QUOTE(Aga @ 2009 08 02, 14:18)
Aš į tokius visai nereaguoju, autostradoj irgi pypino lakūnai

Kaip mano dėdė sako "lėk lėk tuoj privažiuosim ir rasim griovyje"
čia tai buvo vieną kartą draugui variantas toks... važiavo standartiškai Klaipėda - Šventoji, namo mynė. Na jis kely Klaipėda - Palanga tikrai nevažiuoja 70, tik keliose vietose, kur žino, jog policija būna. Važiuoja tą kartą ir mato, kad iš galo parskrenda naujutėlė gražutėlė Honda Civic (saldainiai man tos hondos, o jei juodos dar...na bet ne apie tai

). Žodžiu jis ten gražiai praskrido ir po kiek laiko manasis privažiuoja jį... Tik jau ne juostoj, o gražiai nuslydusį į griovį

sakė vaizdas buvo nuostabus, nes hondelė taip gražiai nuslydo iš antros juostos griovin, išarė šiek tiek su priekiu ir pakibo... tai gerai, kad tik tiek, kad nieko rimto

bet vis tiek juokėsi...
o dar užvakar irgi matėm variantą, kai iš Palangos į Klaipėdą, pradedant prieš Nemirsetą, dviejose juostose trys mašinos važiavo viena šalia kitos beveik

taip, jos trys tilpo į dvi juostas... ko tik ten neišdarinėjo

jau buvau susinervinus, norėjau nufilmuot ir policijai nusiųst, bet fotiką per vėlai išsitraukiau. O manasis irgi buvo jau susinervinęs, nes nu niekad negali žinot, kada tokios mašinos pradės nesąmones daryt prieš Tave...