Verteks arba Andromedos ūkas 1975m. buvo Avino 27°30,09', 2000m. Avino 27°50,90'. Kapulus 1975m. buvo Jaučio 23°50,63', 2000m. Jaučio 24°11,23'. Alciona 1975m. buvo 29°38,47', 2000m. Jaučio 29°59,04'.
Čia išvardinti ūkų laipsniai. Perbėk savo planetų žemėlapį ir paieškok šių laipsnių - ar ten nėra kokios planetos ar būsto kuspido. Jeigu ką nors panašaus rasi, pasižiūrėk, ar išlaikomas 20' orbas. Pavyzdžiui, jeigu gimtadienis yra 1975m. ir yra kokia planeta Avino 27°10' iki Avino 27°50' - tai laikoma, kad yra konjunkcija su Andromedos ūku. Ir t.t. Tiesa, duomenys duoti 1975m. ir 2000m. Kadangi nuo 1975m. ūkas pasislinko 21', tai maždaug susidaro po 1' per metus. Norėdami sužinoti, kur ūkas buvo tavo gimimo metu, reikia iš kurios nors datos - 1975m. arba 2000m. atimti tiek minučių', koks metų skirtumas iki gimtadienio. Ir taip patikrini kiekvieną ūką, žinoma, jeigu iš viso tai tave domina. Bet Zet7 ir 8 rodo ūkus, žinoma, jeigu ūkus nusistatysi meniu lentelėje.
tai iš ir klausiu kaip nustatyt, nes pas mane nerodo nei ūkų, nei tolimų žvaigždžių, o kaip nustatyt, kad rodytų nerandu. Papildyta: aš kažkada labai domėjausi tolimomis žvaigždėmis ir jų santykiu su žmogumi, nes astroschemoje, kurią man buvo davęs astrologas buvo begalė žvaigždžių, tačiau zet nieko panašaus nerodo.
tai iš ir klausiu kaip nustatyt, nes pas mane nerodo nei ūkų, nei tolimų žvaigždžių, o kaip nustatyt, kad rodytų nerandu. Papildyta:
aš kažkada labai domėjausi tolimomis žvaigždėmis ir jų santykiu su žmogumi, nes astroschemoje, kurią man buvo davęs astrologas buvo begalė žvaigždžių, tačiau zet nieko panašaus nerodo.
Atsiprašau, ne taip supratau - saulės užtemimas...
Reikia atsidaryti meniu, tada Misc., atsidaro langas, pasižymi Stars, Nebule, paskui dar varnele pasižymi Show Nebule.
jolčik, nu pavyzdziui, tarkim copula yra mazdaug 24 laipsniai virgo, vadinasi, kad būtų santykis su astro, tai ūkas, konkrečiai kopula, turėtų būti maždaug 24 laipsnyje? ar teisingai suprantu? Papildyta: labai nusišnekėjau
turėjau omeny kokia nors planeta turėtų būta tame pačiame laipsnyje?
jolčik, nu pavyzdziui, tarkim copula yra mazdaug 24 laipsniai virgo, vadinasi, kad būtų santykis su astro, tai ūkas, konkrečiai kopula, turėtų būti maždaug 24 laipsnyje? ar teisingai suprantu? Papildyta:
labai nusišnekėjau
turėjau omeny kokia nors planeta turėtų būta tame pačiame laipsnyje?
kapula tikrai jaučio, užtai kopula mergelėje. jolčik, labai svarbi gyvenimo akimirka, dar noriu paklaust, o tai ar visi ūkai pasislinko per vieną laipsnį ar ne? Papildyta: ***, fille, imi nervint, tai jeigu išnagrinėjau visą astro, vadinasi tame tarpe ir 7 būstas buvo išnagrinėtas ir aš puikiai atsimenu, kad pasakiau tau viską kas įmanoma apie santuoką. nejaugi manai, kad 7 būste galima rasti duomenis apie būsimo vyro pimpalo dydį ir kiek kartų tarp jūsų bus seksas į savaitę? Papildyta: o orbas, tai tikriausiai ne 20, o 0,2 laipsnio?
Papildyta: jolčik, nu kaip man sužinot kur buvo Copula (virgo) mano gyvenimo momentu?
kapula tikrai jaučio, užtai kopula mergelėje. jolčik, labai svarbi gyvenimo akimirka, dar noriu paklaust, o tai ar visi ūkai pasislinko per vieną laipsnį ar ne? Papildyta:
***, fille, imi nervint, tai jeigu išnagrinėjau visą astro, vadinasi tame tarpe ir 7 būstas buvo išnagrinėtas ir aš puikiai atsimenu, kad pasakiau tau viską kas įmanoma apie santuoką. nejaugi manai, kad 7 būste galima rasti duomenis apie būsimo vyro pimpalo dydį ir kiek kartų tarp jūsų bus seksas į savaitę? Papildyta:
o orbas, tai tikriausiai ne 20, o 0,2 laipsnio?