sweikos mergaites

norejau pasidalinti zinia, kuria suzinojau pas savo lb gera ir kompetetinga gydytoja

man plaukai labai slenka jau keturi metai, turejau lb st

ras ir ilgas kasas, dabar ir trumpesni, ir ju tik trecdalis ar ketvirtadalis belike, slenka taip, kad visa patalyne plaukuota buna

gydytoja sake, kad neverta daryti kokius nors tyrimus, jei pati ne kiek blogai nesijauti, sake, kad pati didziausia plauku slinkimo priezastis - radiacija, kuria mes gauname sededamos prie kompiuterio, kuo daugiau naudojiesi kompiuteriu, tuo labiau slenka plaukai ir nieko cia nepadarysi, sake, kad verta nusipirkti visa organizma stiprinanciu vitaminu pagal savo amziu, taip pat stengtis maziau naudotis kompiuteriu, nemiegoti tame paciame kambaryje, kuriame yra kompiuteris, man kaip studentei tai padaryti neimanoma

esu isbanziusi labai daug ivairiu priemoniu nuo plauku slinkimo, vienos ne kiek nepadedavo, kitos tik trumpam, tad jau keleta menesiu nebenaudoju jokiu priemoniu nuo slinkimo, slenka taip pat nieko nenaudojant ir taip pat ka nors naudojant, tik skirtumas tas, kad nebemetau pinigu