Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvui neduoda vaiko

QUOTE(amesteja @ 2009 05 14, 16:17)
Netikiu, kad jis toks nuostabus tėvas, manau mama turi pakankamai argumentų, dėl ko taip elgiasi

Arba mama naudojasi ir tikisi ismezlti daugiau pinigu is tevo. Juk yra ir tokiu zmoniu.

Manau teciui reikia kreiptis vaiku teisiu tarnyba ir i teisma.
Atsakyti
Motina matyt nevisprote yra (atsiprasau už savo zodzius), bet suauges ir sveiko proto zmogus taip nesielgtu. BEet sioje istorijoje mes girdime tik viena puse, taip jau dazniausiai nutinka, o nezinome kitos puses motyvu. Gal Jums dabartinis vyras yra geras, o pirmai zmonai jis buvo blogas. nu cia mano nuomone.
O jei jis labai nori ja lankyti, tegu daro viska, kad tik taip butu, o jums linkiu kantrybes ir sekmes bei padeti jam tai igyvendinti.

Medini, ka zinai gal jis ir skraidzios i LT su vaiku pasimatyti.
Atsakyti
Nemanau, kad žmona nuteikinėtų vaiką prieš tėvą, jei jis santuokoje buvo toks auksinis kaip čia rašo. Daug patarimų duota. Pasinaudokite jais kuo greičiau smile.gif

Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,na zinoma juk vyrai puikiai moka pasimokyt,gali buti kad antrai zmonai geras,kol neturi vaiku.pavyzdziui maniskis,kol vaikas neverkia,tol nieko,o kai verkia bega i masina miegot,atseit jam reik i darba,reik pailset.o mergytei jau metukai ir du menesiai,dygsta dantukai.tai kaip galima sitokiam vyrui duoti vaika po skyrybu.as pati manau kad su juo issiskirsiu ir vaiko tikrai jam neduosiu.buvo 5 men.kai nakti verke,jis priejo prie lovytes ir taip baisiai ja supurte verysad.gif tai va pilnai suprantu tokias moteris kur neduoda vaiku,jei jie mazus augindami nepadejo augint,tai manau cia ne teciai tokie.o kai gauna antras zmonas,tada jie verkslena koks buvau geras... doh.gif o is tikro tai baisu doh.gif
Atsakyti
As irgi netikiu tokiom istorijos, jei vyras toks geras, zmona jo lauk nevarytu..nusipelne, matyt..o vaiko meile pelnyt nera sunku, tuo labiau jei atskirai tetis gyvena, priperki dovaneliu, pinigeliu duodi, graziai pakalbi, palepini ir psio.. nei bartis nereik jam, nei to vaiko auklet, o mamai lieka blogietes vaidmuo..
Atsakyti
Nesvarbu geras ar blogas buvo, jis yra vaiko tevas. Mano tevai neapkente vienas kito, bet motina nedraude tevui manes lankyti, nes buvo supratinga moteris. Mano tevai nekiso manes i savo nesantaikos problemas, ir niekada nebuvau irankis pinigams melzti. Perdetas isdidumas prie gero nepriveda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 12, 13:40)
Žinom kur kreiptis. Bet jūsų parašyta istorija ir yra pamokanti.

Tam, kad kažką pasiekti reikia turėti daug pasirįžimo. Panašu kad jo trūksta vaiko tėvui. O be jo geriau ir nepradėti.
Pagimdykit jam kitų vaikų - nurims.

Gal nenusnekek? Musu seima irgi tokioj situacijoj. Vaziavo vyras su mano mama ziuret kur tas vaikas.Su vaiku teisiu tarnyba, su anstoliais. Nors man ir mano mamai su tevu turetu buti tik ramiau, kad niekas dar vieno svetimo vaiko neatitempia . Nesidometu pats, as dar paraginciau. Vaikai visi vienodi, mano, ne mano , tavo ar ne tavo.Sunku sutart, kai kita puse rodo kvailus kaprizus. Nors taip pat gyvena su kitu ir greit tures savo vaika. Negaliu buti garantuota, kad mes anukus kartu auginsim.Nieko negali zinot. Ir nenoreciau, kad man reiktu vaikytis teva , kad su sunum susitiktu.
Atsakyti
Siūlau nerašyti neblaiviai...
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 06 19, 21:30)
Gal nenusnekek? Musu seima irgi tokioj situacijoj. Vaziavo vyras su mano mama ziuret kur tas vaikas.Su vaiku teisiu tarnyba, su anstoliais. Nors man ir mano mamai su tevu turetu buti tik ramiau, kad niekas dar vieno svetimo vaiko neatitempia . Nesidometu pats, as dar paraginciau. Vaikai visi vienodi, mano, ne mano , tavo ar ne tavo.Sunku sutart, kai kita puse rodo kvailus kaprizus. Nors taip pat gyvena su kitu ir greit tures savo vaika. Negaliu buti garantuota, kad mes anukus kartu auginsim.Nieko negali zinot. Ir nenoreciau, kad man reiktu vaikytis teva , kad su sunum susitiktu.

Gal galima aiškiau? Nelabai supratau, ką čia norėjai pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 05 29, 09:47)
Medini, ka zinai gal jis ir skraidzios i LT su vaiku pasimatyti.

Jei turetu galimybes taip daznai skraidzioti, tas tukstantis, kurio praso mamule, tikrai neatrodytu taip jau daug. Ir neliktu problemos. Nebent kazkas sitoj istorijoj siaudais klota, ir mama nenori vaiko duoti visai kitu priezasciu.
Idomu, jeigu tai mamai tevas pasiulytu isties galinga suma, ji gal parduotu vaikeli jam?

QUOTE(danske @ 2009 06 19, 21:30)
dar vieno svetimo vaiko neatitempia

O kiek ju jau sutempta prie Jusu slenkscio?
Atsakyti
Norejau parasyti, kad tevui visi vaikai vienodi.Nesvarbu is kurios santuokos jie yra.Ir kad yra moteru, kuriom vaikas pykcio irankis. Va, neduosiu ir ka tu man.

Mediniui norejau pasakyt, kad neziuretu is savo varpines. Prigimdykit kitu, nereiks anu. Kaip cia pasakius, kuris is musu blaivus.

Kristule, mes noretume atsitempti. Bet n problemu atsiranda, kai bandom vaika pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 06 21, 21:38)
Norejau parasyti, kad tevui visi vaikai vienodi.Nesvarbu is kurios santuokos jie yra.

Mediniui norejau pasakyt, kad neziuretu is savo varpines. Prigimdykit kitu, nereiks anu.

Tėvui visi vaikai vienodi. Dabar turi vieną vaiką, bet negali su juo bendrauti. Ką reikia daryti? turėti dar vieną, su kuriuo galės.

Jei negeriate - tuomet ir nerūkykite.
Atsakyti