QUOTE(Eureka @ 2010 10 23, 21:44)
Taip, aš tikrai nežinau apie maitinimą, jau 1,2 metai!
Jūs, matyt, mažai užsienyje buvus, skirtingai nei aš.
Jei žmogus gerbia kitus, tai vadinasi jis nieko neišmano apie žindymą?
Tikriausiai jums labai keistai skamba, kad žindanti moteris gali gerbti kitų nuomonę ir dėl to gali prisidengti? Aš tiesiog žinau, kad kiti žmonės ateina atsipalaiduoti, pabendrauti į kavinę ir jie visai nenusiteikę žiūrėti į tam tikrus vaizdus. Tai, ką jie mato namuose, pvz. maitinančią žmoną, nebūtinai jie taip pat bus nusiteikę žiūrėti į svetimą žindančią moterį-tai juos labai trikdo, nes, anot jų, žindymas-tai labai subtilus dalykas. Ir keista man, kad moterys sugalvoja dar svečiuose per balių prie stalo pažindyti, nes nesugebėdamos pasitraukti kur atokiau, o paskui stebisi, kodėl proceso pradžioje pusė svečių, ypač vyrų, išeina parūkyti į balkoną.
Ir, kaip čia kažkas sakė, kad matė užsienietę su apnuoginta krūtinę ir žindančią. Pasakyčiau, tai nepagarba iš jos pusės mūsų visuomenei, reikėjo jai prieš tai pasidomėti, kas pas jus priimta, o kas ne. Aš, kai važiuoju į užsienį, pasidomiu, kas pas juos priimta, nes gerbiu jų požiūrį, tradicijas ir t.t.
O nenoras sėdėti tarp 4 sienų, tai nieko nereiškia, kad negalima niekur vaikščioti ir pasisėdėti. Tiesiog, reikia mokėti viską susiorganizuoti ir apgalvoti. Tie, kurie to nemoka, tikriausiai jiems tikrai labai sunku.
Beje, linkiu gerai pailsėti, nes žiūriu visai neprisimenate, kas ir ką parašė prieš tai.

Jei žmogus gerbia kitus, tai vadinasi jis nieko neišmano apie žindymą?

Ir, kaip čia kažkas sakė, kad matė užsienietę su apnuoginta krūtinę ir žindančią. Pasakyčiau, tai nepagarba iš jos pusės mūsų visuomenei, reikėjo jai prieš tai pasidomėti, kas pas jus priimta, o kas ne. Aš, kai važiuoju į užsienį, pasidomiu, kas pas juos priimta, nes gerbiu jų požiūrį, tradicijas ir t.t.
O nenoras sėdėti tarp 4 sienų, tai nieko nereiškia, kad negalima niekur vaikščioti ir pasisėdėti. Tiesiog, reikia mokėti viską susiorganizuoti ir apgalvoti. Tie, kurie to nemoka, tikriausiai jiems tikrai labai sunku.
Beje, linkiu gerai pailsėti, nes žiūriu visai neprisimenate, kas ir ką parašė prieš tai.

Gerai, nenoriu gincytis