Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(Nakviša @ 2009 05 12, 13:58)
Tegul veriasi. Aš siūliau (kelis kartus) pasidaryti pirma laikiną tatuiruote, o tik po to pastoviąją.

Uždrausti neuždrausiu. Bet aš jam pasakiau savo nuomoonę ir to dalyko nefinansuosiu.
O tatuiruotės manau visai nesąmonė... Na kam save žaloti..

tiesa, žadėjau pasidaryti tatuiruotę - išsitatuiruoti brūkšninį savo asmens kodą. Vis nauda gal būtų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 12 gegužės 2009 - 13:01
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 13:54)
Na vat nori mano Medinukas auskarą įsiverti (tiesa tik į ausį). Kol buvo mažas paaiškinau, kad tik jūrininkai galėdavo auskarą įsiverti kai Horno kyšulį apiplaukdavo. O kai du kartus visą pasaulį apiplaukdavo galėdavo nesistoti kai karalienė įeidavo...
Bet žiūriu, kad nebeužtenka tokios argumentacijos.
O man auskaruoti piderastais atrodo...

O tavo Medinukas žino, kas tas yr ******? Gal tu jam atvirai ir paaiškink, su kuo tau auskarai vyrų ausyse asocijuojasi...Nes į kažkurią ausį (kairę, berods) įvertas, tikrai pakraipą reiškia. Pasakyk, kad žmonėms į jį auskarotą žiūrint, gali kilti tokių minčių.
Ir palik jį patį ramiai viską apgalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 05 12, 14:01)
O tavo Medinukas žino, kas tas yr ******? Gal tu jam atvirai ir paaiškink, su kuo tau auskarai vyrų ausyse asocijuojasi...

Kol kas užtenka, kad pasakau, jog auskarai tik moterims. Ateis laikas ir paaiškinimui apie piderastus.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 05 12, 14:01)
O tavo Medinukas žino, kas tas yr ******? Gal tu jam atvirai ir paaiškink, su kuo tau auskarai vyrų ausyse asocijuojasi...Nes į kažkurią ausį (kairę, berods) įvertas, tikrai pakraipą reiškia. Pasakyk, kad žmonėms į jį auskarotą žiūrint, gali kilti tokių minčių.
Ir palik jį patį ramiai viską apgalvoti.

Senais laikai buvo tikima kad įvertas į dešinę ausį reiškia kitą pakraipą. Dabar tai neaktualu, veriasi jaunimas kur papuola. Aš pats šešis metus kairėj ausy nešiojau auskarą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 14:02)
Kol kas užtenka, kad pasakau, jog auskarai tik moterims. Ateis laikas ir paaiškinimui apie piderastus.

o dar neatejo? g.gif juk siais laikais viskas anksciau vyksta, tai ir suzinot anksciau reik...bo paskui bus koks vyresnis neaiskus draugelis vasaros stovykloj...
Atsakyti
Juk iš principo auskarai vyrams - tai "fyfiškumas"? Kaip ten kažkas rašė - vertybių neturėjimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 05 12, 14:04)
Aš pats šešis metus kairėj ausy nešiojau auskarą.

O kam?

QUOTE(ooo @ 2009 05 12, 14:04)
o dar neatejo?  g.gif  juk siais laikais viskas anksciau vyksta, tai ir suzinot anksciau reik...bo paskui bus koks vyresnis neaiskus draugelis vasaros stovykloj...

Apie tai esame kalbėję. Nenoriu išvaizdos akcentuoti. Nes ji apgaulinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 12 gegužės 2009 - 13:05
QUOTE(d-krall @ 2009 05 12, 12:52)

Vaikystėje - jaunystėje atvažiavau pas senolius, savaitgaliui. Šortukai, gerokai dengentys subinę. Senolis iš savonamų vos neišmetė, sakė apsirengiau kaip paleistuvė, mergaitėms taip rengtis nedera ir t.t. Išklausiau visą paskaitą.

Su vyru, kurią dieną, kalbėjomės, kad niekada kaip argumento nenaudosime "...O mūsų laikais...". Dėja, teko išgirsti šitą sparnuotą frazę skrendant iš lūpų ir ne vieną kartą.

Viskas trivialu ir subjektyvu. Viskas kinta ir keičiasi, priklausomai nuo pasiūlos ir paklausos. Žmogus - vartotojiškas parazituojantis daugialąstis gyvūnas ir nieko čia nepakeisi. Jeigu problema atrodo neišsprendžiama, keičiate požiūrį į problemą. Įsimintina p. D. Pietario frazė "Nulipkite nuo negyvo arklio, palikite jį"

Geros dienos. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 13:54)
Na vat nori mano Medinukas auskarą įsiverti (tiesa tik į ausį).

O man auskaruoti piderastais atrodo...

Nu ir tegul veriasi...Koks skirtumas kaip ten ir kas jums atrodo.. biggrin.gif

Maniškė buvo ir gotė ir emo, dabar apsistojo ties fifomis...Beje fyfų stilius jai visada labiausiai patiko, bet vat dėl stereotipinio požiūrio, kad tokio stiliaus gerbėjos yra intelekto nesužalotos merginos, ji nesiryžo...Teko kurį laiką švelniai replikuojant, pakeisti tokį ydingą manymą... Berods pavyko...
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2009 05 12, 14:06)
Teko kurį laiką švelniai replikuojant, pakeisti tokį ydingą manymą... Berods pavyko...

Jūs labiau norėjote, kad ji būtų "fyfa", nei gotė ar kas ten dar rašėte?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 14:05)

O kam?

Tuo metu tai buvo viena saviraiškos ir išsiskyrimo iš kitų žmonių formų. Man tiko, labiau atkreipiau dėmesį, o tuo metu to ir norėjau.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 05 12, 14:09)
Tuo metu tai buvo viena saviraiškos ir išsiskyrimo iš kitų žmonių formų. Man tiko, labiau atkreipiau dėmesį, o tuo metu to ir norėjau.

Kaip manote, ar tai buvo "fyfiškumas"?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 14:02)

Žiūrėk, kad nesusivėlintum. Kai maniškis buvo pirmokas, nusipirkau kažkokį iš moteriškų žurnalų. Sėdžiu. Skaitau. Ateina sūnus, rodo į nuotrauką žurnale (o nuotraukoje žmogaus vaisius kolboje), klausia: "Kas čia?" Aš jam pradedu aptakiai ir švelniai aiškinti, kad čia negimęs kūdikėlis ir t.t. Jis klausia: "O tai kodėl jis inde, o ne mamos pilvelyje? "Aš vėl jam: "Matai, būna tokių situacijų, kad kartais mamos labai serga, arba tie vaikučiai labai serga...tenka daryti operacijas...", klausė klausė jis mano išvedžiojimų apie tas sunkias ir mamai, ir vaikučiui operacijas ir sako: "O tai nepaprasčiau būtų padaryti abortą?" blink.gif Mano žandikaulis taip ir atknebo: "Iš kur tu tą žodį žinai????" O jis: "Mama, tu ką???? Laikraščių neskaitai???? Televizoriaus nežiūri????" doh.gif
Atsakyti