QUOTE(Violetelele @ 2009 05 12, 12:00)
Suprantu jog tai atrodo neiprasta. Paprasciausiai kai buvau dar labai jauna, tai kazkaip keleta kartu nuo tvenkinio teko gristi uzsivilkus vien tik suknute, kuri buvo trumpa. O apatiniai buvo suslape ir nenorejau laukti kol isdzius. Tai teko eiti taip. Buvau tokia drovi mergaite ir einant teko nemazai zmoniu sutikti. Ir bunant tokiai droviai is karto persmelke toks neiprastas jausmas, kad as taip apsirengusi einu ir baisu man kad kas nepamatytu, kad po sukneles nieko nedeviu. Bet paskui, kai dar kelis kartus taip teko gristi, tai kazkaip savotiskai pradejo patikti toki jausma jausti.
Paskui, kats nuo karto, vasaromis pradejau taip specialiai iseiti apatiniu neuzsidejus, kad pajusciau vel ta jausma. Ir nezinau kodel, bet man kazkaip taip patiko daryti. Vasaromis daznai vaiksciodavau su apatiniais, taciau neretai megdavau pabuti ir be ju. Kazkaip nors ir buvau drovi, taciau smagiai jausdavausi, kai budavau viesose vietose, vaikstciojau po tas pacias ar kitas vietas, sijonuota, bet neturedama jokiu apatiniu. Ir dar ir dabar taip vaikstau ne itin daznai, taciau ir ne taip jau retai.
O jum nejaugi nera taip buve, kad tektu vaikscioti viesoje vietoje, sijonuotom ir be apatiniu?
As nesu drovi , bet visada patiriu si jausma kaip ir tu badama be kelnaiciu . Patinka buti be ju ,jauciuosi labai seksualiai
Papildyta:
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 02 15, 22:57)
Jausciausi kaip nuoga
vat tas dalykas ir veza

. Kai bunu be lemenieles spenialiai jautrus ir mano susijadinima jie visada isduoda , o tai jausmas neapsakomas , kai pagauni vyru zvilgsni ant savo krutines