Sveikos
QUOTE(_Rūta_ @ 2009 07 22, 20:17)
juk nebuna lygtais pazeistois vcp tik rankutes
mano dukrai buvo pripazintas VCP, guledama neatkeldavo rankyciu i virsu, nors visa kita buvo gerai.tiesdavom zaisliuka, akytes net zibedavo kaip noredavo ji pasiekt...bet...rankytem tik kaip botageliais sumojuodavo ir viskas..gal tai nebuvo tikra diagnoze, masazais buvo viskas istaisyta, dabar tik slogus atsiminimai liko..linkiu, mamytes ir jums, kad blogi atsiminimai liktu praeity
smagu, kad jum taip viskas baigėsi

kaip norėtum ir mes visos tokios pabaigos
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 23, 09:13)
Sveikos mergaites as turiu suneli Deimanta jis visiskos negalios. Daktarai mums zadejo liudnas prognozes.Mes taip taip isikibom i gyvenima kad sendien jam penki metukai.
labukas
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 23, 11:15)
Laba visoms lyja, o sakė, kad bus 28+....

o mes vakar Lenkijoj buvom, bl gal virš 30 karščio

vos neiškepiau, jokio lietaus net nematėm
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 23, 20:32)
Savaite kaip isigijom kompa.Todel buvau pasiklydus.Deimantelis turi diskinetica formos paralyziu.igimtas kurtumas ir toleregyste.As neturiu galymybes vazinet po sanatorijas bet mes dirbam namie. ir mums sauniai sekas.
dievuliau kaip gaila

laikykitės abu
O dėl sanatorijos tai dar pagalvok, didelė nauda vaikiukam mūsų po reabilitacijos, namie taip nepadarysi visko, kaip ten. Gal gi atrastum kaip nusigaut, kur palikt vaikiukus. Visada yra sprendimų, kaip pasiekt rezultatą
QUOTE(_Rūta_ @ 2009 07 23, 21:00)
Atsakau NikeZ
"nesupratau ,kaip suprast buvo tai jau nera? tai netiksli diagnoze buvo ? kiek jai laiko ............ papasok smulkiau ........ kaip su gulejimu ant pilvo galvos laikymas na viska .............. man nerealiai idomu "
Papildyta:
niekada nerašau, tai net nemoku savo posto įkelt
Taip, manau, kad diagnoze buvo netiksli, bet baimės įvarė daug..dukrai jau 14 metų, gal laikai jau pasikeitė, o aš čia lendu su savo senom žiniom, aišku, atsiminimai visi išlikę. Su rankytėm tikrai buvo blogai, neperdedu. Nepakeldavo jų gulėdama ant nugaros, visiškai.Galvą laikė gerai, rėmėsi normaliai.Nurengt-aprengt buvo sudėtinga, nes rankos pakėlus mesdavosi atgal ir buvo įtemptos. Keista, kad aš visa tai mačiau, bet blogas mintis vijau šalin..Tai pastebėjo garbaus amžiaus moteris, kurios anūkei buvau trumpam palikus dukrą. Vat tada aš apie tai pasakiau pediatrei, kuri to net nepastebėjau. Va čia ir prasidėjo, siuntinėjo nuo vienų prie kitų. Tas įrašas apir VCP gal buvo netikslus. Šiandien taip manau.
šaunu, kad liko tik prisiminimai
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 08:04)

laba rytukas

mum sloga is niekur biski pakosti

bet gali but del dantu ane ? temp neturim
sloga gali, bet kosėt tai neturėtų nuo dantukų, gal perkaito? per skersvėjis koks perpūtė? Stebėk
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 10:28)
nu jo