Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo saulės

Sveikos. O kokia apsaugien priemone rekomenduotumete is brangesniu firmu ? Ir gal galetumete nurodyti apytiksle kaina.
Atsakyti
QUOTE(Harriet @ 2010 06 20, 01:26)
Sveikos. O kokia apsaugien priemone rekomenduotumete is brangesniu firmu ? Ir gal galetumete nurodyti apytiksle kaina.

Aš sau ir savo mažiukui nusipirkau FOREVER firmos losioną nuo saulės "Aloe Sunscreen". Man jis kainavo 44,- Lt .
http://public.fotki....-nuo-sauls.html
Man patiko, kad šis losionas ne tik apsaugo nuo saulės, bet kartu dar ir drėkina, bei ramina odą ir po saulės vonių. Ir dar sugundė, kad atbaido nuo vabzdžių. Nors to atbaidymo tai realiai nepajutau, nes kai buvo labai šilta ir saulėta, tai jokie mašalai ir uodai nepuolė, o kai gamtoje su mažyliu būnu pavakare, tai jau tuo kremu netepu, nes būnam šilčiau apsirengę g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Harriet @ 2010 06 20, 02:26)

Man patinka shiseido. smile.gif
Atsakyti
Kiek mazdaug kainuoja shiseido apsauginis kremas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Harriet @ 2010 06 22, 01:18)
Kiek mazdaug kainuoja shiseido apsauginis kremas? ax.gif

Senokai jau pirkau, bet mokejau virs 100Lt. Pigiau manau butu parsisiuti, jei turite laiko laukti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ergura @ 2010 05 11, 10:10)
Kiek pamenu Avon turejo purškiamą įdegį skatinantį kokosų kvapo aliejų, bet kaip ten su kokybe neaišku  mirksiukas.gif  pati esu juo puškusis kelis kartus, tai patiko..

O šiai vasarai bandysiu įsigyti šitą gėrį  smile.gif
user posted image

Kur sitoki daikciuka galima isigyt gal zinot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 06 22, 15:01)
Kur sitoki daikciuka galima isigyt gal zinot? rolleyes.gif

Pirkau ebay.co.uk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 05 20, 14:16)
Man irgi idomu kas galetu pasiulytu krema butent veidui nuo saules su nelabai dideliu spf, kuris nebutu riebus nes ir taip pakankamai problemine oda..  smile.gif

galiu rekomenduot Biodermos Photoderm Bronz veidui (SPF 15) - priesh savaite nusipirkau - patinka, skaniai kvepia ir neriebus.

raso, kad skatina lygu idegi ir nekemsha poru. smile.gif

dabar galvoju ka kunui nusipirkus.... nenoriu dideles apsaugos. Butu idealu SPF 10.

Maciau nivea turi toki ir dar mastau apie Altermed Sun

gal kas esat naudoje ?

user posted image

user posted image
Atsakyti
visgi nusipirkau Altermed Super Bronze smile.gif kol kas atrodo geras, po atostogu pasidalinsiu tikslesne nuomone smile.gif
Atsakyti
http://gyvojikosmeti...s...rt&Itemid=2 O ka galetumete apie toki dalyka pasakyti,gal yra naudojusiu?
Atsakyti
turiu toki krema user posted image dar nebandziau, nes cia kur esu orai tam dar netinkami. o gal jau yra isbandziusiu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 07 liepos 2010 - 13:53
QUOTE(lisik @ 2010 07 01, 03:49)
galiu rekomenduot Biodermos Photoderm Bronz veidui (SPF 15) - priesh savaite nusipirkau - patinka, skaniai kvepia ir neriebus.
raso, kad skatina lygu idegi ir nekemsha poru. smile.gif

o gal galima nuotraukele imest, nes niekur internete nerandu tokio unsure.gif
ir kur pirkot, kiek mokejot? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 07 liepos 2010 - 14:12