QUOTE(Aga @ 2009 05 16, 22:31)
O aš papasakosiu kuo man baigės diena.
Nuvariau pas gimines vaistų suleist, išeinant šuo sukandžiojo, perkando ranką, į užpakalį gerai suvarė dantis, suvarė kelnes...
Nu siaubas

Užuojauta.
Bet tikrai, va, kaip patogu su mašina - sėdai, žmogus, visur greitai sulakstei. Aš irgi tuo džiaugiusi, bo neseniai taip žiebiau savo nuosava koja į lovos koją, kad lūžo pirštas

Vaikščiot bais sunku, ale važiavimui visiškai netrukdo
Tai sakai,
~Jacinta~ , nusifotkinai

Bet, kaip keista, ten visad, atrodo, daugelis ant 60 važiuoja, o lenkiantys ir greičiau; ruožiukas už šviesoforo be perėjų kaip tik iki sankryžos, o čia mat kaip...

Ai, o gal į kitą, link žiedo pusę, važiuojant?
O gal, sakau, nenufotkino, o šiaip blykstelėjo koks saulės atspindys linzėje, būna taip

Ar jau taip smarkiai blykstelėjo, kad apakino beveik?
Apie automobilinius sapnus kalbat. Aš, kaip labai mažai temiegu, nieko nespėju pasapnuot, tiksliau, neprisimenu, ką sapnavau.
O automobilinius sapnuodavau tik kol teisių neturėjau ir net važiuot mėginus nebuvau

. Dažniausiai sapnuodavau, kad važiuoju (velkuosi) ir vos smarkiau paspaudžiu pedalą, lėkt pradedu, tik bišk atleidžiu, vėl velkuosi nenormaliai - niekaip vidurio nerandu. Su vairu tas pats - tik truputį į šoną - jau lekiu nuo kelio, tik dar mažiau atgal - neužtenka, vistiek dar gazonu važiuoju, smarkiau pasuku - į kitą kelio pusę nuvarau

Bet avarijos nė kart nepadariau, tik kiekvieną kartą nuspręsdavau, kad 100 kart geriau, ramiau ir patogiau su autiku ar maršrutke važinėt