Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(Kotryna @ 2009 05 12, 12:01)
O jei kaip toli gribštelėjote. Čia galima naują temą atidaryti.
"Dvasinės vertybės, jų raida Lietuvoje ir t.t."
Nesiplečiant. Vertybes pas mus formuoja dabar kas? Spauda ir TV.  O ten kas? Vertybės? Jus asmeniškai jos tenkina? Manęs ne.

Visuomenė pakanti, kodėl ji turėtų būti nepakanti? Juk jau buvo nuomonių: REIKIA fifų, jei jau toks stilius "gimė", vadinasi buvo poreikis.

QUOTE(blogas vyras @ 2009 05 12, 12:01)
ziurint ka laikysi vertybe.... kad populiaru, dar nereiskia kad vertybe.... Pasaulis issigimsta, negaliu nei televizijos paziuret kur olialia mergaites nestrakaliotu... visur brukamos tos "vertybes", tai is kur toms niolikinems visom ir semtis tu "vertybiu".
Nemanau kad ir pats Medini noretum matyt savo dukra kaip OLIALIA mergaite, ar kur erotinius masazus darancia...

Jei jūs manysite, kad jūsų dukras turėtų auklėti spauda, TV, mokykla, partija ir tėvynė...Tada taip, vertybinė sistema pas jas gali būti nekažkokia...Ką noriu tuo pasakyti? Matote, pasaulis yra margas ir margaspalvis, jame yra visko daug: teisingo ir neteisingo, gero ir blogo. Visko nepaslėpsi, neišcenzūruosi, nors iki tam tikro amžiaus tai irgi pilnai įmanoma. Priklauso viskas nuo to, kokiu kampu pats padėsi savo vaikui tą pasaulį pamatyti, ir atsirinkti, kas blogai, ir kas - gerai.

Atsakyti
QUOTE(blogas vyras @ 2009 05 12, 10:55)
Askritai yra didziulis atstumas tarp tos kuri sedi leksuse kuri nupirko jos turtingas vyrelis, ir nieko neveikdama varineja per diena po grozio salonus pardas etc ir 
tos kuri turi kazkoki versla, ir savo uzdirbtu pinigu sedi tokiam paciam leksuse..... is isores pirma sekunde abi atrodys vienodos, bet uzteks labai trumpai pamatyti vienos ir kitos elgesi, manieras, bendravima, jos skirsis kaip diena ir naktis....

Noriu pritarti, nes man beveik pastoviai taip ir yra ypac sulauki negraziu kalbu is vos pazystamu zmoniu, ar is tu su kuriais retai susitinki ir mazai bendrauji.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 05 12, 12:08)
Visiems vyrams patinka grazios moterys. Mano zmona atrodo idealiai, bet ji nera "Kiaura fyfa". Nebutina tapti "kiaurai" norint but patraukliai ar ne taip?

Ar jūs dedate lygybės ženklą tarp sąvokų "graži moteris" ir "fyfa" ? smile.gif Manau, kad ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 11:09)
Jis nenori patikti kitiems.

Jis uzaugs..atras toki dalyka kaip noreti,patikti kitoms bigsmile.gif va tada paslo paehalo smoke.gif nu aisku jei isvaizdus,turtingas bus.. lotuliukas.gif kalk babkes teveli..sunus auga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 12 gegužės 2009 - 11:12
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 12:09)
Jis nenori patikti kitiems. Iš kur pas jį tai, nesuprantu...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o taip įdomu iš kur doh.gif

Be komentaru
Atsakyti

o pinigu uzdirbti nori? budama 40-ies ketinu buti turtinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 12, 12:11)
Jis uzaugs..atras toki dalyka kaip noreti,patikti kitoms  bigsmile.gif va tada paslo paehalo  smoke.gif nu aisku jei isvaizdus,turtingas bus..  lotuliukas.gif kalk babkes teveli..sunus auga  lotuliukas.gif

Turės visas sąlygas užsidirbti. Rankas, kojas ir galvą pasistengisu jam išsaugoti iki to laiko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 05 12, 12:12)
o pinigu uzdirbti nori? budama 40-ies ketinu buti turtinga  biggrin.gif

Ne, uždirbti nenori. Bet jei jūs būsite turtinga... Kas tie 40 metų...
Atsakyti

Augdami, vienok, jie keičiasi. Jų prioritetai irgi... rolleyes.gif Taigi, ką jis tau pasakys apie tai po poros trejeto metų, dar neaišku. Dar ne vakaras, oi, dar ne vakaras... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 11:13)
Turės visas sąlygas užsidirbti. Rankas, kojas ir galvą pasistengisu jam išsaugoti iki to laiko smile.gif

iki kokio laiko??? kada zada jusu sunus dirbti pradet? nes i pasimatymus mergytes vedziojasi ankstiiiii ankstiiiiii bigsmile.gif .... ir ne musu laikai: i parkeli,ledai...namo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 12:13)
Ne, uždirbti nenori. Bet jei jūs būsite turtinga... Kas tie 40 metų...

as irgi taip sakau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 12, 12:16)
iki kokio laiko??? kada zada jusu sunus dirbti pradet? nes i pasimatymus mergytes vedziojasi ankstiiiii ankstiiiiii  bigsmile.gif .... ir ne musu laikai: i parkeli,ledai...namo...  biggrin.gif

Iki to laiko, kuriuo jūs mane gasdinate.
Aš savo sūnui moku pensiją - kas savaitę tiek litų, kiek jam metų. Štai ir viskas.
Aš žinau, jog bus sunku, jau dabar pasitaiko narcizizmo. Bet tam esu aš. O ne TV.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 11:18)
Iki to laiko, kuriuo jūs mane gasdinate.
Aš savo sūnui moku pensiją - kas savaitę tiek litų, kiek jam metų.

as to laiko nezinau...negasdinu..maniau zinot jus unsure.gif nu kazkur nuo 25 jau eis dirbti ania bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pensija jau mokate biggrin.gif
tai gerai...geras vairiantas...paspaudus ir daugiau galima bus gauti nail.gif reiks apmastyti lotuliukas.gif
Atsakyti