QUOTE(divėja @ 2009 05 14, 23:33)

vis dar pirmas pasimatymas tesiasi
O jus vede jau 7 metai?
4. Tris metus gyvenom kaip kambariokai
QUOTE(carramele @ 2009 05 15, 00:19)
Sutinku
Ne visada viskas būna taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Tad nesiimu teisti
QUOTE(žvelsa @ 2009 05 15, 01:42)
*O kaip tavo Miglės sveikata?
**Ech, gražus tas pavasaris..... Obelų žiedais prisnigę...... O jau kaip kvepia visur........
***..... Nenustatyk gedėjimui rėmų.... Jų nėra, nes kiekvienas mes skirtingai priimam netektį.... . Dabar aš galiu pasakyt, kad jei tas mažytis padarėlis apsigyvenęs manyje ir būtų maža kruopelytė tik, aš vistiek ją norėsiu pasilaidot, bet nė vienas mes nežinom kaip bus ištikrųjų kai ateis tas laikas..... nes kartais viskas mūsų galvoj taip susivarto..... Mes nežinom kas dabar dedasi jos galvoje, jos širdyje.....
* Sveikutė. Tempa laikėsi tik kelias valandas, tai daržan nėjo tik dieną.
** O pas mus šiemet obel;ys nežydi - pramečiui vaisius veda - pernai nuo obuolių šakos kūžo, šiemet bus deficitas

.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 15, 07:30)
neteiskit brelos... suprantu kaip sunku jai... as ir paluzus buvau ir paprasiau pas gydytojus, jei stos sirdele mazutes, tegu leidzia iseit, nebegaivina... del to gailiuos kartais , nors tai but gal nieko ir nepakeite, gal but dar valanda pratempus , gal ne 5 min... supraskit kokiam soke ji, be to as kaip
paskaitinejau kaip kaikurios "ten" rase 
, nzn nu ne musu reikalas jai patarinet ir sakyt statyk paminkla bus kur zvake uzdegt

...
daugumoj iki 24 sav net neatiduoda
Mane irgi pašiurpino keli postai....... Juk tai Brelos nelaimė.. ir ne mus liečia....
Labas rytas. Paskutinis skambutis dvyliktokams šiandien. Popieriškai - paskutinė darbo diena man

. Tik dar ateisiu porą dienų tai daiktų parsinešt kai kurių, tai ataskaitą priduot, tai torčiuką su keliom kolegėm suvalgyt

.
Papildyta:
Įdomu, kaip jaučiasi Lera, išpešusi Brelos telefoną, išklausinėjusi asmeninių dalykų, liečiančių visai ne ją ir paskleidusią informaciją. Nepatikrintą.
Mes kiekviena privalom turėt savo nuomonę, bet nekišti ją kitiems.
..viltis, kad kažkas amžinybėj augina Tave......