Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas II

la jūre, tai kur pagal ZET yra nurodyta ta anareta, t.y. kur pažiūrėt? aš nerandu.
Papildyta:
gluosni, na net nežinau, kiekvienam yra kitaip. tiesiog yra dalykai, kurie bet kokiu būdu žmogaus gyvenime įvyks, žmogus tegali pakeisti savo požiūrį į juos ir nuo to priklausys jo tolimesnis gyvenimas, būtent nuo požiūrio į įvykusį įvykį. bet čia jau magijos, ne astrologijos teorija.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 21, 10:51)
bet čia jau magijos, ne astrologijos teorija.

Žmogus - Žemės magas. Kiekvienas mūsų yra daugiau mažiau magas. Aš asmeniškai taip suvokiu astrologiją, kad jos išmokus pradėsime geriau suvokti save, išeisime iš priklausomybės nuo lemties, gausime įrankį savo likimo keitimui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 21 liepos 2009 - 11:05
agha, aš lygiai taip pat suprantu drinks_cheers.gif:
Atsakyti
O aš jautriai į vaikų astro reaguoju... Nors rusų tinklapiuose skaičiau, kad geriausias natalinis horoskopas vaikui - jo saugi, rūpestinga ir mylinti šeima smile.gif , bet vis vien... Tyrinėju piktąsias planetas, nagrinėju neharmoningus aspektus, kovoju su savo baubais. Taip norisi, kad mano ir artimų žmonių vaikams nieko blogo nenutiktų...Suprantu, kad tai nesąmonė. Horoskopas nelygu fatalizmui. Mes turime laisvą valią, turime vidinius pokyčius ir pan. Uf, veikia mane ta prasčiausia Mėnulio kalendoriaus diena... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2009 07 21, 12:05)
Žmogus - Žemės magas. Kiekvienas mūsų yra daugiau mažiau magas. Aš asmeniškai taip suvokiu astrologiją, kad jos išmokus pradėsime geriau suvokti save, išeisime iš priklausomybės nuo lemties, gausime įrankį savo likimo keitimui...

Gerai pasakyta
didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberry @ 2009 07 21, 12:37)
Uf, veikia mane ta prasčiausia Mėnulio kalendoriaus diena... smile.gif

Siandien tokia diena?
Atsakyti
o man labai patinka vaikų astro, ten matosi visos galimybės, tai dar nesugadintas žmogus, matosi kaip su tokiu vaikučiu elgtis, kaip tėvams jo netraumuoti. pačios gražiausios astroschemos. neprirašytos dar mirksiukas.gif
Papildyta:
jo, šiandien šėtono diena, hydros.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 21, 12:50)
o man labai patinka vaikų astro, ten matosi visos galimybės, tai dar nesugadintas žmogus, matosi kaip su tokiu vaikučiu elgtis, kaip tėvams jo netraumuoti. pačios gražiausios astroschemos. neprirašytos dar mirksiukas.gif
Papildyta:
jo, šiandien šėtono diena, hydros.

kaip idomu rolleyes.gif as maniau, kad ir vaiku ir suaugusiuju panasios, kiek prirasyta- tiek...
jei setono diena... aisku, siandien kazkaip netvirtai jauciuosi, dar sapnas toks...setoniskas cool.gif
Atsakyti
gluosni, nu jo vienodos iš pirmo žvilgsnio, bet jei aš 50 metų žmogui pasakysiu, kad jis turi didžiulius gabumus medicinai, ar tai beturės kažkokią prasmę?
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 21, 11:40)
baik tu urartu biggrin.gif aš čia ne mirtį turėjau omeny. nu vat pavyzdžiui pažiūri ir pamatai, kad santuokos tikrai nebus, arba kad sergi psichikos liga, arba kad esi užprogramuotas būti degradu ir t.t. ir t.t. ir t.t.
Papildyta:
fille, tai čia ne prognozės.

Cia tai jo baisu....
Papildyta:
Jolcikas dar buvo minejas, kad sian magnetines audros galimos.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 21, 13:08)
gluosni, nu jo vienodos iš pirmo žvilgsnio, bet jei aš 50 metų žmogui pasakysiu, kad jis turi didžiulius gabumus medicinai, ar tai beturės kažkokią prasmę?

kodel netures? i senatve daug kas pradeda medicina dometis smile.gif tau dabar taip atrodo, nes tau dar toli iki 50... biggrin.gif
as apie virs 30 irgi pries daug metu buvau panasios nuomones rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Fille @ 2009 07 21, 13:36)
Cia tai jo baisu....

nieko cia baisaus g.gif
kad santuokos tikrai nebus - nieko baisaus, galima rasti pliusu. Psichikos liga - dar ne nuosprendis...o degradaui nemanai ar jam jo astro labai rupi...savo pasaulyje jis gali buti visai laimingas.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 07 21, 13:55)
nieko cia baisaus  g.gif

Tai aišku... irnesakyk.gif Ypač jei tokia astro būtų kuriam iš tavo vaikų...
Atsakyti