Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(magija.taro @ 2009 06 13, 19:40)
truputi baisoka vienai su vaikuciais pradet vazinet  wacko.gif ,bet teks,ruosiuosi kita savaitgali i Kauna,pas tevus...ziuresim kaip man seksis mastau.gif tikiuosi viskas bus gerai rolleyes.gif

Tik nedelsk važinėti. nors čia pat, nors po truputį, bet kasdien. Kitaip, kuo toliau, tuo sunkiau bus. Čia jau daugelio tai išbančiusių pasisakymų skaitėm... unsure.gif

Svarbiausia, užsilipdyk lapuką, įjunk nuotaiką ,,aš dar ne burtininkė, aš tik mokausi" (tai duoda galimybę sau atleist už liapsusus, jei tokių pasitaiko ir nekreipt dėmesio į piktus nekantruolius) ir ne-sku-bėk, kokį spaudimą iš aplink važiuojančių bejaustum biggrin.gif (tik tu žinai, koks tempas tau tinkamas, o tinkamas tikrai ne toks pat, kaip aplinkiniams smile.gif ). Ir pamatysi, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 13 birželio 2009 - 19:31
sveikos, ralistes 4u.gif o as eilini karta supratau, kad uzsieny vairavimo kultura yra simta kartu didesne, nei pas mus. tikrai lyg bananu respublikoj gyvenam. esu va dabar Prancuzijoj, tai cia parodai posuki rikiuotis ir be baimes sukies - zinai, kad praleis. pesciuosius per raudona leidzia eit, nes jie neskuba gyvent... ech, kad mylimoj Lietuvelej taip kada... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 13, 20:30)
Tik nedelsk važinėti. nors čia pat, nors po truputį, bet kasdien. Kitaip, kuo toliau, tuo sunkiau bus. Čia jau daugelio tai išbančiusių pasisakymų skaitėm...  unsure.gif

Svarbiausia, užsilipdyk lapuką, įjunk nuotaiką ,,aš dar ne burtininkė, aš tik mokausi" (tai duoda galimybę sau atleist už liapsusus, jei tokių pasitaiko ir nekreipt dėmesio į piktus nekantruolius) ir ne-sku-bėk, kokį spaudimą iš aplink važiuojančių bejaustum biggrin.gif (tik tu žinai, koks tempas tau tinkamas, o tinkamas tikrai ne toks pat, kaip aplinkiniams smile.gif ). Ir pamatysi, viskas bus gerai  4u.gif

taip,zinau,jau ne vienas lygiai taip pat patare,is savo patirties,kad reikia vazinet,kitaip pamirsi viska ka buvai ismokus...
siuo metu neturiu galimybes sest prie vairo,mano masinukes akumas nusedo,ir neturiu kur pakraut,reiks laukt kol sesuras namo grys,pas ji raktai nuo garazo doh.gif
ir sesiu pasivazinet bent jau iki parduotuves smile.gif

dekinga labai uz patarimus ir palaikymus... 4u.gif Jus tokios mielos ir geros mirksiukas.gif visoms visoms visoms nuo manes didelis ACIU ir user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 14 birželio 2009 - 10:26
QUOTE(magija.taro @ 2009 06 14, 11:25)
taip,zinau,jau ne vienas lygiai taip pat patare,is savo patirties,kad reikia vazinet,kitaip pamirsi viska ka buvai ismokus...
siuo metu neturiu galimybes sest prie vairo,mano masinukes akumas nusedo,ir neturiu kur pakraut,reiks laukt kol sesuras namo grys,pas ji raktai nuo garazo  doh.gif 
ir sesiu pasivazinet bent jau iki parduotuves smile.gif

dekinga labai uz patarimus ir palaikymus... 4u.gif  Jus tokios mielos ir geros  mirksiukas.gif visoms visoms visoms nuo manes didelis ACIU ir  user posted image

Svarbiausia nesinervuot. Aš tai įjungiu savo smegenyse taip ''nematai,kad žalia''ir važiuoju beveik visada pirma juosta,kam reikia tas aplenks,nes kaip žinom mūsų keliuose durnių daug,ir jeigu jau kas tai svarbiausia nesinervuot ir viskas bus gerai,sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
O aš kakodėl mėgstu važiuot trečia juosta doh.gif žinau, kad negerai, bet jei žinau, kad man reiks sukt ar apsisukt, tai blyn kai reik persirikiuot paskui gaunas stresas, nepraleidžia, tai stengiuos kuo anksčiau į trečią įšokt.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 06 14, 15:05)
O aš kakodėl mėgstu važiuot trečia juosta doh.gif žinau, kad negerai, bet jei žinau, kad man reiks sukt ar apsisukt, tai blyn kai reik persirikiuot paskui gaunas stresas, nepraleidžia, tai stengiuos kuo anksčiau į trečią įšokt.

As irgi dazniausiai, jei reikia sukti, is anksto i trecia persirikiuoju, o siaip antra visada vaziuoju, pirma tik tada, kai paciai reikes i desine sukti... ax.gif
Atsakyti
Kad Kaune pirmoj arba mašinos sustatytos kas kelis metrus, arba tokios duobės, kad ratus jose gali palikt...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif per kiek jums VP isdave?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 06 14, 15:05)

as irgi taip darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2009 06 14, 17:53)
Sveikos  4u.gif  4u.gif per kiek jums VP isdave?

per dvi dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 06 14, 17:47)
Kad Kaune pirmoj arba mašinos sustatytos kas kelis metrus, arba tokios duobės, kad ratus jose gali palikt...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kaune pirma juosta beveik niekur neegzistuoja, visad varau antra juosta, kitu atveju zigzagais reiktu vazinet doh.gif

QUOTE(Dzesika:) @ 2009 06 14, 17:53)
Sveikos  4u.gif  4u.gif per kiek jums VP isdave?

2d. smile.gif
Atsakyti
aciu, gero kelio jums drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti