Įkraunama...
Įkraunama...

Sulsena pasta ir šampūnas

QUOTE(superreda @ 2009 08 19, 14:09)
pleiskanos tai ziaurios budavo pas ja, vos ne gabalais tokiais  blink.gif  ir riebaluodavos daznai tai gal pasausejo plaukas kazkiek, nes dbr gali ne viena diena isvaiksciot o kartais net dvi lotuliukas.gif  o del kitu dalyku reik klaust jos, as tik sakau ka maciau savo akimi, na kas pastebima  smile.gif

man padeda nuo pleiskanojimo ir galvos kutenimo, bet vos nustoju naudot, ir vėl atsinaujina bedos. sakyčiau veikia, jei naudoji pastoviai...
Atsakyti
Na ką aš galiu pasakyti, ši pasta gali netikti arba netinkamai naudojant (ne dažniau nei kartą per savaitę 6 mėn., o profilaktikai - kartą per dvi sav., gerai išskalaujant) arba gydant ne tą ligą.
Jeigu pleiskanos yra šiaip dėl odos reakcijos į šampūno sudėtį ar jos sausumo (kaip būna pleiskanų ant veido, rankų, kojų ir pan., ypač kai vanduo labai kietas), tai Sulsena nereikalinga - užteks praustis lietaus vandeniu cool.gif
Bet dažniausiai pleiskanų priežastis būna grybelis, kuris maitinasi skaidydamas riebalus prie plaukų šaknų. Seleno sulfidas, kurio taip kai kurios baidotės, būtent ir stabdo tą lipidų (riebalų) skaidymą, atitinkamai grybelis nebegali jais maitintis ir egzistuoti. Jeigu jau baidotės tokių gydomųjų medžiagų, tai turėtumėt baidytis ir Ibumetino ir gydyti skaismą ramunėlėm, aguonom ar ką aš žinau.. rolleyes.gif O pleiskanas gydyti kiokiom riebalavimqsi stabdančiom žolelėm, gal kokiu arbatmedžiu...
Nežinau, ar gali ši pasta panaikinti pleiskanas visiems laikams, bet man turbūt teks visą gyvenimą naudoti ją (arba kokią kitą alternatyvą), nes esu paveldėjusi egzemą. Į dermatologus iki šiol nesikreipiau, nes padėtis kol kas kontroliuojama Sulsenos pagalba. Spėju, kad tai gali būti seborėja ar seborėjinė ekzema. Pastaroji, beje, gali išsivystyti, jei apleisti seborėją visai, nes kai kurie žmonės iki grabo lentos įsitikinę, kad pleiskanos randasi dėl išsausėjusios odos doh.gif
Pasikartosiu - dažniausiai tai GRYBELIS, o pleiskanos būna sausos ir RIEBIOS (!)
O dar, pasirodo, yra "seborėjinės konstitucijos" žmonių - tiesiog linkusių į seborėją - todėl nekeista, kad nustojus teptis Sulsena, pleiskanos vėl atsiranda g.gif Teks su tuo susitaikyti.. ir valgyti mažiau riebaus, saldaus ir aštraus maisto, gerti mažiau kavos, alkoholio ir t.t. ir pan...

Atsakyti
Man irgi superinis dalykas ta pasta. Ir pleiskanas naikina, ir niezuli nuima, ir plaukai graziai atrodo iskart po panaudojimo. Tepu kokius 2 kartus per menesi, kai pajauciu, kad pradeda niezet galva ir pleiskanos pradeda atsirast. tai iskart viska sutvarko thumbup.gif . Naudoju jau kelis metus. Kazkada kainavo 2,7Lt smile.gif
Atsakyti
Vurui pries kelis menesus mama nupirko sios pastos, nes su pleiskanota galva jau gyvena daug metu. doh.gif Bet vis neprikalbinu pleiskenu naikinimo procedurai, (jis labai nemegsta tokiu dalyku. ) pasiskaicius apie jos gerasias savybes isitraukiau is stalciaus ir paskaiciau aprasa. Pleiskanu neturiu, bet kartais paniesti galvos oda. Ir tokia ji gan kazkokia skaudanti. Nusprendziau isbandyt. Be to dar raso kad ci pasta yra ne tik pasta bet ir kauke. Surizikavau. rolleyes.gif Istepiau saknis, isukavau, pamasazavau, palaikiiau gal kokia 20 min. ir emia plaut. Jau beplaudama kaifavau nuo plauku slidumo ir minkstumo. laugh.gif Galvoju gal neisiplauna. Nieko panasaus! clap.gif Plaukai labai lengvai isiplove ir liko nuostabus svaros jausmas. wub.gif Kad ir plaukai buvo labai slidus dar uzdejau KEUNE kauke, nuploviau , papurskiau KEUNE proteinais, aliejuku galiukus perbraukiau, kai jau pradziuvo eidama miegot uzsimaukslinau kepure paslepdama plaukus. Ryte nusiemusi netekau zado. swoon.gif Plaukai buvo kaip nufotosopinti. megalol.gif Glotnus glotnus, purus purus, lengvi, ir nezmoniskai blizgantys. Darbe negalejau atsitraukt nuo veidrodzio. ploja.gif ir aplinkiniai akivaizdziai atkreipe demesi,butent i plaukucius mano. flirt.gif Jie taip graziai sugule, susigarbiniave kad as dar iki siol netikiu ju tokiu grazumu. Tikiuosi tai ne vienkartinis efektas. 4u.gif Manau kad si karta tikrai pasidarbavo si pasta SULSENOS, nes KUNE kauke tokiu plauku man nepadarydavo. Tai vat tokia mano patirtis. Parasiau visa referata. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(@ch... @ 2009 11 22, 18:51)
Man irgi superinis dalykas ta pasta. Ir pleiskanas naikina, ir niezuli nuima, ir plaukai graziai atrodo iskart po panaudojimo. Tepu kokius 2 kartus per menesi, kai pajauciu, kad pradeda niezet galva ir pleiskanos pradeda atsirast. tai iskart viska sutvarko  thumbup.gif . Naudoju jau kelis metus. Kazkada kainavo 2,7Lt smile.gif

Pas mane ikinej virš 4lt šiandien pirkau. Labai man patinka. thumbup.gif Tik tas kvapas man laikosi ilgokai, net po plovimo, bet ai.. nėr toks baisus, svarbu ne svogūnais kokiais trenkiu bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir išbandžiau kelis kartus ir aš sulseną smile.gif pirkau ne dėl pleiskanų, o dėl to, kad labai galvą niežtėjo, įtariu, kad nuo naudojamo šampūno ir kondicinieriaus.. Tai va, po kelių panaudojimų niežulys išnyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 kovo 2010 - 22:07
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 11, 22:07)
Nusipirkau ir išbandžiau kelis kartus ir aš sulseną smile.gif pirkau ne dėl pleiskanų, o dėl to, kad labai galvą niežtėjo, įtariu, kad nuo naudojamo šampūno ir kondicinieriaus.. Tai va, po kelių panaudojimų niežulys išnyko  thumbup.gif

o tu kartais ne FIN sampuna naudoji? daugumai merginu cia lb niezejo galvas buten nuo jo unsure.gif man kazkada niezedavo kai lasindavau ea i sampunus, aliejines kaukes
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 12, 10:14)
o tu kartais ne FIN sampuna naudoji? daugumai merginu cia lb niezejo galvas buten nuo jo  unsure.gif man kazkada niezedavo kai lasindavau ea i sampunus, aliejines kaukes

FIN rolleyes.gif tai vat ir galvoju, kad matyt nuo jo, nes kitų jokių priemonių nenaudoju, visos išbandytos ir panašiai..
Tai labai gaila, nes iš tikro labai patiko man FIN priemonės, galvojau jau naudosiu ir naudosiu doh.gif
Nors dabar po sulsenos panaudojimo lyg neatsinaujina niežėjimas, nors vistiek kas dieną plaunu g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš prieš porą metų irgi gydžiausi pleiskanas sulsena. Lyg ir padėjo, bet man smirdėdavo plaukai paskui.. O kažkur forume mačiau, kad atsirado nebesmirdanti sulsenos kaukė puodynėje. Gal esat mačiusios kur nors pirkti (vilniuje), bandžiusios? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_On_Top @ 2010 03 12, 17:00)
Sveikos smile.gif

Aš prieš porą metų irgi gydžiausi pleiskanas sulsena. Lyg ir padėjo, bet man smirdėdavo plaukai paskui.. O kažkur forume mačiau, kad atsirado nebesmirdanti sulsenos kaukė puodynėje. Gal esat mačiusios kur nors pirkti (vilniuje), bandžiusios?  4u.gif

Bent aš savo pirku tūbelėje, tai kitokių ir nemačiau..
O man jos kvapas tikrai normalus, nėra smirdintis..
Atsakyti
Aš naudojau prieš du metus, gal dabar pataisė formulę ax.gif O labai keista dėl tos puodynės, mačiau supermamų forume mama buvo įdėjusi nuotrauką - tokia kaip garnier puodynė sulsenos. O dabar tokios net internete nerandu visaip ieškodama tarp paveikslėlių.. gal sapnavau?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_On_Top @ 2010 03 12, 17:45)
Aš naudojau prieš du metus, gal dabar pataisė formulę  ax.gif O labai keista dėl tos puodynės, mačiau supermamų forume mama buvo įdėjusi nuotrauką - tokia kaip garnier puodynė sulsenos. O dabar tokios net internete nerandu visaip ieškodama tarp paveikslėlių.. gal sapnavau?? blush2.gif

Gal biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti