Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 06, 10:04)
tai va kad neberandu kur zet rodo.

Tranzitus rodo langelyje su Šauktuku.
Atsakyti
a ačiū, bet ir žabalumas mano.

bet aš kažkada zet buvau atradus tranzitų brėžinį, ar aš kažką painioju?
Papildyta:
konkrečiai klausimas toks, mano tetai atsirado metastazes, pasižiūrėjau, kad kaip tik šiuo metu saulės tranzitas per jos sveikatos būstą, kas labai susilpnina sveikatą, tai vat aš ir bandau išsiaiškinti, kad jis baigsis.
Papildyta:
radau radau radau. reikia ei i movement of planets ir ten sukurti lentelę.
Papildyta:
jolcikai, o dienos kai susidrao mėnulio saulės kvadratura per tranzitus, sunkiai sergančiam zmogui labai blogai? tai gali būt lemiama?
Papildyta:
dar jolcikai noriu paklaust, atsimeni to berniuko astro kur tau rodziau? dabar idomumo delei paziurėjau, nes anksciau dar nesupratau tranzitų ir matau, kad birželio 17-19 buvo saulės kvadratūra. ar tu dėl to sakei, kad šiomis dienomis jam bus reikalinga ypatinga globa? tranzitas baigėsi 19 dienos ryte, į ligoninę jį atvežė 18 vakare mirštantį, bet jis išgyveno. vadinasi kitu atveju jis greičiausiai būtų 19 paryčiais miręs?
Papildyta:
bent jau rafaelis rašo, kad mėnulio per tranzitus sudaro neigiami aspektai, sergantiems kūdikiams dažniausiai būna mirtini, jei nėra kitų palaikomųjų ženklų.
Papildyta:
bet šitoj vietoj aš truputį nesuprantu, juk vyrams sveikatos rodiklis yra saulė, tai kodėl mėnulio tranzitai silpnina sveikatą abiejų lyčių kūdikiams?
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2009 07 05, 22:58)
Svarbiausia, kad suvoktum, kodėl Mėnulis gauna tuos minusus arba pliusus.  Kai tau rašiau, tai duomenis ėmiau iš Zet7, o ten skaičiuojama pagal Keferį, kuris balus skiria tam tikra tvarka. Svarbiausia prisilaikyti kokios nors vienos metodikos visoms planetoms, tada palyginant duomenis viskas bus gerai. Gal tu nepriskaičiuoji Mėnulio kvadratūrų su Selena, 2 ir 8 būstų kuspidais. Kaip sakiau, svarbiausia, kad būtų prisilaikoma vienos sistemos.
Merkurijus yra Mergelės ženklo valdovas, be to, ten ir egzaltuoja. Rusiškai gali pasiskayti čia: http://galactica.ru/.../old/less12.php
arba čia: http://sportrops.com.ua/publ/33-1-0-67

aišku, kad nepriskaičiavau, kur ir priskaičiuosiu, kai pas mane nerodo Selenos aplamai ax.gif biggrin.gif
turiu Zet8, vakar užsižaidžiau aš ten biggrin.gif bet netinka man būstai, palyginus su astro.com g.gif kažkas nustatymuose matyt negerai, na bet nerandu doh.gif
ačiūkas už nuorodas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nustatyk placidus sistema
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 06, 11:58)
nustatyk placidus sistema

placidus ir nustatyta..vis tiek netinka trečias būstas, nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Kad rodytų Seleną eik į Tables, tada į Virtual planets and objects ir pažymėk iš viso sąrašiuko, kad Seleną rodytų. Jei kokio Chirono reik, tada irgi Tables, bet į Catalog of asteroids.

Klausykit, o nustatymuose Dynamics of time ir Dynamics of location visur nuliukai turi būt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 06 liepos 2009 - 11:17
dar gi...šitoje zet programoje galima pasirinkti arba Keferį arba Lilly..Keferis tikrai rodo man -8 balus Mėnuliui,jam dar ir mano Kylantis Mėnulio mazgas labai nepatinka ( -12 balų blink.gif ) o Lilly jau atrodo viskas kitaip bigsmile.gif jai ir Mėnulis mano patinka ax.gif
Papildyta:
oi,ta zet gerulė thumbup.gif bigsmile.gif pasirodo, ji pati dar ir parodo, kodėl ir kam kiek balų bigsmile.gif Na neatrasti lobiai čia bigsmile.gif
Papildyta:
Niekada, kad nelabai suprantu, ko klausi, bet pas mane yra taip( bet aš žiūriu šiuo metu savo natalinį ) : dinamic of time 0, o ten second, minutes...., years visur po 1
dinamic of location, pats pirmasis irgi 0, visur kitur irgi nuliai, išskyrus Longitude vidurinį - ten 10 ( sakyčiau, kad čia minutes rodo g.gif )
Atsakyti
Dėkui, to ir klausiau smile.gif. Bet įdomu ar taip ir turi būti. Ten kur pas tave 10, pas mane 0.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 06 liepos 2009 - 11:34
marlen, o tai koki tau busta rodo? ir kokius jus ten balus skaičiuojat?
Papildyta:
selena galima rasti paprassčiau, spausk pele desini ant tuscio ploto, tada kur atsiras lentele chart settings ir joje rinkis planets. ten susijungsi arba išsijungsi visas reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 06, 10:39)
a ačiū, bet ir žabalumas mano.

bet aš kažkada zet buvau atradus tranzitų brėžinį, ar aš kažką painioju?
Papildyta:
konkrečiai klausimas toks, mano tetai atsirado metastazes, pasižiūrėjau, kad kaip tik šiuo metu saulės tranzitas per jos sveikatos būstą, kas labai susilpnina sveikatą, tai vat aš ir bandau išsiaiškinti, kad jis baigsis.
Papildyta:
radau radau radau. reikia ei i movement of planets ir ten sukurti lentelę.
Papildyta:
jolcikai, o dienos kai susidrao mėnulio saulės kvadratura per tranzitus, sunkiai sergančiam zmogui labai blogai? tai gali būt lemiama?
Papildyta:
dar jolcikai noriu paklaust, atsimeni to berniuko astro kur tau rodziau? dabar idomumo delei paziurėjau, nes anksciau dar nesupratau tranzitų ir matau, kad birželio 17-19 buvo saulės kvadratūra. ar tu dėl to sakei, kad šiomis dienomis jam bus reikalinga ypatinga globa? tranzitas baigėsi 19 dienos ryte, į ligoninę jį atvežė 18 vakare mirštantį, bet jis išgyveno. vadinasi kitu atveju jis greičiausiai būtų 19 paryčiais miręs?
Papildyta:
bent jau rafaelis rašo, kad mėnulio per tranzitus sudaro neigiami aspektai, sergantiems kūdikiams dažniausiai būna mirtini, jei nėra kitų palaikomųjų ženklų.
Papildyta:
bet šitoj vietoj aš truputį nesuprantu, juk vyrams sveikatos rodiklis yra saulė, tai kodėl mėnulio tranzitai silpnina sveikatą abiejų lyčių kūdikiams?

Na, Saulė sveikatos šaltinis vyrams dienos gimimo yra tik tuo atveju, jeigu Saulė yra prie kampinio būsto (1, 4, 7, 10) taikant 10° orbą. Kūdikiui taip ir yra, jo Saulė prie Asc, bet kadangi yra 12 būste, tai galima imti ir Saulę, bet jo Saulė turi kvadratūrą su Mėnuliu ir Uranu, opoziciją su Plutonu, kuris yra 6 būsto almutenas, man kilo idėja paskaičiuoti jo chilegą ir antichilegą. Chilegas jo yra Marsas, o antichilegas - Venera. Taigi, jo sveikatą geriausiai palaiko galvos smegenys, raumenys, valia, o sveikatą silpnina inkstai, skysčių šalinimas iš organizmo, riebalinis audinys (molekuliniame lygyje). Taigi, ateityje jis gali būti labai nutukęs, nors dabar nepriauga svorio (beje, tai normalu fiziologine prasme - visi kūdikiai iš pradžių meta svorį, kol prisitaiko prie naujos aplinkos ir maitinimosi per burną).
Kas dėl Mėnulio, tai jis turi didelę įtaką kiekvienam kūdikiui, nepriklausomai nuo lyties, nes teoriškai Mėnulis valdo kiekvieno žmogaus pirmus 4 metus (maitinimas). Vėliau 5 - 14 m. valdo Merkurijus (mokslai), 15 - 22 m. valdo Venera (meilė), 23 - 42 Saulė (pilietiškumas), 43 - 57 Marsas (kareivis, kovotojas), 58 - 69 valdo Jupiteris (teisėjas, valdžia, autoritetas), 70 - 99 Saturnas (senatvė, išmintis). Čia pagal magų žvaigždę, tik žiūrint atvirkštine tvarka. Tai bendri valdovai visai žmonijai.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 06, 15:02)
marlen, o tai koki tau busta rodo? ir kokius jus ten balus skaičiuojat?
Papildyta:
selena galima rasti paprassčiau, spausk pele desini ant tuscio ploto, tada kur atsiras lentele chart settings ir joje rinkis planets. ten susijungsi arba išsijungsi visas reikalingas.

nu šiandien viskas ok su Zet programa bigsmile.gif Ir būstai vietoje ax.gif
na balai, pagal mane, parodo, kokį statusą-teigiamą ar neigiamą- turi planeta, ar ji pasireikš žmogaus gyvenime savo gerąją prasme ar blogąją rolleyes.gif
man labai netikėtas atradimas buvo,kad net laikomos piktosiomis planetomis (Saturnas, Marsas) turi ir gerųjų savybių bigsmile.gif
tai vat todėl aš tuos balus ir norėjau pasižiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2009 07 07, 16:14)
nu šiandien viskas ok su Zet programa bigsmile.gif Ir būstai vietoje ax.gif
na balai, pagal mane, parodo, kokį statusą-teigiamą ar neigiamą- turi planeta, ar ji pasireikš žmogaus gyvenime savo gerąją prasme ar blogąją rolleyes.gif
man labai netikėtas atradimas buvo,kad net laikomos piktosiomis planetomis (Saturnas, Marsas) turi ir gerųjų savybių bigsmile.gif
tai vat todėl aš tuos balus ir norėjau pasižiūrėt  smile.gif

O aš sau po truputį pradedu įsikalti į galvą, kad nėra gerų ir blogų planetų, tik jos aktyvios arba nelabai, t.y. kai planeta turi "+" balą, tai žmogus planetos energijas demonstruoja viešai, parodo kitiems, o kai "-" tada planetos energija sulaikoma viduje, taikoma labiau sau, negu kitiems. Pavyzdžiui, kai Saturnas turi "+" balą, tai žmogus linkęs kontroliuoti kitus - toks teisėtvarkos pareigūnas, nesvarbu kur dirbtų, bet mėgsta apriboti kitų laisvę. O kai Saturnas turi "-"balus - tai pats žmogus asketas, laikosi disciplinos, labai pareigingas ir t.t. Ir taip su visomis planetomis.
Tačiau, kai bet kokia planeta turi neharmoningus aspektus - kvadratūrą, opozicijas, tada atsiranda kliūtys, priešprieša realizuojant planetų energijas, kitaip sakant charakteryje atsiranda tam tikros savybės, dėl kurių žmogus turi problemų. Čia jau galima kalbėti apie negatyvą, blogybes. O dėl balų - tai nėra jokios blogybės nei tame, kad žmogus išreiškia save, nei tame, kad jis yra uždaras. Čia tik mano tokia nuomonė. Juk ne visi žmonės būtinai turi būti ekstravertai, atviri, atlapaširdžiai, būna ir uždarų, vienišių, ir tame tirai nėra nieko blogo. Čia vėl gi aš tik šiaip sau mąstau, nes man dažnai prikaišioja mano atsiskyrėliškumą, vis skatina eiti draugystėn su kitais, o man visiškai to nesinori, bet kažkodėl vienišius bandoma vaizduoti vos ne visuomenės priešais.
Atsakyti