Įkraunama...
Įkraunama...

Gariūnų turgus

gal kas matėte gariūnuose pirkti Capella S-709 ? kokia kaina ten?
user posted image
ačiū
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 13, 12:33)
gal kas matėte gariūnuose pirkti Capella S-709 ? kokia kaina ten?
user posted image
ačiū

Ir mes kazko panasaus ieskom, tik rausvo.. Palnuojam i Gariunus jei ne si, tai kita savaitgali pavaziuoti...
Atsakyti
Buvau Gariunuose, susipazinau su kainomis ir galu gale viska nupirkau Lenkijoje. Gavosi perpus pigiau!
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 04 16, 13:11)
Buvau Gariunuose, susipazinau su kainomis ir galu gale viska nupirkau Lenkijoje. Gavosi perpus pigiau!

labas, papasakok, kur koknkrečiai prekinaisi?
mes planuojam pro lenkija su kemperiais vasara palėkt, na gausis ten kaip ir vistiek privalomu pora sustojimu, nes ji nemaža), pakeliui gal apsipirktume blush2.gif
būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2010 03 05, 18:13)
Mes visai patenkinti likom Gariūnais, tikrai nusipirkom ko reikės mūsų kūdikėliui ir pigiau nei parduotuvėse  thumbup.gif  čia aš kalbu apie didesnius daiktus kaip lovytė, vystymo lenta ir t.t bet va rūbeliai tai man šeipsau pasirodė, teko paieškoti, nes kai kurių kokybė  doh.gif

rūbeliai ten tai tikrai nieko gero nežada - išplovei porą syk ir šnipštas, nusitampo, nusivalkioja, susiburbuliuoja ir jau galima mest lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 04 16, 13:11)

Papasakok ir mum kur toj Lenkijoj pirkai ir ka nusipirkai blush2.gif Turiu ir as tokia minti,bet nezinau kur ten geriausia apsipirkineti.
Atsakyti
Vaziavom link miesto Augustov, bet ten parduotuve tik viena ir brangi.. Mes nuvaziavom i sekanti miesta SUWALKI. Ivaziavom i miesta, is desines puses degaline ORLEN, ten pasiklausem, vyrukas papasakoja, kad yra labai gera parduotuve reikia (isvaziavus is sitos degalines) Pavaziuot gal pora metru iki sekancio ORLEN, salia maza parduotuve. Mes taip ir padarem. Uzejom i ta parduotuve, ten apsisukt sunku ant tiek maza, bet yra visko. Nupirkom vezimeli: su nesiokle, gulimas ir pozicija sedima. Kaina isejo 400lt. Loveles apie 500lt. (lovele kuo tamsesne spalva, tuo brangesne).. ten ir matrasai, ir rubelei, ir patalines. Kaip PVZ Pampersu kainos parduotuvese ir Augostuv mieste - 45-50lt. Cia be jokiu akciju!!! Dave net garantija vezimeliui. Ju firmos el.p www.adbor.pl , o parduotuves adresas tikslus gatve NARUTOWICZA 4, Suwalki. Tik moketi ten galima tik grinais,bet salia parduotuves yra bankomatas. Linkiu nuvaziuot ir apsipirk. Pigu nes viskas pagaminta Lenkijoje. Kokybiskos ir grazios prekes. Likau labai patenkinta!! biggrin.gif Tad sekmes ir Jums.
Atsakyti
Gal užmatet ar gariunuose yra vysytmo lentu, ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Yra labai daug, apie 40 lt
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kadangi Gariūnuose apsilankau labai retai, tai kreipiuosi į jus ax.gif Gal galite tiksliau nurodyti (iš kurios pusės, gal žinot eilės nr) kur ieškoti vežimėlių, vonelių, vystymo lentų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sannda: 20 balandžio 2010 - 14:29
QUOTE(sannda @ 2010 04 20, 15:28)
sveikos  4u.gif
kadangi Gariūnuose apsilankau labai retai, tai kreipiuosi į jus  ax.gif   Gal galite tiksliau nurodyti (iš kurios pusės, gal žinot eilės nr) kur ieškoti vežimėlių, vonelių, vystymo lentų?

Užėjus pro centrinį įėjimą reikia eiti į dešinę iki geltonų paviljonų. Pačiame artimiausiame paviljone bus daug vežimėlių, lovelių ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 20 balandžio 2010 - 14:47
QUOTE(Martusik @ 2010 04 20, 14:44)
Yra labai daug, apie 40 lt

o lenkijoj kiek kainuoja? pvz?

lovelės po 500 zl, sakyč brangokos g.gif
nebent jos labai dailios, su stalčium, ir lingėm ir pan. smile.gif

mano domina lovelė ir smulkmenos mažyliui. kaip buteliukai, žaisliukai, pataliukai, pledukai ir pan. smile.gif
Atsakyti