Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(žvelsa @ 2009 05 11, 16:10)
Vaikas tai kaip vaikas, ne tokių štukų prigalvoja, ale kad tėvui proto ne fontanai  doh.gif

nesuprantu ko cia stebetis vyru protu g.gif , jie biski kitaip masto nei mes moteros.
va mano tete kai dar buvom vaikai, ne tokiu fintu pridirbes doh.gif nekalbant apie tai kad jei broliui pirkdavo masinytes, tai pirma tevas isardydavo, paziuret kas viduj, paskui surinkdavo lotuliukas.gif ... kazkada tevas sugebejo "prapult" 1kambario bute taip kad mama nerado doh.gif lotuliukas.gif - susiraitojes miegojo mano kudikiskoj lovytej lotuliukas.gif , tuo metu as buvau vezimely... kitakart paliko broli paziuret vezimuky namie grizta mama is parduotuves, tevas miega, salia vezimas, vezime brolis isivertes geliu vazona visos zemes isbire, gerai kad nesusizalojo, nugriebe rankyte egluti truktelejo i vsio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 11, 16:31)
nesuprantu ko cia stebetis vyru protu g.gif , jie biski kitaip masto nei mes moteros.
va mano tete kai dar buvom vaikai, ne tokiu fintu pridirbes doh.gif  nekalbant apie tai kad jei broliui pirkdavo masinytes, tai pirma tevas isardydavo, paziuret kas viduj, paskui surinkdavo lotuliukas.gif ... kazkada tevas sugebejo "prapult" 1kambario bute taip kad mama nerado doh.gif  lotuliukas.gif - susiraitojes miegojo mano kudikiskoj lovytej lotuliukas.gif , tuo metu as buvau vezimely... kitakart paliko broli paziuret vezimuky namie grizta mama is parduotuves, tevas miega, salia vezimas, vezime brolis isivertes geliu vazona visos zemes isbire, gerai kad nesusizalojo, nugriebe rankyte egluti truktelejo i vsio doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va mano tete kai dar buvom vaikai, ne tokiu fintu pridirbes doh.gif  nekalbant apie tai kad jei broliui pirkdavo masinytes, tai pirma tevas isardydavo, paziuret kas viduj, paskui surinkdavo lotuliukas.gif ... kazkada tevas sugebejo "prapult" 1kambario bute taip kad mama nerado doh.gif  lotuliukas.gif - susiraitojes miegojo mano kudikiskoj lovytej lotuliukas.gif , tuo metu as buvau vezimely... kitakart paliko broli paziuret vezimuky namie grizta mama is parduotuves, tevas miega, salia vezimas, vezime brolis isivertes geliu vazona visos zemes isbire, gerai kad nesusizalojo, nugriebe rankyte egluti truktelejo i vsio doh.gif

pagerintas tetis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 05 11, 13:52)
Sveikutės visos,
šiandien kažkaip neplanavau rašyti, nes ašaros byra, upeliais teka - šiandien mano mažyliui būtų suėję trys metukai... cry.gif  cry.gif  cry.gif
Nupirkau didelį balioną ir pririšau prie kryželio - jis taip mėgo jais žaisti...
Kaip norėčiau jį apkabinti, pasakyti, kad labai jį myliu, ilgiuosi... cry.gif  cry.gif

labai skaudu laikykis, liudžiu su tavimi verysad.gif console.gif
Atsakyti

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai aš savuoju ir nebesistebėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Rence- stiprybes Tau ir siltas apkabinimas.
o as ka tik po gydytojos apziuros, ir zinoma, nieko blogo nemato, isvada- tai neramios nervu sistemos pasekme. apziurejo gydytoja kruopsciai, echo padare, viska parode- nu sveika mano panele wub.gif , sveria 1700gr. ir netgi gimdymo data pakoregavo, liepos 11. taip kad, reikia su nerviukais ir man tvarkytis verysad.gif . aciu mamytes uz palaikyma.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
pirmai tiek jau prirasiau,kad internetas uzstrigo ir neidejo mano zinutes doh.gif
Rence console.gif labai sunkios mum tokios dieneles...
Krismante,saugok save ir savo lelyte 4u.gif
Visiem, maziem ligoniukam sveikateles 4u.gif
visom mamytem geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Seniai rodėmės - pasimaivysim blush2.gif

Pas tėtę darbe

user posted image

Per mamos dieną

user posted image

Pievoje

user posted image

Ir mes

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 11 gegužės 2009 - 18:02
Rence, beprotiškai sunki diena tau šiandien verysad.gif
Atsakyti
rence, graudu tau..... žodžiais to nenusakysi..... žiūriu į savo Miglę - pats smagumas dabar tokie metai....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 11, 18:59)
Seniai rodėmės

nu katu mergos kaip kvietkai thumbup.gif
va vyro draugas mane uz akiu ispravardziavo siuvinejimo manijake doh.gif tongue.gif

pavalgiau zirnienes, mesytes, ramia dusia galiu eit lovon, teliko paspoksot... vo tak vot kelnes jau nebesmunka , bet svarstykliu negasdinsiu dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 05 11, 12:52)
Sveikutės visos,
šiandien kažkaip neplanavau rašyti, nes ašaros byra, upeliais teka - šiandien mano mažyliui būtų suėję trys metukai... cry.gif  cry.gif  cry.gif
Nupirkau didelį balioną ir pririšau prie kryželio - jis taip mėgo jais žaisti...
Kaip norėčiau jį apkabinti, pasakyti, kad labai jį myliu, ilgiuosi... cry.gif  cry.gif

Apkabinu stipriai console.gif verysad.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 11, 15:31)

thumbup.gif biggrin.gif
Vaivos juosta,grazi seimynele 4u.gif
Atsakyti