Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Man jau Klaipėdoj išvažiuojant iš žiedo į autostradą taip užkišo per priekį su priekaba ir persirikiavo atgal į žiedą, kad likau šoke ohmy.gif Nu per Marytės plauką, ir nuvarė atsipūtęs, o aš likau stovėt šoke doh.gif Nu dar tokio cirko nebuvau mačius, kaip jis ten suskėlė ohmy.gif
Šiaip kažkaip Klaipėdoj tolerancijos nė pro kur nemačiau, sunku, nesigaudau mieste kur sukt, kur nesukt, nėkart nieks niekur neužleido, užkiša dar specialiai doh.gif nepatiko man visai joje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 01, 19:25)
Man jau Klaipėdoj išvažiuojant iš žiedo į autostradą taip užkišo per priekį su priekaba ir persirikiavo atgal į žiedą, kad likau šoke ohmy.gif Nu per Marytės plauką, ir nuvarė atsipūtęs, o aš likau stovėt šoke doh.gif Nu dar tokio cirko nebuvau mačius, kaip jis ten suskėlė ohmy.gif
Šiaip kažkaip Klaipėdoj tolerancijos nė pro kur nemačiau,  sunku, nesigaudau mieste kur sukt, kur nesukt, nėkart nieks niekur neužleido, užkiša dar specialiai doh.gif nepatiko man visai joje  schmoll.gif

Matyt nemate taves,nu bet gi apsiziuret turejo jei jau ne savo juosta vare,juk zino ties kuria vieta jam akla zona doh.gif Gerai,kad gerai baigesi doh.gif
O Klaipedoj kelis sykius vasara teko lankytis,miesto nezinau,bludinejau,bet kazkokiu neigiamu ispudziu aplamai del eismo kazkaip nepamenu,ramus toks pakankamai miestas pasirode... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 08 01, 20:14)
O Klaipedoj kelis sykius vasara teko lankytis,miesto nezinau,bludinejau,bet kazkokiu neigiamu ispudziu aplamai del eismo kazkaip nepamenu,ramus toks pakankamai miestas pasirode... ax.gif

Dabar neramus doh.gif Siaubas, pilnas miestas svečių ir iš rajonų, ir iš užsienio, visame centre ir ne tik eismas uždarytas, policija turbūt visa gatvėse, bet vistiek toks kažkoks chaosas - visi ieško, kur mašiną pasistatyt, o miestas užkištas jomis, grybauja doh.gif
O jau aprangų kokių prisižiūrėjom lotuliukas.gif Šiandien mačiau moteriškę kokių 40-ies, su rožinėm basankėm, baltom kojinytėm, trumpu baltu sijonėliu ir rožine bliuzele su vakaro dekolte, fyfa, žodž biggrin.gif Ryškiai nevietinė. Visi prasilenkia, šypsosi jai smile.gif . Tik bišk prieš užsieniečius gėda lotuliukas.gif
Atsakyti
O mus kažkaip nustebino, per visą savaitę tik išvažiuojant iš Klaipėdos sutikom policijos mašiną, daugiau niekur per tiek laiko nemačiau ohmy.gif Bet šiaip labai gražus miestas, išpuoštas gėlėm thumbup.gif
Ir dar patiko pigus parkavimas, už keturias valandas pliaže tik 2 litukai thumbup.gif
Atsakyti
jooo, pajūry tai pigus parkingas... ko nepasakyčiau apie miestą. nu bet jau Palangoj parkingo kaina tai ir mane nustebino biggrin.gif biggrin.gif o šiaip tai nu sakiau ir seniau, kad Klaipėdoj šiek tiek sunku su tolerancija kely, tai ir dabar taip pasakyčiau, tik kad nevairuoju pastaruoju metu, tinginiauju biggrin.gif
Atsakyti
o aš šiadien gavau tokį riebų pyp verysad.gif
kurį laiką už manęs važiavo mašina kone prilipus prie užpakalio, nors važiavau pirma juosta ir jis galėjo rikiuotis, bet ne iki pat mano kiemo palydėjo.
tada kieme aš radau vietą parkuotis, susuku vairą, sustoju atbulinį įsijungt ir ta pati mašina kad pypina man doh.gif nu gi ką, nematė, kad parkuojuos, pypina dar. smulkmena, bet sunervino, jau niekas senai ant manęs nepypino, net kai vėžlio greičiu parkuodavausi, kiti kantriai laukė, o dabar kai ir taip atrodo gan greitai išmokau biggrin.gif tai vistiek atsiranda nekantrių su perkreiptais veidais, kad teko 15 sekundžių pastovėt..

Atsakyti
Aš į tokius visai nereaguoju, autostradoj irgi pypino lakūnai hihihi.gif Kaip mano dėdė sako "lėk lėk tuoj privažiuosim ir rasim griovyje" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 02, 14:18)
Aš į tokius visai nereaguoju, autostradoj irgi pypino lakūnai hihihi.gif Kaip mano dėdė sako "lėk lėk tuoj privažiuosim ir rasim griovyje" hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Labai jau retai tenka išgirst, kad kas kam pypintų, bet kiekvieną tokį kartą išgirdus nuoširdžiai nustembu. Ko jie, užgulę signalą tikisi? Kad kažkas persigalvos parkuotis ir paliks vietą jiems? Kad padidins greitį, nes JIE skuba? Kad atšauks jau padarytą klaidą? Nežinau kokio proto reik būtų, kad tai žmogui atrodytų tikėtina lotuliukas.gif O jei neatrodo tikėtina, tai ką jų manymų tas pypinimas gali pakeisti? O jei supranta, kad negali ir vistiek pypina? Gal jiems tas garsas gražus? mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 02, 14:18)

čia tai buvo vieną kartą draugui variantas toks... važiavo standartiškai Klaipėda - Šventoji, namo mynė. Na jis kely Klaipėda - Palanga tikrai nevažiuoja 70, tik keliose vietose, kur žino, jog policija būna. Važiuoja tą kartą ir mato, kad iš galo parskrenda naujutėlė gražutėlė Honda Civic (saldainiai man tos hondos, o jei juodos dar...na bet ne apie tai biggrin.gif ). Žodžiu jis ten gražiai praskrido ir po kiek laiko manasis privažiuoja jį... Tik jau ne juostoj, o gražiai nuslydusį į griovį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sakė vaizdas buvo nuostabus, nes hondelė taip gražiai nuslydo iš antros juostos griovin, išarė šiek tiek su priekiu ir pakibo... tai gerai, kad tik tiek, kad nieko rimto biggrin.gif bet vis tiek juokėsi...
o dar užvakar irgi matėm variantą, kai iš Palangos į Klaipėdą, pradedant prieš Nemirsetą, dviejose juostose trys mašinos važiavo viena šalia kitos beveik biggrin.gif taip, jos trys tilpo į dvi juostas... ko tik ten neišdarinėjo biggrin.gif jau buvau susinervinus, norėjau nufilmuot ir policijai nusiųst, bet fotiką per vėlai išsitraukiau. O manasis irgi buvo jau susinervinęs, nes nu niekad negali žinot, kada tokios mašinos pradės nesąmones daryt prieš Tave...
Atsakyti
o sestadieni man buvo pirmas kartas biggrin.gif kai stabde policija tongue.gif biggrin.gif

bet toks juokingas lotuliukas.gif

buvom pasisaslykinti biggrin.gif atvaziavom prie balos i aikstele, ten viskas uzimta buvo,tai lindom bekele giliau, mb isgere kelis alaus, sakau as parvairuosiu tik ta bekele isvaryk nes kazka nuo maskes pamesiu biggrin.gif blush2.gif isvaro jis man iki tos aiksteles,as persedu ir vaziuoju keliuku,is priekio atvaziuoja policija ir issoko mane stabdyt kone is vaziuojancios masinos lotuliukas.gif bigom, be lazdeles biggrin.gif
(kaip veliau issiaiskinom tai toje aiksteleje kur as persedau,buvo vienas polic ekipazas ir 'purte' visus tuos kas buvo per arti vandens,jie pamate kad as persedau ir raportavo kitam ekipazui)
prieina, mb iskarto-o kodel jus taip su ranka stabdot? policininkas nuotaikoj matosi,sako o is kart kabinetis reik ane? jis man-o jus panele teises bent turit? lotuliukas.gif lotuliukas.gif (stai ka pamane aiksteleje buves pirmasis ekipazas-kad berniukas misko keliuku man pavairuoti dave,uztat persedau), as tokia sedziu blink.gif ir juokiuosi kartu sakau jo turiu,padaviau,kitu doku net nereikejo jam,atidave man teises ir sako maniskiui bet taip linksmai-va matot,jus is karto kabinejates, o as geras,mergaite be KASTONU biggrin.gif biggrin.gif vaziuoja o as nebaudziu biggrin.gif

va stai taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 08 03, 08:44)
o sestadieni man buvo pirmas kartas  biggrin.gif kai stabde policija  tongue.gif  biggrin.gif

bet toks juokingas  lotuliukas.gif

buvom pasisaslykinti  biggrin.gif atvaziavom prie balos i aikstele, ten viskas uzimta buvo,tai lindom bekele giliau, mb isgere kelis alaus, sakau as parvairuosiu tik ta bekele isvaryk nes kazka nuo maskes pamesiu  biggrin.gif  blush2.gif isvaro jis man iki tos aiksteles,as persedu ir vaziuoju keliuku,is priekio atvaziuoja policija ir issoko mane stabdyt kone is vaziuojancios masinos  lotuliukas.gif bigom, be lazdeles  biggrin.gif
(kaip veliau issiaiskinom tai toje aiksteleje kur as persedau,buvo vienas polic ekipazas ir 'purte' visus tuos kas buvo per arti vandens,jie pamate kad as persedau ir raportavo kitam ekipazui)
prieina, mb iskarto-o kodel jus taip su ranka stabdot? policininkas nuotaikoj matosi,sako o is kart kabinetis reik ane? jis man-o jus panele teises bent turit?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (stai ka pamane aiksteleje buves pirmasis ekipazas-kad berniukas misko keliuku man pavairuoti dave,uztat persedau), as tokia sedziu  blink.gif ir juokiuosi kartu sakau jo turiu,padaviau,kitu doku net nereikejo jam,atidave man teises ir sako maniskiui bet taip linksmai-va matot,jus is karto kabinejates, o as geras,mergaite be KASTONU  biggrin.gif  biggrin.gif vaziuoja o as nebaudziu  biggrin.gif
va stai taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

geras dede pasitaike biggrin.gif
o po mano langais,kiekviena diena ekipazas stovi,o nakty visus is eiles stabdo ir tikrina dokus(vakar apie valanda stebejau juos per langa)stabde visus is eiles,vienam dzipukui,matyt is medziokles uniformuoti(komuflezkem)vyrukai ,net pust turejo
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 02, 13:47)
drinks_cheers.gif
Labai jau retai tenka išgirst, kad kas kam pypintų, bet kiekvieną tokį kartą išgirdus nuoširdžiai nustembu. Ko jie, užgulę signalą tikisi? Kad kažkas persigalvos parkuotis ir paliks vietą jiems? Kad padidins greitį, nes JIE skuba? Kad atšauks jau padarytą klaidą?  Nežinau kokio proto reik būtų, kad tai žmogui atrodytų tikėtina lotuliukas.gif O jei neatrodo tikėtina, tai ką jų manymų tas pypinimas gali pakeisti? O jei supranta, kad negali ir vistiek pypina? Gal jiems tas garsas gražus?  mastau.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu. pati turbūt nė karto nesu užpypinus, nors situacijų buvo ne viena ir ne dvi

QUOTE(comep @ 2009 08 03, 07:44)
o sestadieni man buvo pirmas kartas  biggrin.gif kai stabde policija  tongue.gif  biggrin.gif

pasakojimas thumbup.gif
sėkmingas pirmas sustabdymas biggrin.gif

mano viena draugė pasakojo: čia ne per seniausiai labai smarkiai lijo, audra ir visa kita. na ji važiuoja greitkeliu ir prasidėjus liūčiai ėmė šiek tiek daugiau spausti, maždaug ant 20km/h viršijo tam, kad greičiau namo parlėktų ir žinoma nesitikėjo, kad policija tokiu oru kur stovės, bet stovėjo biggrin.gif pamatė ją lekiančią tai irgi sakė bėgte iš tos mašinos, be lazdelės rankom kad stabdo visas laimingas, pribėga ir sako, kur taip leki, lyg ant 160 važiuotų biggrin.gif
Atsakyti