Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

Sunkus tas laukimas, spyglej..... ypač, kai žiai, ko lauki..... stiprybės jums visiems.

Labas rytas.
Atsakyti
Vakar pažindinomės su pievos gyviais

user posted image

O čia šįryt į darželį ruošėmės

user posted image

( darže bajerį suskėlė mergina - lotuliukas.gif - nueinam, pasitinka auklėtoja A ( ta geroji). O visą savaitę A nebuvo, tai ir šiandien buvau mažę nuteikusi, kad bus auklėtoja V, kad neverk, kad tttttt. Pamatė A, nubėgo greitai į žaidimų kambarį, į valgomąjį - atgal į koridorių - "tai nėja Viktoijos???? bigsmile.gif "
Seniai tokią švytinčią buvau palikusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 05 21, 19:00)
Sveikos...
Nors man tai buvo nesveika...bet dabar viekas krypsta geryn...pasiguldžiau tėtuką į ligoninę, tai prognozės kai pasakė kad nekokios, tiek kad sustiprins organizmą...dėl to ir nesirodžiau...
Gražūs pilvukai wub.gif

Laikykis,stiprybes verysad.gif

Zydra ,grazuolyte tavo pupa wub.gif
Vaivos juosta,tavo pupa wub.gif Faina tokioj lietuviskoj pievoj wub.gif

Labas rytas 4u.gif
Lukas vel privare i lova sianakt,jau nebezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 22, 10:45)

Gal is tiesiog pašalo? Pūslytę ar kojas? g.gif Mano Migei taip buvo pavasarį - užteko tik pasėdėt ant vėsesnių lauko laiptų - plaukė lovytė dvi naktis, trečią jau dėjau pampį blush2.gif . Viriau bruknių, - padėjo.
Atsakyti
Labutes.
isleidau savo vyrukus koncertuot i Siaulius, tad dabar poilsiauju tongue.gif
Gabrieliuk, cia gali but ir psohologiniai dalykai. Mes irgi susidurem su sia problema verysad.gif . Mums skyre raminanciu zoleliu pagert, vitaminu nervu sistemai pastiprint ir laukt.
Atsakyti
As jau nebezinau,bet niekada nesiusiodavo i lova,tik jeigu temperatura budavo auksta ir tai ne visada doh.gif O po nelaimes pradejo varyt kaip turi but doh.gif Galvojau gal tikrai pasalo,bet neserga,gerai jauciasi g.gif Treciadieni eisiu pas daktara,kalbesiu,gal israsys ka nors pagert g.gif
Atsakyti
labutis

gabrieliuk man atrodo kad jis vaikas labai pergyvena del mamytes asareliu todel ir pradejo taip daznai slapintis i lovyte pasistenk susiimti ir neverkti prie lukucio jam reikia mamytes stiprios ir su sypsena veide ....laikykis
Atsakyti

sveikutes 4u.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 05 21, 20:00)
Sveikos...
Nors man tai buvo nesveika...bet dabar viekas krypsta geryn...pasiguldžiau tėtuką į ligoninę, tai prognozės kai pasakė kad nekokios, tiek kad sustiprins organizmą...dėl to ir nesirodžiau...
Gražūs pilvukai wub.gif

vaje Spyglej,laikykis...
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 22, 09:42)
Vakar pažindinomės su pievos gyviais

O čia šįryt į darželį ruošėmės

grazuole šelmiuke wub.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 22, 10:45)

vaikiukas tikriausiai pergyvena ne maziau uz tave,ypac kai mato mamytes asareles...

o as imeciau savo pilvuka,is manes fotografe nekokia blush2.gif bet matosi viskas ko reikia smile.gif
Atsakyti
Zydrute, thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Super, kaip reikaliukai su vyresnele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 22 gegužės 2009 - 13:44
bijau net ka ir pradet kalbet kad nebutu blogiau
Atsakyti
QUOTE(#super# @ 2009 05 22, 14:53)
bijau net ka ir pradet kalbet kad nebutu blogiau

supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
dailias marcias man auginat thumbup.gif
nu ka mergos as pasidziaugsiu, kad vaikis kai isejau is darbo priaugo 2kg svorio clap.gif , cia per du menesius, dabar jau vyrukas sveria kokia 20.5kg( ugis apie 1.28), pries pora menesiu svere 18kg wacko.gif
salocikiu jau ir prikirtau su grietine prisimaisius, dar juodos duonos su lasiakais privyniojau, dabar soti laiminga didis.gif
Atsakyti