Šiaip kažkaip Klaipėdoj tolerancijos nė pro kur nemačiau, sunku, nesigaudau mieste kur sukt, kur nesukt, nėkart nieks niekur neužleido, užkiša dar specialiai
Man jau Klaipėdoj išvažiuojant iš žiedo į autostradą taip užkišo per priekį su priekaba ir persirikiavo atgal į žiedą, kad likau šoke
Nu per Marytės plauką, ir nuvarė atsipūtęs, o aš likau stovėt šoke
Nu dar tokio cirko nebuvau mačius, kaip jis ten suskėlė 
Šiaip kažkaip Klaipėdoj tolerancijos nė pro kur nemačiau, sunku, nesigaudau mieste kur sukt, kur nesukt, nėkart nieks niekur neužleido, užkiša dar specialiai
nepatiko man visai joje
QUOTE(Aga @ 2009 08 01, 19:25)
Man jau Klaipėdoj išvažiuojant iš žiedo į autostradą taip užkišo per priekį su priekaba ir persirikiavo atgal į žiedą, kad likau šoke
Nu per Marytės plauką, ir nuvarė atsipūtęs, o aš likau stovėt šoke
Nu dar tokio cirko nebuvau mačius, kaip jis ten suskėlė 
nepatiko man visai joje 
Matyt nemate taves,nu bet gi apsiziuret turejo jei jau ne savo juosta vare,juk zino ties kuria vieta jam akla zona
O Klaipedoj kelis sykius vasara teko lankytis,miesto nezinau,bludinejau,bet kazkokiu neigiamu ispudziu aplamai del eismo kazkaip nepamenu,ramus toks pakankamai miestas pasirode...
QUOTE(denaxa @ 2009 08 01, 20:14)
O Klaipedoj kelis sykius vasara teko lankytis,miesto nezinau,bludinejau,bet kazkokiu neigiamu ispudziu aplamai del eismo kazkaip nepamenu,ramus toks pakankamai miestas pasirode... 
Dabar neramus
O jau aprangų kokių prisižiūrėjom
O mus kažkaip nustebino, per visą savaitę tik išvažiuojant iš Klaipėdos sutikom policijos mašiną, daugiau niekur per tiek laiko nemačiau
Bet šiaip labai gražus miestas, išpuoštas gėlėm 
Ir dar patiko pigus parkavimas, už keturias valandas pliaže tik 2 litukai
Ir dar patiko pigus parkavimas, už keturias valandas pliaže tik 2 litukai
o aš šiadien gavau tokį riebų pyp
kurį laiką už manęs važiavo mašina kone prilipus prie užpakalio, nors važiavau pirma juosta ir jis galėjo rikiuotis, bet ne iki pat mano kiemo palydėjo.
tada kieme aš radau vietą parkuotis, susuku vairą, sustoju atbulinį įsijungt ir ta pati mašina kad pypina man
nu gi ką, nematė, kad parkuojuos, pypina dar. smulkmena, bet sunervino, jau niekas senai ant manęs nepypino, net kai vėžlio greičiu parkuodavausi, kiti kantriai laukė, o dabar kai ir taip atrodo gan greitai išmokau
tai vistiek atsiranda nekantrių su perkreiptais veidais, kad teko 15 sekundžių pastovėt..
kurį laiką už manęs važiavo mašina kone prilipus prie užpakalio, nors važiavau pirma juosta ir jis galėjo rikiuotis, bet ne iki pat mano kiemo palydėjo.
tada kieme aš radau vietą parkuotis, susuku vairą, sustoju atbulinį įsijungt ir ta pati mašina kad pypina man
Aš į tokius visai nereaguoju, autostradoj irgi pypino lakūnai
Kaip mano dėdė sako "lėk lėk tuoj privažiuosim ir rasim griovyje"
QUOTE(Aga @ 2009 08 02, 14:18)
Labai jau retai tenka išgirst, kad kas kam pypintų, bet kiekvieną tokį kartą išgirdus nuoširdžiai nustembu. Ko jie, užgulę signalą tikisi? Kad kažkas persigalvos parkuotis ir paliks vietą jiems? Kad padidins greitį, nes JIE skuba? Kad atšauks jau padarytą klaidą? Nežinau kokio proto reik būtų, kad tai žmogui atrodytų tikėtina
QUOTE(Aga @ 2009 08 02, 14:18)
čia tai buvo vieną kartą draugui variantas toks... važiavo standartiškai Klaipėda - Šventoji, namo mynė. Na jis kely Klaipėda - Palanga tikrai nevažiuoja 70, tik keliose vietose, kur žino, jog policija būna. Važiuoja tą kartą ir mato, kad iš galo parskrenda naujutėlė gražutėlė Honda Civic (saldainiai man tos hondos, o jei juodos dar...na bet ne apie tai
o dar užvakar irgi matėm variantą, kai iš Palangos į Klaipėdą, pradedant prieš Nemirsetą, dviejose juostose trys mašinos važiavo viena šalia kitos beveik
o sestadieni man buvo pirmas kartas
kai stabde policija
bet toks juokingas
buvom pasisaslykinti
atvaziavom prie balos i aikstele, ten viskas uzimta buvo,tai lindom bekele giliau, mb isgere kelis alaus, sakau as parvairuosiu tik ta bekele isvaryk nes kazka nuo maskes pamesiu
isvaro jis man iki tos aiksteles,as persedu ir vaziuoju keliuku,is priekio atvaziuoja policija ir issoko mane stabdyt kone is vaziuojancios masinos
bigom, be lazdeles
(kaip veliau issiaiskinom tai toje aiksteleje kur as persedau,buvo vienas polic ekipazas ir 'purte' visus tuos kas buvo per arti vandens,jie pamate kad as persedau ir raportavo kitam ekipazui)
prieina, mb iskarto-o kodel jus taip su ranka stabdot? policininkas nuotaikoj matosi,sako o is kart kabinetis reik ane? jis man-o jus panele teises bent turit?
(stai ka pamane aiksteleje buves pirmasis ekipazas-kad berniukas misko keliuku man pavairuoti dave,uztat persedau), as tokia sedziu
ir juokiuosi kartu sakau jo turiu,padaviau,kitu doku net nereikejo jam,atidave man teises ir sako maniskiui bet taip linksmai-va matot,jus is karto kabinejates, o as geras,mergaite be KASTONU
vaziuoja o as nebaudziu
va stai taip
bet toks juokingas
buvom pasisaslykinti
(kaip veliau issiaiskinom tai toje aiksteleje kur as persedau,buvo vienas polic ekipazas ir 'purte' visus tuos kas buvo per arti vandens,jie pamate kad as persedau ir raportavo kitam ekipazui)
prieina, mb iskarto-o kodel jus taip su ranka stabdot? policininkas nuotaikoj matosi,sako o is kart kabinetis reik ane? jis man-o jus panele teises bent turit?
va stai taip
QUOTE(comep @ 2009 08 03, 08:44)
o sestadieni man buvo pirmas kartas
kai stabde policija
bet toks juokingas
buvom pasisaslykinti
atvaziavom prie balos i aikstele, ten viskas uzimta buvo,tai lindom bekele giliau, mb isgere kelis alaus, sakau as parvairuosiu tik ta bekele isvaryk nes kazka nuo maskes pamesiu
isvaro jis man iki tos aiksteles,as persedu ir vaziuoju keliuku,is priekio atvaziuoja policija ir issoko mane stabdyt kone is vaziuojancios masinos
bigom, be lazdeles
(stai ka pamane aiksteleje buves pirmasis ekipazas-kad berniukas misko keliuku man pavairuoti dave,uztat persedau), as tokia sedziu
ir juokiuosi kartu sakau jo turiu,padaviau,kitu doku net nereikejo jam,atidave man teises ir sako maniskiui bet taip linksmai-va matot,jus is karto kabinejates, o as geras,mergaite be KASTONU
vaziuoja o as nebaudziu
va stai taip

bet toks juokingas
buvom pasisaslykinti
va stai taip
geras dede pasitaike
o po mano langais,kiekviena diena ekipazas stovi,o nakty visus is eiles stabdo ir tikrina dokus(vakar apie valanda stebejau juos per langa)stabde visus is eiles,vienam dzipukui,matyt is medziokles uniformuoti(komuflezkem)vyrukai ,net pust turejo
QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 02, 13:47)
Labai jau retai tenka išgirst, kad kas kam pypintų, bet kiekvieną tokį kartą išgirdus nuoširdžiai nustembu. Ko jie, užgulę signalą tikisi? Kad kažkas persigalvos parkuotis ir paliks vietą jiems? Kad padidins greitį, nes JIE skuba? Kad atšauks jau padarytą klaidą? Nežinau kokio proto reik būtų, kad tai žmogui atrodytų tikėtina
QUOTE(comep @ 2009 08 03, 07:44)
pasakojimas
sėkmingas pirmas sustabdymas
mano viena draugė pasakojo: čia ne per seniausiai labai smarkiai lijo, audra ir visa kita. na ji važiuoja greitkeliu ir prasidėjus liūčiai ėmė šiek tiek daugiau spausti, maždaug ant 20km/h viršijo tam, kad greičiau namo parlėktų ir žinoma nesitikėjo, kad policija tokiu oru kur stovės, bet stovėjo