Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

sveika, is pradziu ne kai mazius buvo is vis nieko nesimate atrode ti truputuka silpnas bet augant viskas pamazu pradejo matytis. pas maniski nuo kelio baigent peda bedu nera, kirksnyse turim padidejusi raumenu tonusa tad kaip statai ant koju juos istempe ir automatiskai gaunasi kryziavimas. bet nevisada.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 03, 17:09)
NIke, Karoliniškėse, Maciulevičiaus g. Delfinukas vadinasi..
Audratum, mano mažei tik čiurnose didesnis tonusas, daugiau viskas gerai, tik kai stačiomis statau, tada įsitempia, bet kojyčių nekryžiuoja kol kas..o taviškis nuo pat pat kryžiavo??

o mus ten priimtu jei mes is kitos parapijos visai g.gif ir ko mums reikia ? g.gif

mano kai stovi nekryziuoja tik guledama biski kojyte ant kojytes meta g.gif
Atsakyti
Priimtų smile.gif turėkit maudymosi kelnaites (mes turi hugies litle swimer) rankšsluostį mažei, sau maudymosi kostiumėlį ir rankšsluostį smile.gif atrodo viskas...na visko, ko reikia į baseiną...
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 03, 17:53)
Priimtų smile.gif turėkit maudymosi kelnaites (mes turi hugies litle swimer) rankšsluostį mažei, sau maudymosi kostiumėlį ir rankšsluostį smile.gif atrodo viskas...na visko, ko reikia į baseiną...

nu geras ir nei siuntimo nieko nereikia ?,o pas mus eini pas neurologe prasai siuntimo tada ji siuncia pas reabilitologe ,tada gauni siuntima i baseina eini sumoki pinigus ir lauki eiles g.gif o kos ten darbo laikas iki keliu dirba ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 03 birželio 2009 - 17:00
matai čia ne antakalnio klinikos biggrin.gif čia paprastas darželis, kuriame yra baseinas vaikams smile.gif nežinau nuo kelių iki kelių dirba, bet mums pasakė ateit kaip pirmam kartui šeštadienį 9 val smile.gif jei nori, junkis, bus smagiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 06 03, 18:59)
nu geras ir nei siuntimo nieko nereikia ?,o pas mus eini pas neurologe prasai siuntimo tada ji siuncia pas reabilitologe ,tada gauni siuntima i baseina eini sumoki pinigus ir lauki eiles  g.gif o kos ten darbo laikas iki keliu dirba ?

QUOTE(Medute28 @ 2009 06 03, 19:21)
matai čia ne antakalnio klinikos biggrin.gif čia paprastas darželis, kuriame yra baseinas vaikams smile.gif nežinau nuo kelių iki kelių dirba, bet mums pasakė ateit kaip pirmam kartui šeštadienį 9 val smile.gif jei nori, junkis, bus smagiau smile.gif

na tiksliai nezinau, bet nejau nereikia jokios gyd. pazymos ,kad lankyti baseina galite? mums reikejo ir vaikams ir mums tevams tokiu pazymu, kad esame sveiki ir tt.
Atsakyti
na tikrai, rytoj net pasiteirausiu, nes tikrai, nieko nesakė hmm..
Atsakyti
Sveikos.
Taip, medute28, nuo gimimo traumos man irgi viskas. Kaip esu pasakojus, sesė dvynė lindo pirmoji į pasaulėlį, o aš užsisukusi šonu labai tingėjau išlyst paskui sesę va ir prisitinginiavau. doh.gif Kol gydytojui - praktikantui dašuto kad reikia daryt cezario pjūvį, per plaukelį tiek aš tiek mama neiškeliavom į anapilį. Gimiau su beveik apmirusiom smegenimis vos ne vos tik atgaivino, namo tėvai parsivežė tik po 3men, tiek pragulėjau reanimacijoj ir viso to pasekoj ir pasireiškė cerebrinis. Vos ne iš karto jį pripažino, nes iki pusės metukų buvau tik pliauskutė, be menkiausiu judesiukų, todėl ir buvo daktarų prognozės geriausiu atveju gyvenimas apramstytai vežimėly. smile.gif
Bet mama vistiek pradėjo vežiot po poliklinikas, sanatorijas ir nuo kažkur metuku sakė po truputi pradėjau domėtis viskuo, po biški stengtis siekt, paimt žaisliukus. Labai sakė visad stebėjau sesę, taip jau nuo metukų, stengiaus kopijuot. smile.gif Kaip suspazmuodavo viska paleisdavau iš rankų, sustingdavau, mama pamasažuodavo ir po truputi atsileisdavau. Kažkur nuo dviejų po biški pradėjau šliaužiuot, o trijų laikydamasi už visur žengiau pirmus žingsnius. smile.gif
Ir man labai kryžiavosi kojos, dėl ko labai sunku buvo, vaikščiuojau tik labai mažais žingsniukais. Šiek tiek visa tai pratampė mankštuose, bet berods 12m teko gult ant peilio. smile.gif Pirma operaciją pratempė kirkšnių sausgysles, po jos žymiai padidėjo žingsnis ir nebekryžiavau, o antra, trečia operacijos pratempė sausgysles per kelius, nes buvo labai sulinkusios kojos. Dabar daugmaž tiesios. smile.gif
Taip Audratum, joga pasirodo tikrai labai gerai. Buvau girdėjus ir biški kažkada savo žiniom bandžius, bet pasirodė per sunku, ir kažkaip užmečiau. Bet dabar kaip vadovas parodė visu pirma paruošiamosius pratimus, "negirdėjo" kaip per pirmaja praktiką apsipilus prakaitais dejavau kad negaliu taip ar taip padaryt, parodė kad dar ir kaip galiu išsilankstyt. Dar labai sunkiai sekas daugumas pratimėlių, bet kasdien dirbu ir jau daugmaž viska padarau. Kas nerealiausiai per tuos pratimus taip dirba visi visi kuno raumenukai, viskas taip prasitempia, kad thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 03 birželio 2009 - 19:08
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 03, 18:21)

su mielu noru kita karta ,mus si sestadieni krikstynos Punske 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 06 03, 16:11)
as noreciau isbandyti nes maniske vonelej buna na kola tsibosta ,uzvakar dejo i vonia tai patiko atsipalaidavo nerealiai ,o vakar staugimas  g.gif ziuresim kaip siandien bus  rolleyes.gif

miglute tai is pradziu bijodavo,tai mama ja sukdavo i palute ir tada dedavo i vandeni,sako saugumo jausmas tada buna pas vaikus. tai ir priprato ji taip smile.gif pabandykite ir jus taip.
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2009 06 03, 17:06)
sveikos vis neturejau laiko pas jus uzlekti.kraustausi i kita buta tai darbu simtai, nieko nespeju. vakarais nusikalu, kad tik i lova greiciau norisi. esu ir as girdejusi apie joga, sako labai padeda kai paaugs maniskis butinai uzsiimsim. manau ir tau Enestyteee tai i nauda. kalbejau del botulino su maziaus terapiste tai ji nepatare daryti, o maziuis vel pradejo kojeles kryziuoti tiesiog nezinau ka daryti. Medute , o tavo mazute ar kojeles kryziuoja?

o kodel nepataria butulino leisti?
maniske labai kryziuoja kojas. kai statau ir kai bando zengti zingsni,kabinasi kojos ir negali paeiti.
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 06 03, 20:04)
Sveikos.
Taip, medute28, nuo gimimo traumos man irgi viskas. Kaip esu pasakojus, sesė dvynė lindo pirmoji į pasaulėlį, o aš užsisukusi šonu labai tingėjau išlyst paskui sesę va ir prisitinginiavau.  doh.gif Kol gydytojui - praktikantui dašuto kad reikia daryt cezario pjūvį, per plaukelį tiek aš tiek mama neiškeliavom į anapilį. Gimiau su beveik apmirusiom smegenimis vos ne vos tik atgaivino, namo tėvai parsivežė tik po 3men, tiek pragulėjau reanimacijoj ir viso to pasekoj ir pasireiškė cerebrinis. Vos ne iš karto jį pripažino, nes iki pusės metukų buvau tik pliauskutė, be menkiausiu judesiukų, todėl ir buvo daktarų prognozės geriausiu atveju gyvenimas apramstytai vežimėly.  smile.gif
Bet mama vistiek pradėjo vežiot po poliklinikas, sanatorijas ir nuo kažkur metuku sakė po truputi pradėjau domėtis viskuo, po biški stengtis siekt, paimt žaisliukus. Labai sakė visad stebėjau sesę, taip jau nuo metukų, stengiaus kopijuot.  smile.gif Kaip suspazmuodavo viska paleisdavau iš rankų, sustingdavau, mama pamasažuodavo ir po truputi atsileisdavau. Kažkur nuo dviejų po biški pradėjau šliaužiuot, o trijų laikydamasi už visur žengiau pirmus žingsnius.  smile.gif
Ir man labai kryžiavosi kojos, dėl ko labai sunku buvo, vaikščiuojau tik labai mažais žingsniukais. Šiek tiek visa tai pratampė mankštuose, bet berods 12m teko gult ant peilio.  smile.gif Pirma operaciją pratempė kirkšnių sausgysles, po jos žymiai padidėjo žingsnis ir nebekryžiavau, o antra, trečia operacijos pratempė sausgysles per kelius, nes buvo labai sulinkusios kojos. Dabar daugmaž tiesios.  smile.gif
Taip  Audratum, joga pasirodo tikrai labai gerai. Buvau girdėjus ir biški kažkada savo žiniom bandžius, bet pasirodė per sunku, ir kažkaip užmečiau. Bet dabar kaip vadovas parodė visu pirma paruošiamosius pratimus, "negirdėjo" kaip per pirmaja praktiką apsipilus prakaitais dejavau kad negaliu taip ar taip padaryt, parodė kad dar ir kaip galiu išsilankstyt. Dar labai sunkiai sekas daugumas pratimėlių, bet kasdien dirbu ir jau daugmaž viska padarau. Kas nerealiausiai per tuos pratimus taip dirba visi visi kuno raumenukai, viskas taip prasitempia, kad  thumbup.gif

Ernesta, skaičiau ir verkiau blush2.gif skaičiau garsiai, kad ir vyras girdėtų..mes ir labai labai tikime, kad ir mūsų Andrėja žingsniuos į priekį kaip ir tu, tik aš noriu jai broliuko ar sesutės, o tėtis laaaaba, na laaabai prieštarauja, nes abu bedarbiai, o dar paskola kabo ant pečių verysad.gif aš taip tikiu, kad mažei smegenys susitvarkys su naujom užduotim....

Nike, ti ok, aš padarysiu razviedkę, ir tada jau infarmuosiu kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 03, 20:36)
Ernesta, skaičiau ir verkiau  blush2.gif skaičiau garsiai, kad ir vyras girdėtų..mes ir labai labai tikime, kad ir mūsų Andrėja žingsniuos į priekį kaip ir tu, tik aš noriu jai broliuko ar sesutės, o tėtis laaaaba, na laaabai prieštarauja, nes abu bedarbiai, o dar paskola kabo ant pečių  verysad.gif aš taip tikiu, kad mažei smegenys susitvarkys su naujom užduotim....

Nike, ti ok, aš padarysiu razviedkę, ir tada jau infarmuosiu kas ir kaip  mirksiukas.gif

ok suuuper drinks_cheers.gif
Atsakyti