi Brelos telefoną, išklausinėjusi asmeninių dalykų, liečiančių visai ne ją ir paskleidusią informaciją. Nepatikrintą.
Mes kiekviena privalom turėt savo nuomonę, bet nekišti ją kitiems.
Atsakyti