Įkraunama...
Įkraunama...

Malaizija

QUOTE(pop_mama @ 2012 11 10, 19:16)
Iš Singapūro kas valanda i KL skrenda  lektuvai AirAsia ir Malaisia Air. Jiegu skrendi su Malaizijos, Singapuro linijomis tai atskrisi i dydiji orouosta, nuo kurio vaziuoja traukinys kaina apie 35 lt, jeigu skrendi su AirAsia tai jis skrenda i piguju orouosta nuo jo susisekimas autobusu kaina apie 20 Lt (atrodo) tiek traukinys tiek autobusas veza iki KL central, is ten jau gali vaziuoti arba traukiniu toliau arba su taksi. kainos taksi nera dideles ir neapgaudineja jie kaip pvz. Bankoke smile.gif

Dar skrenda Tyger Airlines, mes su jom skridom atgal iš Singapūro į KL. O nuo pigių avialinijų terminalo galima važiuoti autobusu iki miesto už 10 ringitų (apie 9 Lt). Važiuoja valandą laiko, atveža prie centrinės geležinkelio stoties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 10 lapkričio 2012 - 19:59
Sveiki,
gal kas galetu parekomenduoti nebloga viesbuti Singapure? Toliau keliausim i Malaizija, tai vietoj ieskosim, bet tik atskirde i Singapura, po 11os valandu skrydzio, klaidzioti ir ieskoti nebesinores... Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kakava @ 2012 11 25, 20:02)
Sveiki,
gal kas galetu parekomenduoti nebloga viesbuti Singapure? Toliau keliausim i Malaizija, tai vietoj ieskosim, bet tik atskirde i Singapura, po 11os valandu skrydzio, klaidzioti ir ieskoti nebesinores... Buciau dekinga  4u.gif

mes kaip tik ryt startuojam į Singapūrą,permiegam Santa Grand Hotel East Coast , ir toliau - Malaizija smile.gif jis arti, bet metro su juo nenuvažiuosi. Praeitą kartą mes apsistojom V hotel Levander. Jis praktiškai po Levander metro stotele,tai patogu su metro nuvažiuot, bet jis toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 25 lapkričio 2012 - 20:41
QUOTE(Cererakennel @ 2012 11 25, 20:32)
mes kaip tik ryt startuojam į Singapūrą,permiegam Santa Grand Hotel East Coast , ir toliau - Malaizija  smile.gif

Gerų atostogų ir puikių įspūdžių. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 25 lapkričio 2012 - 20:40
QUOTE(Cererakennel @ 2012 11 25, 20:32)
mes kaip tik ryt startuojam į Singapūrą,permiegam Santa Grand Hotel East Coast , ir toliau - Malaizija  smile.gif jis arti, bet metro su juo nenuvažiuosi. Praeitą kartą mes apsistojom V hotel Levander. Jis praktiškai po Levander metro stotele,tai patogu su metro nuvažiuot, bet jis toliau.

aciu 4u.gif geros keliones, laaabai lauksiu ispudziu!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
matau cia daugelis skraido su AirAsia... Sakykit, o ten butina rinktis vietas ir uz tai mokoti? Ar galima nesirinkti? Man kazkaip neisiena kad nesirinkti...
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2012 11 26, 20:15)
matau cia daugelis skraido su AirAsia... Sakykit, o ten butina rinktis vietas ir uz tai mokoti? Ar galima nesirinkti? Man kazkaip neisiena kad nesirinkti...

Tai gal kitokių nėra laisvų? Ten už pinigus tik tos vietos prie avarinių išėjimų, kur daugiau vietos kojoms. Kai mes skridom, tos vietos iš viso buvo tuščios, ten kilimo-tūpimo metu sėdėjo stiuardesės. Mes nesirinkom tų mokamų vietų, kiek pamenu mums pati sistema parinko vietas, tiesa atskirai, bet nemokamai.
Atsakyti
Sveiki.

Gal kas galit patarti, kuria Malaizijai priklausancia Borneo salos dali geriau rinktis - Sarawak ar Sabah? Noretusi ir orangutangu, ir kokio nacionalinio parko ir dar pasnorkelinti...

Beje, del AirAsia - turejom kelis skrydzius pries pora metu Tailande. Perkant internetu nemokejom uz vietu pasirinkima, check-in'o/bagazo pridavimo metu atspausdino ilaipinimo korteles ir sedejom tryse visi kartu. Nzn, kaip dabar.

Beje, skraidymams vidiniams po Malaizija butinai pasiziurekite ir MASwings aviakompanija - buna labai puikiu pasiulymu.
Atsakyti
QUOTE(Picine @ 2012 12 30, 03:23)
Sveiki.

Gal kas galit patarti, kuria Malaizijai priklausancia Borneo salos dali geriau rinktis - Sarawak ar Sabah? Noretusi ir orangutangu, ir kokio nacionalinio parko ir dar pasnorkelinti...

Beje, del AirAsia - turejom kelis skrydzius pries pora metu Tailande. Perkant internetu nemokejom uz vietu pasirinkima, check-in'o/bagazo pridavimo metu atspausdino ilaipinimo korteles ir sedejom tryse visi kartu. Nzn, kaip dabar.

Beje, skraidymams vidiniams po Malaizija butinai pasiziurekite ir MASwings aviakompanija - buna labai puikiu pasiulymu.

mes tik pries menesi gryzome is borneo... buvome sarawak valstijoje, kuchingo mieste. pats miestas nedidelis, jaukus, ant upes kranto. ant kiekvieno kampo kaciu statulos, nes jos yra miesto simbolis (zodis kuching ju kalba reiskia "kate"). vaziavome i orangutanu reabilitacijos centra, tai musu laimei pamateme tik viena maza orangutaniuka. pasirodo mes buvome per fruit season, ir visi orangutanai maisto susiranda dziunglese ir i seryklas siuo periodu negryzta... mums pasiseke, kad pamateme viena... praktiskai i Borneo vaziavome tik del ju, o gavosi nelabai sekmingai... taciau veliau singapuro zoologijos sode ju prisiziurejome i valias, jie ten medziuose virs galvu zmonems karstosi smile.gif taip pat borneo buvome Bako nacionaliniame parke, tai buvo pati isimintiniausia keliones dalis, ispudziai nepakartojami... tikrai labai rekomenduoju!
siaip kiek kalbejom su vietiniais ir siaip keliautojais, tai visi tikino kad sabah valstija yra grazesne ir idomesne nei sarawak... pati nebuvau tai negaliu lyginti... kuchingas ir jo apylinkes mums patiko, ypatingai Bako nacionalinis parkas... tikrai ten dar sugryzciau...
Atsakyti
Ka tik grizom is 3ju savaiciu keliones po Singapura ir Malaizija. Daugiausiai laiko praleidom Borneo saloje, Sabah provincijoje.
Atostogu marsrutas: Singapuras-Kota Kinabalu-Sandakan-Tawau-Kuala Lumpuras-Singapuras.
Kadangi kovo pradzioje filipinieciai bande uzgrobti keleta Sabah priklausanciu salu ir dar kazkokius kaimus, buvo gerokai pasaudyta ir ivesta malaju kariuomene (na, mes to nezinojom, kol nenuskridom...), tai turistu buvo labai mazai, todel megavomes begaliniu demesiu, sypsenom ir bendravimu su draugiskais vietiniais.
Sita Malaizijos dalis kardinaliai skiriasi nuo Malaizijos sostines, bet tai budinga turbut visoms salims.
Labai noreciau grizti i Sabah del draugisku zmoniu, ypatingos gamtos ir skanaus maisto:)))

Atsakyti
Sveiki visi smile.gif

man vasarą sueis 18 metų, tačiau aš niekad nesu buvus užsieny.
Turiu draugą. Jis gyvena Malaizijoje blush2.gif
Aš gyvenu Kaune.
Gal kas nors yra iš Kauno arba Vilniaus skridę į Penangą (Malaiziją)?
Labai prašau papasakoti kaip ten kas, kokios kainos svyruoja ir pan??? rolleyes.gif

ačiū iš anksto blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele525 @ 2014 04 22, 18:28)
Sveiki visi smile.gif

man vasarą sueis 18 metų, tačiau aš niekad nesu buvus užsieny.
Turiu draugą. Jis gyvena Malaizijoje  blush2.gif
Aš gyvenu Kaune.
Gal kas nors yra iš Kauno arba Vilniaus skridę į Penangą (Malaiziją)?
Labai prašau papasakoti kaip ten kas, kokios kainos svyruoja ir pan???  rolleyes.gif

ačiū iš anksto blush-anim-cl.gif

Labas ,sia ziema lankemes malaizijoj,bet penange nebuwom,tik sostinej Kuala lumpura buwe. Kiek speju tu is vilniaus tiesiai ten ir nenuskrisi,teks skrist per sostine .Aplamai is vilnaius i malaizija man rodos tiesiai nieks neskraido ,teks skrist per europos miesta koki
Atsakyti