Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos "Fyfos"

QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 20:09)
Blin, nafik tą Vilnių dar įkišot? Nu bet tai ot bjauri boba. Aš noriu antrą kartą per dieną parašyti - "iš toli reikėjo pradėti".
Nu , už "bjauri boba" , ačiū labai...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 05 13, 20:18)
Nu , už "bjauri boba" , ačiū labai...

Jūs nebjauri, nesusireikšminkit. Jūs leidote man parašyti tai, ko siekiau.
Atsakyti
Tai ką, ne aš bjauri? blink.gif

Perpetum mobile užkalė.....bjaurios tos bobos būna... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 13 gegužės 2009 - 19:36
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 20:19)
Jūs nebjauri, nesusireikšminkit. Jūs leidote man parašyti tai, ko siekiau.
"Aš leidau parašyti" ir "Jūs norite tai parašyti antrą kartą " skiriasi ?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 18:23)
Ar jūs išeitumėte pasivaikščioti po miestą vien tik su stringais - karštą vasaros dieną...?

Baikit, ka zmones pamanys...
O jei visi tik su stringais g.gif ... butu norma, bet vat jau suknute uzsidet g.gif ...ka zmones pamanys..

QUOTE(Medinis @ 2009 05 13, 20:07)
Nes tai padeda man pačiam suprasti kas aš, kur aš ir kodėl aš.

Ir kas taip beieskant atsiskleidzia? ar labai skiriesi nuo eilinio bomzo?

Babyte sakydavo: "einu gatve, o aplink zmones - kas su aukstuoju, kas ir be vidurinio, kas turtingas, kas biednas, kas pasikeles, kas akis nudelbes, vede, viengungiai, menininkai, filosofai, meiluziai, patriotai, doruoliai, niekseliai ir t.t. ir visokie kitokie - kiekvienas savaip susireiksmines... Ale isivaizduoju, jog visi nuogi - tai toks juokas suima..."
Atsakyti
QUOTE(Nuelė @ 2009 05 13, 23:59)
Baikit, ka zmones pamanys...
O jei visi tik su stringais g.gif ... butu norma, bet vat jau suknute uzsidet g.gif ...ka zmones pamanys..

Babyte sakydavo: "einu gatve, o aplink zmones - kas su aukstuoju, kas ir be vidurinio, kas turtingas, kas biednas, kas pasikeles, kas akis nudelbes, vede, viengungiai, menininkai, filosofai, meiluziai, patriotai, doruoliai, niekseliai ir t.t. ir visokie kitokie - kiekvienas savaip susireiksmines... Ale isivaizduoju, jog visi nuogi  - tai toks juokas suima..."

thumbup.gif gerai pasakyta
Atsakyti
QUOTE(Nuelė @ 2009 05 13, 23:59)

Sunku pasakyti "labai" ar "nelabai". Bet skiriuosi. Kiek teko su jais bendrauti, tai savęs suvokimo man dar ilgai ilgai mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 14, 08:15)
Sunku pasakyti "labai" ar "nelabai". Bet skiriuosi. Kiek teko su jais bendrauti, tai savęs suvokimo man dar ilgai ilgai mokytis.

lotuliukas.gif Geras dalykas - savikritika..
Atsakyti
QUOTE(Nuelė @ 2009 05 14, 08:30)
lotuliukas.gif Geras dalykas - savikritika..

Kartais ji reikalinga. Bet ją užsitęsusią atlaiko ne visi.
Atsakyti
Pavadink zmogu kiaule 99 kartus, tai simtaji ir sukriukses.
Atsakyti
QUOTE(Nuelė @ 2009 05 14, 09:22)
Pavadink zmogu kiaule 99 kartus, tai simtaji ir sukriukses.

Arba tiek kartų pavadines pats patikėsi tuo ką sakai ir girdėsi tai ką norėsi išgirst biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau aš apie tas fyfas žmonas ir galvoju, na kodėl neateina fyfos vyras ir nepaprašo žiliaus tos virvutės.Gal nėra tos problemos?
Atsakyti