Sunkus tas laukimas, spyglej..... ypač, kai žiai, ko lauki..... stiprybės jums visiems.
Labas rytas.
Vakar pažindinomės su pievos gyviais

O čia šįryt į darželį ruošėmės

( darže bajerį suskėlė mergina -
- nueinam, pasitinka auklėtoja A ( ta geroji). O visą savaitę A nebuvo, tai ir šiandien buvau mažę nuteikusi, kad bus auklėtoja V, kad neverk, kad tttttt. Pamatė A, nubėgo greitai į žaidimų kambarį, į valgomąjį - atgal į koridorių - "tai nėja Viktoijos????
"
Seniai tokią švytinčią buvau palikusi.

O čia šįryt į darželį ruošėmės

( darže bajerį suskėlė mergina -

Seniai tokią švytinčią buvau palikusi.

QUOTE(spyglej @ 2009 05 21, 19:00)
Sveikos...
Nors man tai buvo nesveika...bet dabar viekas krypsta geryn...pasiguldžiau tėtuką į ligoninę, tai prognozės kai pasakė kad nekokios, tiek kad sustiprins organizmą...dėl to ir nesirodžiau...
Gražūs pilvukai
Nors man tai buvo nesveika...bet dabar viekas krypsta geryn...pasiguldžiau tėtuką į ligoninę, tai prognozės kai pasakė kad nekokios, tiek kad sustiprins organizmą...dėl to ir nesirodžiau...
Gražūs pilvukai

Laikykis,stiprybes

Zydra ,grazuolyte tavo pupa

Vaivos juosta,tavo pupa

Labas rytas

Lukas vel privare i lova sianakt,jau nebezinau

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 22, 10:45)
Gal is tiesiog pašalo? Pūslytę ar kojas?

Labutes.
isleidau savo vyrukus koncertuot i Siaulius, tad dabar poilsiauju
Gabrieliuk, cia gali but ir psohologiniai dalykai. Mes irgi susidurem su sia problema
. Mums skyre raminanciu zoleliu pagert, vitaminu nervu sistemai pastiprint ir laukt.
isleidau savo vyrukus koncertuot i Siaulius, tad dabar poilsiauju

Gabrieliuk, cia gali but ir psohologiniai dalykai. Mes irgi susidurem su sia problema

As jau nebezinau,bet niekada nesiusiodavo i lova,tik jeigu temperatura budavo auksta ir tai ne visada
O po nelaimes pradejo varyt kaip turi but
Galvojau gal tikrai pasalo,bet neserga,gerai jauciasi
Treciadieni eisiu pas daktara,kalbesiu,gal israsys ka nors pagert

labutis
gabrieliuk man atrodo kad jis vaikas labai pergyvena del mamytes asareliu todel ir pradejo taip daznai slapintis i lovyte pasistenk susiimti ir neverkti prie lukucio jam reikia mamytes stiprios ir su sypsena veide ....laikykis
gabrieliuk man atrodo kad jis vaikas labai pergyvena del mamytes asareliu todel ir pradejo taip daznai slapintis i lovyte pasistenk susiimti ir neverkti prie lukucio jam reikia mamytes stiprios ir su sypsena veide ....laikykis
sveikutes

QUOTE(spyglej @ 2009 05 21, 20:00)
Sveikos...
Gražūs pilvukai
Gražūs pilvukai

vaje Spyglej,laikykis...
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 22, 09:42)
grazuole šelmiuke

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 22, 10:45)
vaikiukas tikriausiai pergyvena ne maziau uz tave,ypac kai mato mamytes asareles...
o as imeciau savo pilvuka,is manes fotografe nekokia

Zydrute,

Super, kaip reikaliukai su vyresnele?

Super, kaip reikaliukai su vyresnele?
bijau net ka ir pradet kalbet kad nebutu blogiau
QUOTE(#super# @ 2009 05 22, 14:53)
bijau net ka ir pradet kalbet kad nebutu blogiau
supratau

dailias marcias man auginat
nu ka mergos as pasidziaugsiu, kad vaikis kai isejau is darbo priaugo 2kg svorio
, cia per du menesius, dabar jau vyrukas sveria kokia 20.5kg( ugis apie 1.28), pries pora menesiu svere 18kg
salocikiu jau ir prikirtau su grietine prisimaisius, dar juodos duonos su lasiakais privyniojau, dabar soti laiminga

nu ka mergos as pasidziaugsiu, kad vaikis kai isejau is darbo priaugo 2kg svorio

salocikiu jau ir prikirtau su grietine prisimaisius, dar juodos duonos su lasiakais privyniojau, dabar soti laiminga