Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo saulės

QUOTE(amber123 @ 2012 04 29, 12:18)
As visada galvojau, kad jei deginantis naudojam krema su dideliu spf neidegsim.. BET klydau.. kaip tik idegis dar buna grazesnis, lygesnis ir is kart rudas bent jau pas mane, o ne kaip iprastai raudonas.. aisku idegu sunkiau, bet uz tai sveikiau siek tiek bent, jei galima taip issireikst.. veidui naudoju Clinique krema su spf 40, o kunui dabar nzn koki issirinkt, nes turimas Nivea pasibaige galiojimas  verysad.gif

koki nivea naudojote? smile.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumėte pieštukų su dideliu SPF (pavyzdžiui, 50) apgamams? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 27, 20:34)
koki nivea naudojote? smile.gif

jokio nenaudoju, nes pasibaiges galiojimas kaip sakiau.. naudojau gal 2k iki to biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(svete @ 2012 05 27, 20:00)
Ka siemet perkat ir uz kiek? Pasedejau pusvalanduka saulej ir nudegiau raudonais lopais  blink.gif Cia ta saule siemet tokia astri ar oda mano sujautrejus? Siaip LT imdavau SPF15, siltuose krastuose SPF50. Gal siemet didint lietuviska SPF?

Siulyciau didint.. as maziausia spf 20 imciau.. saules suintensyvejus labai.. 4u.gif tik as nesuprantu.. cia kazkas mano kune pasikeite, ar kas, bet is kart rudai degu.. o seniau kaip vezys budavau.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2012 05 20, 19:38)
nei vienas kremas 100 % nuo saules neapsaugo.
Siaip as renkuosi kremus su fizikiniais filtrais, nes cheminiai (kurie daznai dedami i pigius kremus) kenkia odai labiau. Geri kremai gerai kainuoja... Siaip tai nesideginu specialiai, bet jeigu einu kur ilgiau pasivaiksciot, tai butinai tepuosi.

tai parasykit ka naudojat.. juk tema apie tai 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 13:46)

tai parasykit ka naudojat.. juk tema apie tai  4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ACADEMIE kremus nuo saules naudoju, kai einu pasivaiksciot. Jie atitinka siuos kriterijus.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 13:46)
jokio nenaudoju, nes pasibaiges galiojimas kaip sakiau.. naudojau gal 2k iki to  biggrin.gif

as supratau, kad siuo metu nenaudojate Nivea, bet rasete, kad kazkoki is Nivea'os naudojote, taciau pasibaige galiojimas smile.gif idomu koki naudojote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 29, 20:03)
as supratau, kad siuo metu nenaudojate Nivea, bet rasete, kad kazkoki is Nivea'os naudojote, taciau pasibaige galiojimas smile.gif  idomu koki naudojote 4u.gif

A, sorry, nesupratau kls 4u.gif biggrin.gif turejau (nes kad naudojau negaliu pasakyt, nes tepiau tik kelis kartus) tuos paprastus Nivea losjonus nuo saules.. turejau spf 20, 30 ir 6.. biski uzsikaupe, nes mama parveze, poto pati pirkau su didesniu faktorium ir .tt ir nieko nepanaudojau. Taip jau gavos... zodziu nieko negaliu pasakyt issamaus.. bet dabar bandysiu pirkt Garnier, Eurokoj akcija g.gif
Atsakyti
as naudoju kunui :
Vichy Capital soleil SPF50
user posted image
patinka, tepu pavienius apgamus ir siaip vietas,kurios greitai nudega, labai svelni oda po jo, labai gerai drekina wub.gif nes anksciau kai naudodavau visokius garnier,taii jauciau,kad sausina...
po saules voniu naudoju toki:
Vichy Capital Soleil after sun repair balzamas
user posted image
labai nuramina, sudrekina oda, kvepia skaniai wub.gif
siaip kai vaziuoju atostogauti ar siaip pasideginti, su savim visada turiu zemesnio spf,mazdaug 25, apsauga, dazniausiai tai buna sebamed ar eucerin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 29, 20:05)
...bet dabar bandysiu pirkt Garnier, Eurokoj akcija  g.gif

kokiam garnier kremui akcija? smile.gif
Atsakyti
Ar kuri esat naudojusi is Nivea alieju idegiui skatinti??
ir maciau droge SunOzone kremams nuolaida, ar esat bandziusios?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 06 01, 21:47)
Ar kuri esat naudojusi is Nivea alieju idegiui skatinti??
ir maciau droge SunOzone kremams nuolaida, ar esat bandziusios?

Esu naudojusi Nivea alieju, bet sakiau daugiau nepirksiu, nes esu baltaode ir po saules vakare buvau visa raudona ir perstinciu kunu doh.gif Gal labiau sie aliejai tinka tamsesnio gymio odai ar idegusiai siek tiek.
Atsakyti
Merginos gal kuriai teko išbandyti tokį? Gundausi pirkti vasarai g.gif

Australian Gold
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2012 06 13, 00:27)
Merginos gal kuriai teko išbandyti tokį? Gundausi pirkti vasarai   g.gif

Australian Gold

Man patinka šitie - aš turiu spf30 ir spf8. Įdegis labai gražus, kvapas neblogas, oda nerausta - tas spf30 ypač atlieka savo darbą biggrin.gif žodžiu verta susigundyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dingusi_diena: 13 birželio 2012 - 10:53