Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(Mimmi @ 2009 07 24, 18:58)
Jau nuo balandžio lovos režimas.Pavaikštau pora dienų ir vėl griežtai liepia gulėt,kad geležys neišlįstų.Net kieme ant suoliuko negaliu ,sėdėt.Va taip linksmai ir leidžiu vasarą blush2.gif Gerai,kad dukrai operacija tik kitais metais bus,kitaip nusišaučiau gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

console.gif as isdurniuociau fool.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 18:34)
va del to ir nenoriu tiket kad maniskei kazkas neggero ,mes judam i prieki ,taip tuirim bedu ,bet mes ja isveiksim ,ir neklausysiu ka man sako ta garsioji Mikulenaite  schmoll.gif tiesa kas nezino kaad mazgei kazkas negerai tai nieks nieko ir neitaria ,pasakau kas yra na aukstas tonusas veluoja raida ,tai visu zodziai pasivysit ir jais as tikrai labai tikiu  4u.gif as manau kad gal kas ir palaikysit mane kvaile ,kad 100% nepripazystu savo mergaites bedu .......... bet tikrai nea ,as kovosiu kiek galesiu ,kad jei kas ir yra ,kad tik butu maziau pasekmiu  tongue.gif mes visko pasieksim ,sieksiu to kad iki 10 men mes sedetume (tai tilpsim tada i normas )o del visa kito pasivysim ,mano tikslas yra iki 2 metu vaika pastatyti ant koju  tongue.gif

Girdejau rugpjutis bus karstas  thumbup.gif

Niekas tave tokia nepalaikys,nes ir as tokia buvau biggrin.gif tongue.gif netikejau nei vienu zodziu ka man sake kad nesedes,nekalbes,nevaikscios ir t.t....uzsibreziau tiksla ir ji pasiekiau thumbup.gif deja smegenu pakeist nebegaliu verysad.gif turim protini atsilikima.bet isspaudziau maksimuma lanko Zygis mokykla lavinimo klase.kai nuejom pirma kart nieko nesitikejau,o ir mokytoja nieko nezadejo gero verysad.gif mokesi mokykloj gryzes mokemes namie,per daug nespaudziau norejau kad ismoktu savo varda parasyt,perskaityt ir pinigus skirtu tongue.gif biggrin.gif per 4 metus toookia pazanga padare kad siemet per isleistuves verkem su mokytoja abi apsikabine kai reikejo issiskyrt wub.gif netikejom juo o jis taip pasistenge ir nustebino visus wub.gif

Kur Lietuvoj? bigsmile.gif as tai Danijoj cool.gif
Atsakyti
[quote=Ramunka:),2009 07 24, 19:17]
Vaaaauuu kokia sauluoliuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu kaip man smagu del jusu wub.gif thumbup.gif
Oj ne patikek tik ne man schmoll.gif man neuztekdavo kantrybes jei kas nesigaudavo doh.gif ir pazliumbdavau ir parekdavau ant saves i kita kambari nuejus,kad Zygis nematytu biggrin.gif uztat sakau mane jis jos ir ismokino wub.gif
Kiek jau laiko lovos rezimas? smile.gif
Cia daug kam taip manau pasakyta yra smile.gif ne isimtis ir mes mus isvis gyva mesa vadino blink.gif doh.gif tai va ir irodziau kad ta mesa dar ir sedet,vaiksciot ir kalbet moka cool.gif biggrin.gif

Pasikartosiu ,nes labai sunku atsirinkt kur atsakymas cool.gif 4u.gif
Norint atsakyti posta spaudi desinej pusej apacioje "atsakyti" ir rasai o jei nori atsakyti ne i viena posta tada spaudi "cituoti" ir susirenki visus postus i kuriuos nori atsakyti cituojant posta neistrynti paskutiniu eiluciu skliausteliuose tada viskas aiskiai pasicituos ir bus skirtas tam zmogui kuriam nori atsakyti 4u.gif
Tiesiog reik laiko daugiau kad isisavinciau. ax.gif meginu.

Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 20:00)
console.gif  as isdurniuociau  fool.gif
Per kancias i zvaizdes 4u.gif Stiprybes ramybes ir kantrybes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 24, 19:02)
Niekas tave tokia nepalaikys,nes ir as tokia buvau  biggrin.gif  tongue.gif netikejau nei vienu zodziu ka man sake kad nesedes,nekalbes,nevaikscios ir t.t....uzsibreziau tiksla ir ji pasiekiau  thumbup.gif deja smegenu pakeist nebegaliu  verysad.gif turim protini atsilikima.bet isspaudziau maksimuma lanko Zygis mokykla lavinimo klase.kai nuejom pirma kart nieko nesitikejau,o ir mokytoja nieko nezadejo gero  verysad.gif mokesi mokykloj gryzes mokemes namie,per daug nespaudziau norejau kad ismoktu savo varda parasyt,perskaityt ir pinigus skirtu  tongue.gif  biggrin.gif per 4 metus toookia pazanga padare kad siemet per isleistuves verkem su mokytoja abi apsikabine kai reikejo issiskyrt  wub.gif netikejom juo o jis taip pasistenge ir nustebino visus  wub.gif

Kur Lietuvoj?  bigsmile.gif as tai Danijoj  cool.gif

Jo Lietuvoj thumbup.gif einu suniui pareiga atlikt i KIEMA 4u.gif rengiu mazge i nesiokle ir su niu i lauka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 18:56)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif as ta pati savo apylinkes gydytojai irodysiu ,ji mus iskart nurase kai gryzom is santariskiu ,po gimimo ,kai gulejom reanimacijoj.Jai mano vaikas nurasytas ,bet NE maniske dar pati ieis i jos kabineta  tongue.gif

Aš ir panašiai girdėjau,kad kojytės nervai per daug užspausti,mirę,ji kojytės nevaldys.Jau po pusmečio ta daktarė išsižiojo,nervai atsistatė,o laksto net geriau nei sveiki vaikai.Dabar mane vėl gazdina,kad dubens kauluose augliai pažeis augimo centrus,sąnarius. Aš žinau,kad viskas bus gerai clap.gif.Tik nereikia pasiduoti tų daktarų fantazijai.Juk aš vaiką auginu,o ne ji.Ir savo vaiku tikiu labiau.
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 19:00)
console.gif  as isdurniuociau  fool.gif

O aš kojinių primezgiau trims metams į priekį bis.gif, sesers dukroms megztinių,suknelių primezgiau.Dabar savajai sarafaną baigiu narpliot.

QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 19:10)
Jo Lietuvoj  thumbup.gif einu suniui pareiga atlikt i KIEMA  4u.gif  rengiu mazge i nesiokle ir su niu i lauka  lotuliukas.gif

Gerai pasivaikščiokit,ale ką tik lietus nulijo umn.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 18:56)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif as ta pati savo apylinkes gydytojai irodysiu ,ji mus iskart nurase kai gryzom is santariskiu ,po gimimo ,kai gulejom reanimacijoj.Jai mano vaikas nurasytas ,bet NE maniske dar pati ieis i jos kabineta  tongue.gif

O Nike skaitau tavo postus ir tookie prisiminimai uzplusta wub.gif lyg skaityciau savo gyvenimo istorija smile.gif lygiai ta pati patikesi lygiai ta pati PADARIAU yess.gif po gydytojos nurasymo is vaziavom i sanatorija,poto i Raidos centra,po to vasaros atostogos daug dirbom.ir po metu atejau pas ta pacia gydytoja (ji nebuvo musu gyd,tiesiog pavadavo musiske atostogaujancia) specialiai parodyt .izenge i kabineta SAVO KOJOM thumbup.gif kad jus matytumet tuo momentu gydytojos veida biggrin.gif ji visa ta laika nepakele nuo stalo akiu cool.gif na ir dejau as jei tada nuo dusios viska i akis cool.gif biggrin.gif isejom isdidziai,pakeltom su Zygiu galvom,nes irodem kad jie klysta ir per anksti nuraso vaikus cool.gif

QUOTE(Mimmi @ 2009 07 24, 18:58)
Jau nuo balandžio lovos režimas.Pavaikštau pora dienų ir vėl griežtai liepia gulėt,kad geležys neišlįstų.Net kieme ant suoliuko negaliu ,sėdėt.Va taip linksmai ir leidžiu vasarą blush2.gif Gerai,kad dukrai operacija tik kitais metais bus,kitaip nusišaučiau

O tu vargeli doh.gif imk kantrybini balioncika bent i rankas 4u.gif

QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 24, 19:03)
Tiesiog reik laiko daugiau kad isisavinciau.

Galit pasiskaityti sitoje temoje ten viskas labai aiskiai paaiskinta mirksiukas.gif 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=374061
Atsakyti
[quote=Ramunka:),2009 07 24, 20:02]
Niekas tave tokia nepalaikys,nes ir as tokia buvau biggrin.gif tongue.gif netikejau nei vienu zodziu ka man sake kad nesedes,nekalbes,nevaikscios ir t.t....uzsibreziau tiksla ir ji pasiekiau thumbup.gif deja smegenu pakeist nebegaliu verysad.gif turim protini atsilikima.bet isspaudziau maksimuma lanko Zygis mokykla lavinimo klase.kai nuejom pirma kart nieko nesitikejau,o ir mokytoja nieko nezadejo gero verysad.gif mokesi mokykloj gryzes mokemes namie,per daug nespaudziau norejau kad ismoktu savo varda parasyt,perskaityt ir pinigus skirtu tongue.gif biggrin.gif per 4 metus toookia pazanga padare kad siemet per isleistuves verkem su mokytoja abi apsikabine kai reikejo issiskyrt wub.gif netikejom juo o jis taip pasistenge ir nustebino visus wub.gif
Mergikes papasakosiu toki atveji.buvau 3m.kai pirma karta papuoliau i druskininkus i san.Sulute.ten prabuvau iki 7m.komunistu laikais.ir viena metodiste kada mane manstino sako;nesuprantu as su tokiais nesiterliociau.siandien man 40 bet pamirst negaliu.jus esat pacios tikriausios mamos didvyres.lietuva turetu didziuotis tokiomis mamomis.Dievas tokius angeliukus dovanoja stipriausioms drasiausioms mylinciausioms 4u.gif 4u.gif Visada islikit tokios. thumbup.gif telydi jus meile tikejimas ir viltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 24, 19:26)

O tu vargeli  doh.gif imk kantrybini balioncika bent i rankas  4u.gif

Ačiū ačiū už balioną 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 20:10)
Norejau palinkejima atsiust mergaiciukem itariu pasilinkejau sau. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai va jus visos esat pacios tikriausios mamos didvyres 4u.gif  4u.gif lietuva turetu didziuotis tokiomis mamomis.Dievas dovanoja tokius angeliukus stipriausioms drasiausioms mylinciausioms.Visada islikit tokios.Telydi jus meile tikejimas ir viltis,
Jo Lietuvoj  thumbup.gif einu suniui pareiga atlikt i KIEMA  4u.gif  rengiu mazge i nesiokle ir su niu i lauka  lotuliukas.gif

Atsakyti
visoms 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 24 liepos 2009 - 19:19
wub.gif Aciu labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=NikeZ,2009 07 24, 21:18]
Mano Deimantelis nuo 4nakties nemiega retai kada keliasi 5ryto.mes abu naktinukai. o kada buna pilnatis buna suirzes. g.gif ar jusu vaikiukam neturi itakos menulis?
Atsakyti