QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 06, 10:39)
a ačiū, bet ir žabalumas mano.
bet aš kažkada zet buvau atradus tranzitų brėžinį, ar aš kažką painioju?
Papildyta:
konkrečiai klausimas toks, mano tetai atsirado metastazes, pasižiūrėjau, kad kaip tik šiuo metu saulės tranzitas per jos sveikatos būstą, kas labai susilpnina sveikatą, tai vat aš ir bandau išsiaiškinti, kad jis baigsis.
Papildyta:
radau radau radau. reikia ei i movement of planets ir ten sukurti lentelę.
Papildyta:
jolcikai, o dienos kai susidrao mėnulio saulės kvadratura per tranzitus, sunkiai sergančiam zmogui labai blogai? tai gali būt lemiama?
Papildyta:
dar jolcikai noriu paklaust, atsimeni to berniuko astro kur tau rodziau? dabar idomumo delei paziurėjau, nes anksciau dar nesupratau tranzitų ir matau, kad birželio 17-19 buvo saulės kvadratūra. ar tu dėl to sakei, kad šiomis dienomis jam bus reikalinga ypatinga globa? tranzitas baigėsi 19 dienos ryte, į ligoninę jį atvežė 18 vakare mirštantį, bet jis išgyveno. vadinasi kitu atveju jis greičiausiai būtų 19 paryčiais miręs?
Papildyta:
bent jau rafaelis rašo, kad mėnulio per tranzitus sudaro neigiami aspektai, sergantiems kūdikiams dažniausiai būna mirtini, jei nėra kitų palaikomųjų ženklų.
Papildyta:
bet šitoj vietoj aš truputį nesuprantu, juk vyrams sveikatos rodiklis yra saulė, tai kodėl mėnulio tranzitai silpnina sveikatą abiejų lyčių kūdikiams?
Na, Saulė sveikatos šaltinis vyrams dienos gimimo yra tik tuo atveju, jeigu Saulė yra prie kampinio būsto (1, 4, 7, 10) taikant 10° orbą. Kūdikiui taip ir yra, jo Saulė prie Asc, bet kadangi yra 12 būste, tai galima imti ir Saulę, bet jo Saulė turi kvadratūrą su Mėnuliu ir Uranu, opoziciją su Plutonu, kuris yra 6 būsto almutenas, man kilo idėja paskaičiuoti jo chilegą ir antichilegą. Chilegas jo yra Marsas, o antichilegas - Venera. Taigi, jo sveikatą geriausiai palaiko galvos smegenys, raumenys, valia, o sveikatą silpnina inkstai, skysčių šalinimas iš organizmo, riebalinis audinys (molekuliniame lygyje). Taigi, ateityje jis gali būti labai nutukęs, nors dabar nepriauga svorio (beje, tai normalu fiziologine prasme - visi kūdikiai iš pradžių meta svorį, kol prisitaiko prie naujos aplinkos ir maitinimosi per burną).
Kas dėl Mėnulio, tai jis turi didelę įtaką kiekvienam kūdikiui, nepriklausomai nuo lyties, nes teoriškai Mėnulis valdo kiekvieno žmogaus pirmus 4 metus (maitinimas). Vėliau 5 - 14 m. valdo Merkurijus (mokslai), 15 - 22 m. valdo Venera (meilė), 23 - 42 Saulė (pilietiškumas), 43 - 57 Marsas (kareivis, kovotojas), 58 - 69 valdo Jupiteris (teisėjas, valdžia, autoritetas), 70 - 99 Saturnas (senatvė, išmintis). Čia pagal magų žvaigždę, tik žiūrint atvirkštine tvarka. Tai bendri valdovai visai žmonijai.