Na ką aš galiu pasakyti, ši pasta gali netikti arba netinkamai naudojant (ne dažniau nei kartą per savaitę 6 mėn., o profilaktikai - kartą per dvi sav., gerai išskalaujant) arba gydant ne tą ligą.
Jeigu pleiskanos yra šiaip dėl odos reakcijos į šampūno sudėtį ar jos sausumo (kaip būna pleiskanų ant veido, rankų, kojų ir pan., ypač kai vanduo labai kietas), tai Sulsena nereikalinga - užteks praustis lietaus vandeniu
Bet dažniausiai pleiskanų priežastis būna grybelis, kuris maitinasi skaidydamas riebalus prie plaukų šaknų. Seleno sulfidas, kurio taip kai kurios baidotės, būtent ir stabdo tą lipidų (riebalų) skaidymą, atitinkamai grybelis nebegali jais maitintis ir egzistuoti. Jeigu jau baidotės tokių gydomųjų medžiagų, tai turėtumėt baidytis ir Ibumetino ir gydyti skaismą ramunėlėm, aguonom ar ką aš žinau..

O pleiskanas gydyti kiokiom riebalavimqsi stabdančiom žolelėm, gal kokiu arbatmedžiu...
Nežinau, ar gali ši pasta panaikinti pleiskanas visiems laikams, bet man turbūt teks visą gyvenimą naudoti ją (arba kokią kitą alternatyvą), nes esu paveldėjusi egzemą. Į dermatologus iki šiol nesikreipiau, nes padėtis kol kas kontroliuojama Sulsenos pagalba. Spėju, kad tai gali būti seborėja ar seborėjinė ekzema. Pastaroji, beje, gali išsivystyti, jei apleisti seborėją visai, nes kai kurie žmonės iki grabo lentos įsitikinę, kad pleiskanos randasi dėl išsausėjusios odos
Pasikartosiu - dažniausiai tai GRYBELIS, o pleiskanos būna sausos ir RIEBIOS (!)
O dar, pasirodo, yra "seborėjinės konstitucijos" žmonių - tiesiog linkusių į seborėją - todėl nekeista, kad nustojus teptis Sulsena, pleiskanos vėl atsiranda

Teks su tuo susitaikyti.. ir valgyti mažiau riebaus, saldaus ir aštraus maisto, gerti mažiau kavos, alkoholio ir t.t. ir pan...