Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

QUOTE(tolima @ 2009 07 10, 17:22)
kas cia vyksta?

Punų karai... "...O Kartaginą reikia sulyginti su žeme..." biggrin.gif

Gi sakiau, kad toks žodžių, nederamų jaunai ledi, vartojimas prie gero neprives...
Atsakyti
Ar vėl rozmarinas dingo? Tai kas čia visiems didybės manijas aplaužys? biggrin.gif
Atsakyti
Gerbiama Ciocia Polia, Ruste ir kitos moderatorės,

jei mes pažadėtume, kad Rozmarinas apie jus kalbės deramu tonu (o geriausia - išvis nekalbės) ar paliktumėte mums galimybę plepėti Rozmarino temose astrologiją, astrologiją buityje ir panašius dalykus?
Nieko, kas galėtų griauti mūsų valstybės pagrindus, domintų saugumo struktūras, ar terštų gerbiamo portalo gerą vardą tikrai nekalbame ir neketiname kalbėti. Pokalbiai šioje temoje yra grynai intelektinio pobūdžio, beigi puoselėjantys gerąsias lietuvių kultūros tradicijas ir ugdantys taisyklingą gramatikos vartojimą, kaip andai taisyklingas lietuviškų vardų linksniavimo aiškinimąsis ir panašiai.

Tikimės geros valios ir supratimo
Pagarbiai

Urartu
Papildyta:
Rozmarinai, alio, jei girdi - reinkarnuokis į kurią nors versiją ir šiaušk čia... Tokios atviros kovos nieko gero neduos - metas sėst prie derybų stalo... Žinai tą - "o peštis reikia kokybiškai ir dailiai".... cool.gif
Baisiai nemėgstu tokių primityvių pjautynių.... schmoll.gif
Papildyta:
Ai, dar ką norėjau pasakyt moderatorėms gerą žodį apie Rozmariną. Susiklosčius tam tikrom aplinkybėm ji yra padėjusi nemažam kiekiui šio portalo lankytojų, kas leidžia daryti išvadas apie jos gerą širdį ir nesavanaudiškumą. Nuo kuklumo numirt jai negręsia, tas tiesa, būdama labai intelektuali ir išsilavinusi ji vartoja labai nederamus posakius ir grąsinimus, bet, kuri iš mūsų yra be nuodėmės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 10 liepos 2009 - 17:19
O, sveikinu parnešus atgal savo laibą kakliuką user posted image. Tu nemirtinga kaip Koščėjus.
Atsakyti
lotuliukas.gif šiandien negalėjau, reikėjo tortą kept, o greitas veikimas mane kažkiek išsekina. va prašom:
user posted image
Atsakyti
O kam šitas skirtas? kas viduj?
Atsakyti

rozmarinai, aš ten plačiai klausiau, ar jau moki pažiūrėt esamos poros/galimos poros astro suderinamumą (jei ką, čia ne už ačiū klausiu tokio dalyko)?
Atsakyti
čia vienai mergaitei, kuri turi tik tėtį. gimtadienio dovana, viduj biskvitas ir maskarponės-giretinėlės-braškių kremas.
Papildyta:
rose, jau kažkiek moku. be to sakiau gi, kad eksperimento dalyviai yra amžinai nemokami klientai mirksiukas.gif gi padėjot man mokytis ir labai daug naudos apturėjau iš jūsų.
Papildyta:
niekada, ačiū už gerą idėją vakarui mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokią dar idėją? bigsmile.gif

Kaip neblogai skamba tai, kas torto viduj smile.gif . Gal į senatvę reik tortus pamėgt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 10 liepos 2009 - 19:27
na dėl tų užimtų rankų....
Atsakyti
Tikrai pikta. Nesuprantu, kodėl tokia moderatorių savivalė. Galima gal paaiškinti ir pasakyt savo nuomonę ar nuo dabar - aš teisi, o jūs visi lygūs???
Atsakyti
Temos dingsta net nespėję įsibėgėti...
Atsakyti