QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 05 25, 14:47)
Tas tiesa, naujuose EAG/Electrolux modeliuose nebeliko "Turbo džiovinimo", liko tik "aktyvusis"... gaila, bet rezultatas nukenčia
Na, kodėl mes turime naują modelį AEG F 88020 VI ir jame yra turbo džiovinimas, nors pastebėjau, kad kai kur rašo, jog jis aktyvus su rekondensacija. Bet kokiu atveju, džiovinimu esu visai patenkinta, indai visai sausi, net jei palieki visai dienai po plovimo (nes bute negyvenam, tik atvažiuojam užstatom ir kitą dieną atvažiuojam išimam). Kol kas esu labai patenkinta šiuo modeliu, pirkom už 1970 Lt. Iš tikro norėjau AEG F86010Vi, bet jo jau nebuvo prekyboj, tai pirkom jį pakeitusį modelį.
QUOTE(Bijuna @ 2009 05 27, 15:06)
Jo, maniskis irgi kreivai i tuos "girgzdancius"indud ziureti pradejo

Vaikai kartais pasako, kad jie smirdi. Kuo jus plaunate, kokias tabletes naudojate?
Aš naudoju ekologiškas Almawin ir Sonnet tabletes, neturiu kuo skųstis, net nesmirda (gal pradės po pusės metų naudojimo pati indaplovė smirdėt, nežinau). Bet skaičiau mamyčių atsiliepimus, kad pigiau naudot atskirai miltelius, skystį, druską.
QUOTE(Bijuna @ 2009 06 22, 10:06)
Ir dar problema, gazkaip tokiame "kibernetikos ir aukstu pasiekimu" amziuje nera geru ekologisku priemoniu indaplovems.
Tai kad yra mūsų rinkoj lyg 4 skirtingų firmų eko priemonės.
QUOTE(kasnis @ 2009 07 08, 13:04)
Ant puoduku dugno buna labai daug vandens, bet cia maza problema, svarbiausia kartais ten lieka tokio kaip smeliuko...
Tai kad puodukus reik apverst plaunant, tai neliks jokio vandens...
QUOTE(Rianka @ 2009 07 20, 13:27)
Ar plaunate krištolą indaplovėje?
Plaunu ir viskas gerai, bet galvoju kodėl rašo instrukcijoj, kad negalima, ar dėl to, kad blogai išplauna (tuos raižinius), ar dėl to, kad kažkaip gadinasi krištolas... Gal kas žino? Dar turiu daug indų su perlamutrine danga, tai bijau juos plaut. Ar kas bandėt?