Įkraunama...
Įkraunama...

Gariūnų turgus

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 07 15, 19:55)
Lovyčių ir vežimų kainų nežiūrėjau g.gif Vežimėliai ten - totalus š... Lovytės irgi, kiek mačiau, visos lenkiškos...

o kodėl vežimukai ššš? todėl,kad lenkiški? beje,yra ir X-landerių.
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2010 07 22, 11:41)
tai vat ir as vienus turiu ant sleikuciu naktinukus, o dvejus su sagytemis priekyje, nes tie spec, tai tikrai tragiski. seip kad butu sleikutes ir sagutes gariunuose nepastebejau, bet manau, gerai paieskojus rastumet. tik labai ziurekit i medziagas, nes su viena pardaveja, net susibariau, nes bande isaiskint, ant sintetines medziagos, kad kvepuoja oda ir t.t.

Nu neradau,kad būtų ant šleikučių iė sagučių. Visą turgų šiandien apėjau. Bet nusipirkau dar vienus naktinukus ant šleikučių ir pižamytę su šortukais tokio pat stliaus. I nereik manau man tų spec. Ligoninėj juk tik trys dienos,o namie tikrai jokio skirtumo kokie naktiniai.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 07 22, 11:46)
o kodėl vežimukai ššš? todėl,kad lenkiški? beje,yra ir X-landerių.

X-lenderių nepastebėjau,bet visi modernaus stliliaus vežimėliai,kokybė tikrai š.... atrodo. Nebent ten pirkti universalų ir tai iš brangesnių. Mes X-lander MR pirksim. O kiek turguj pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 07 22, 14:41)
X-lenderių nepastebėjau,bet visi modernaus stliliaus vežimėliai,kokybė tikrai š.... atrodo. Nebent ten pirkti universalų ir tai iš brangesnių. Mes X-lander  MR pirksim. O kiek turguj pigiau?

aš nežiūrėjau(tiksliau neklausiau kainos),nes man netinka jo išmatavimai,bet sakė,kad apie 300 lt pigiau ax.gif
mane tai visai tenkina Tako vežimų kokybė 4u.gif jų Gariūnuose yra,bet dar reik žiūrėt,kur pigiau.
Šiaip,jei yra galimybė,siūlau apsilankyti Baby city, Verkių 29, vilniuje ir pasižiūrėt kas ir kur gaunas pigiau. (ten dar nuo duoda 15 proc nuolaida tipo kūdikio kraiteliui,jei suma lygi ar didesne 400lt).
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 07 22, 15:54)
aš nežiūrėjau(tiksliau neklausiau kainos),nes man netinka jo išmatavimai,bet sakė,kad apie 300 lt pigiau ax.gif
mane tai visai tenkina Tako vežimų kokybė 4u.gif jų Gariūnuose yra,bet dar reik žiūrėt,kur pigiau.
Šiaip,jei yra galimybė,siūlau apsilankyti Baby city, Verkių 29, vilniuje ir pasižiūrėt kas ir kur gaunas pigiau. (ten dar nuo duoda 15 proc nuolaida tipo kūdikio kraiteliui,jei suma lygi ar didesne 400lt).

Tai tą nuolaidą duoda visose parduotuvėse,vaiko pirmam kraiteliui. Tik jei nepasiūlo,reik užklausti. Ir MR mes gausim nuolaidą pirmam apsipirkimui.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 07 22, 15:54)

tako mes nusipirkom ax.gif tikslios sumos nepasakysiu, nes vyras mokejo ir dar nusiderejo, bet toks pats baby city kainuoja beveik 1200lt, o gariunuose ar 900lt, ar 800lt mirksiukas.gif apie kokybe pasakysiu, kai pavazinesim, bet kolkas man jis toks manevringas atrodo ir nezadantis sulusti biggrin.gif o be to pats modeliukas, tai tikrai isskirtinis ir nera nuobodus su savo rastais thumbup.gif
Atsakyti
Mes gariūnuose pirkom lovytė, čiūžinuką (kainos žymiai mažesnės nei parduotuvei) Vėžimėlį pirkom parduotuvei su 20 proc nuolaida, turgui neradom tinkamo, nes buvo aktualus svoris, o lenkiški labai sunkūs 4u.gif
Atsakyti
gal mamytės pasakys kur pigiau Gariūnuose,
kur, kuri eilė, vieta - prekiauja vaikiška avalyne.
ieškau odinių sandaliukų/basučių su gerais suspinatoriais, kietais užkulniais, gali būti profilaktinė ortopedinė avalynė.

ačiū. be galo dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 07 24, 18:08)
gal mamytės pasakys kur pigiau Gariūnuose,
kur, kuri eilė, vieta - prekiauja vaikiška avalyne.
ieškau odinių sandaliukų/basučių su gerais suspinatoriais, kietais užkulniais, gali būti profilaktinė ortopedinė avalynė.

ačiū. be galo dėkinga.  4u.gif

manau, profilaktines ortopedines avalynes gariunuose geros tikrai nerasit 4u.gif esu maciusi tik parduotuvese "Vaikutis", "Tingo", "Mada vaikams"
Atsakyti
QUOTE(kristinkaa @ 2010 07 24, 18:03)
manau, profilaktines ortopedines avalynes gariunuose geros tikrai nerasit  4u.gif esu maciusi tik parduotuvese "Vaikutis", "Tingo", "Mada vaikams"

tai jie visi prekiauja lenkiška, čekiška ir pan. avalyne, kaip ir kitos prekės - visko yra gariūnuose.
užtat ir klausiu tiksliai kur, gal kas jau pirko ir pasakys smile.gif
Atsakyti
Atsakant i tema, pirmo vaikucio kraiteliui Gariunu turguj esu pirkus visokiu rubeliu - kepuryciu ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 07 24, 20:04)
tai jie visi prekiauja lenkiška, čekiška ir pan. avalyne, kaip ir kitos prekės - visko yra gariūnuose.
užtat ir klausiu tiksliai kur, gal kas jau pirko ir pasakys smile.gif

na seip, lenkiskos firmos "Bartek" prekiauja tik "Mada vaikams", o rusu firmos "Tashi orto" prekiauja tik "Tingo" ir "Vaikutis" taip, kad jie yra atstovai Lietuvoje siu prekes zenklu, o gariunuose nusipirksite nebent padelku wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 24 liepos 2010 - 20:45