QUOTE(sayonara @ 2009 05 13, 13:06)
Del PS naudojimo - as neturiu kategoriskos nuomones...
kartais jis mane nervina - nes tikrai aplink be proto daug jo, o kartais pamatai PS-ini darbeli - bet labai miela akiai ir pagalvoji, nu kad ner jau toks blogis jis...
ko gero visos technologijos - pradedant pinholais, juostom ir baigiant skaitmena bei PS yra geros, kai teisingai naudojamos
o va tas teisingumas - cia jau pagal kiekvieno autoriaus suvokima, ko gero...
ko gero visos technologijos - pradedant pinholais, juostom ir baigiant skaitmena bei PS yra geros, kai teisingai naudojamos
Laba
Jurina, šaunuolė, net dvi prizinės vietos
ir Eres labai graži nuotraukytė buvo
Nepykstu aš
. Kaip jau sakiau anksčiau pasirinkau lengviausią variantą, nes norėjosi išsaugoti tą nuotrauką su joje esama emocija, nes ne visada emociją pavyksta užfiksuoti, o tuo labiau pakartoti. Nors taipogi neacisakau galimybės paieškoti kokios nors apleistos vietos naujai fotosesijai, ir jeigu pasiseks įgyvendinti šį užmanymą, tai siužetas bus kiek kitox 
MS, man labai patiko visa serija
QUOTE(sayonara @ 2009 05 13, 08:18)
Pvz., Armanos mergina prie sienos. Sienos reikėjo, mano galva, stipresnės, charakteringesnės, bet Armana pasirinko tekstūros pagalba ją patobulint, o ne paieškot kitos sienos, kurios tobulint nereikėtų. Nesupyk, Armana, kad pateikiu Tave kaip pvz.
Tikrai draugiškai diskutuoju

Nepykstu aš
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 13:09)
QUOTE(Armana @ 2009 05 13, 13:12)
Laba
ir Eres labai graži nuotraukytė buvo
Nepykstu aš
. Kaip jau sakiau anksčiau pasirinkau lengviausią variantą, nes norėjosi išsaugoti tą nuotrauką su joje esama emocija, nes ne visada emociją pavyksta užfiksuoti, o tuo labiau pakartoti. Nors taipogi neacisakau galimybės paieškoti kokios nors apleistos vietos naujai fotosesijai, ir jeigu pasiseks įgyvendinti šį užmanymą, tai siužetas bus kiek kitox 
Nepykstu aš
oi lauksim
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 13, 12:09)
Del PS naudojimo - as neturiu kategoriskos nuomones...
kartais jis mane nervina - nes tikrai aplink be proto daug jo, o kartais pamatai PS-ini darbeli - bet labai miela akiai ir pagalvoji, nu kad ner jau toks blogis jis...
o va tas teisingumas - cia jau pagal kiekvieno autoriaus suvokima, ko gero... 
QUOTE(Armana @ 2009 05 13, 12:12)
Nepykstu aš . Kaip jau sakiau anksčiau pasirinkau lengviausią variantą, nes norėjosi išsaugoti tą nuotrauką su joje esama emocija, nes ne visada emociją pavyksta užfiksuoti, o tuo labiau pakartoti. Nors taipogi neacisakau galimybės paieškoti kokios nors apleistos vietos naujai fotosesijai, ir jeigu pasiseks įgyvendinti šį užmanymą, tai siužetas bus kiek kitox 
kaip suprantu, ten Tavo sesuo? susirink govėdą merginų ir eikit fotkint, pasieiškokit kokių vietų, ypač dabar, kai orai šiltės pamažu
nu žmogai jūs ir duodat su tokiais tempais
aš jau nebespėju skaityt, apie komentavimą ir kalbos nėra 
sveikinu bitę mają su nauju objektyvu
teko ir man pažaist su žuviaakiu, tai labai patiko 
jei pavyks, prisijungsiu prie susitikimo gegužės 21 d
dėl PS - kartais nepersistengiant visai reikalingas. aišku, labiausiai patinka juostelės pagalba pasidaryti visus reikalingus efektus. bet su PS stengiuosi susipažinti visapusiškai, nes mėgstu žinoti programą, jei jau ja naudojuosi.
sveikinu bitę mają su nauju objektyvu
jei pavyks, prisijungsiu prie susitikimo gegužės 21 d
dėl PS - kartais nepersistengiant visai reikalingas. aišku, labiausiai patinka juostelės pagalba pasidaryti visus reikalingus efektus. bet su PS stengiuosi susipažinti visapusiškai, nes mėgstu žinoti programą, jei jau ja naudojuosi.
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 13, 09:34)
Ziurejau jos foto paroda publikuota sunui Siemens arenoje, man labai patiko
Jurina, saunuole
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 13, 14:43)
Ziurejau jos foto paroda publikuota sunui Siemens arenoje, man labai patiko
Kiekviena nuotrauka su mintim, veiksmu... Zodz groooozis
Jurina, saunuole
Tik man pasirode jog tavasis Briauniuotis su atspindziai buvo
Su PS klonavai
Jurina, saunuole
Kūdroj tyrinejau VV foto
Taip , briaunuotas gavo atspindžių truputuką nors beveik prietemoj fotkinau, o buvo draudžiama naudotis PS? kažkaip nepastebėjau
Mes jau grizom
QUOTE(BN @ 2009 05 12, 19:56)
Mytas Vilniuj Zuvialios atvykimo proga!
Taigi susimatome si sestadieni, geguzes 16d. 15:00 Pizza Jazz Gedimino prospekte.
Rezervuosiu staliuka. Laukiam visu norinciu ir galinciu!
Mytas Vilniuj Wyshnios atvykimo proga vis dar geguzes 21d., detales tikslinamos
Noriu pasitikslinti, ar busim tik kavineje sestadieni? ar eisim kur nors veliau? Pati dar nezinau, viskas priklauso nuo vyro, ar jis bus namie Taigi susimatome si sestadieni, geguzes 16d. 15:00 Pizza Jazz Gedimino prospekte.
Rezervuosiu staliuka. Laukiam visu norinciu ir galinciu!
Mytas Vilniuj Wyshnios atvykimo proga vis dar geguzes 21d., detales tikslinamos
Jurina, tau skelbt nauja tema
Laukiam minciu 
Dar tuo paciu norejau paklausti
:
Ziurinejau senas vaiko foto, radau viena kur jis stovi ant kopu Nidoj. Gaunasi kad vaikas stovi tiesiai, kopos linija irgi tiesi, o vat marios jau kreivai
Labai kreivai. Nelabai isivaizduoju i kokia poza man reiketu susipaprastinti, kad ir kopa, ir mariu linija eitu tiesiai?
Bet tada tuo paciu dingtu kalno jausmas
Ar tokiu atveju tai yra labai didele klaida?
Gaila nerandu kompe sios foto, gal butu aiskiau ko norejau paklausti
Dar tuo paciu norejau paklausti
Ziurinejau senas vaiko foto, radau viena kur jis stovi ant kopu Nidoj. Gaunasi kad vaikas stovi tiesiai, kopos linija irgi tiesi, o vat marios jau kreivai
Gaila nerandu kompe sios foto, gal butu aiskiau ko norejau paklausti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 13, 15:55)
dabar prašysiu pagalbos, kad kas nors man pasufleruotų kokių mes dar turim neatliktų tech. darbų , nes parsisiunčiau pamokas, joms reikia 4share programos, instalaivau, reikia užsiregistruot kažkur, paskui jau tiek primakalavau kad visas stacionarus paštas strigo, išsireguliavo, ineto psl dingo iš sąrašo ir dar biesas žino kas nutiko tam kompui... vnž negaliu net pažiūrėt kokios ten pamokos liko - siūlykit prašom