Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

as tai visad sapnuoju kad negaliu sustabdyti masinos, kad kazkokia kliutis atsiranda ir man reikia sustoti, o as negaliu kad ir kaip stipriai pedalus spausciau. nu nervina mane sitas sapnas nes as taip stengiuosi stabdyt o masina nestoja lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na as sapnuoti dar nieko nesapnuoju apie masinas ar vairavimus smile.gif ,bet sendien isgascio siokio tokio turejau doh.gif ,vaziavau y kapus islipus is masinos nueidama ant masinos (salia bako dangtelio) pamaciau ylenkima verysad.gif ir pagalvojau kad pati nepajutau kada ir ylenkiau blush2.gif ,dar prisiminiau kaimynu nauja automobily kuris stovejo salia manojo blush2.gif (pagalvojau kad issukinedama is kiemo gal kliudziau ir nepajutau) bet pasirodo tas ylenkimas jau buvo,tik as kazkaip y jy demesio nebuvau atkreipusi biggrin.gif .Taip kad viskas gerai,bet jausmas nekoks buvo doh.gif .
Atsakyti
O as speju, kad mane siandien nufotkino prie Egles turgaus! biggrin.gif doh.gif Nedaug greiti virsijau, kazkur ant 62 vaziavau, bet maciau kaip blykstelejo! doh.gif Gal nieko nebus! unsure.gif
Atsakyti
O aš papasakosiu kuo man baigės diena.
Nuvariau pas gimines vaistų suleist, išeinant šuo sukandžiojo, perkando ranką, į užpakalį gerai suvarė dantis, suvarė kelnes... Tai ką tik iš traumotologinio, gavau skiepą nuo kraujo užkrėtimo, nuo pasiutligės teks dar keturis kartus eit skiepytis... Antibiotikų išrašė, ranka baisi, iki venos trūko labai nedaug, kraujais apsipylus buvau...
Gerai ta mašina, staigiai sulaksčiau, bet greitį tai viršijau, ale su kruvina ranka gal būtų nebaudavę...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 05 16, 21:31)

Ojei verysad.gif tikrai nekas tau,as nuo mazens bijau dideliu sunu.Sveik greiciau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 05 16, 22:31)
Nuvariau pas gimines vaistų suleist, išeinant šuo sukandžiojo, perkando ranką, į užpakalį gerai suvarė dantis, suvarė kelnes... Tai ką tik iš traumotologinio, gavau skiepą nuo kraujo užkrėtimo, nuo pasiutligės teks dar keturis kartus eit skiepytis... Antibiotikų išrašė, ranka baisi, iki venos trūko labai nedaug, kraujais apsipylus buvau...
Gerai ta mašina, staigiai sulaksčiau, bet greitį tai viršijau, ale su kruvina ranka gal būtų nebaudavę...

siaubas blink.gif o tai kieno tas suo buvo blink.gif g.gif ir jis kaip suprantu buvo palaidas g.gif blink.gif
Atsakyti
Tas šuo buvo a la giminaičių tolimų, buvau pas vienus gimines, tam pačiam name gyvena kiti, tai išeinant atlėkė ..
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2009 05 16, 14:53)
as tai visad sapnuoju kad negaliu sustabdyti masinos, kad kazkokia kliutis atsiranda ir man reikia sustoti, o as negaliu kad ir kaip stipriai pedalus spausciau. nu nervina mane sitas sapnas nes as taip stengiuosi stabdyt o masina nestoja  lotuliukas.gif  doh.gif

Mano kosmaras-vaziuoju,minu gaza,o masina netraukia ir su keliu ratai nekimba...atsibudau visa slapia nuo siaubo doh.gif lotuliukas.gif O dar vienas kosmaras-isvaziuoju su darbine is parko,o paskui pamatau,kad ant kuro bako plombos nera blink.gif Kas blogiausia,kad tie sapnai tokie realus,kad is karto nei nesusigaudai,ar cia sapnas,ar is tikruju doh.gif O siaip as visada sapnuose vaziuoju,kitokiu retai pasitaiko ax.gif Vnz.,vaziuoju diena,o nakti pratesimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia kad linksmiau butu lotuliukas.gif http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 05 16, 21:31)

jetau, kaip nepasisekė verysad.gif jau net bijau įsivaizduot tą jausmą, kai kanda šuo, siaubas, užjaučiu..

QUOTE(denaxa @ 2009 05 17, 10:30)
Kas blogiausia,kad tie sapnai tokie realus,kad is karto nei nesusigaudai,ar cia sapnas,ar is tikruju doh.gif O siaip as visada sapnuose vaziuoju,kitokiu retai pasitaiko ax.gif Vnz.,vaziuoju diena,o nakti pratesimas lotuliukas.gif

būtent - sapnai tie tokie tikri atrodo, bet kai atsibundi toks geras jausmas aplanko, kad tai tik sapnas biggrin.gif

QUOTE(ANETELE @ 2009 05 17, 10:51)

esu jau mačius šitą kažkada lotuliukas.gif
Atsakyti

Oi, kaip nesmagu, padarėt gerą darbą, vaistus suleidot, o čia jus pačią sukandžiojo šuo ir dabar pačiai tiek vargo ir rūpesčių. Man tai baisu su tais šunimis, o ir taip kiek jų palaidų visur laksto...
Atsakyti
Nuvariau pas gimines vaistų suleist, išeinant šuo sukandžiojo, perkando ranką, į užpakalį gerai suvarė dantis, suvarė kelnes...

Nu siaubas blink.gif Užuojauta.
Bet tikrai, va, kaip patogu su mašina - sėdai, žmogus, visur greitai sulakstei. Aš irgi tuo džiaugiusi, bo neseniai taip žiebiau savo nuosava koja į lovos koją, kad lūžo pirštas doh.gif lotuliukas.gif Vaikščiot bais sunku, ale važiavimui visiškai netrukdo bigsmile.gif

Tai sakai, ~Jacinta~ , nusifotkinai unsure.gif Bet, kaip keista, ten visad, atrodo, daugelis ant 60 važiuoja, o lenkiantys ir greičiau; ruožiukas už šviesoforo be perėjų kaip tik iki sankryžos, o čia mat kaip... g.gif Ai, o gal į kitą, link žiedo pusę, važiuojant?
O gal, sakau, nenufotkino, o šiaip blykstelėjo koks saulės atspindys linzėje, būna taip g.gif Ar jau taip smarkiai blykstelėjo, kad apakino beveik?

Apie automobilinius sapnus kalbat. Aš, kaip labai mažai temiegu, nieko nespėju pasapnuot, tiksliau, neprisimenu, ką sapnavau.
O automobilinius sapnuodavau tik kol teisių neturėjau ir net važiuot mėginus nebuvau biggrin.gif . Dažniausiai sapnuodavau, kad važiuoju (velkuosi) ir vos smarkiau paspaudžiu pedalą, lėkt pradedu, tik bišk atleidžiu, vėl velkuosi nenormaliai - niekaip vidurio nerandu. Su vairu tas pats - tik truputį į šoną - jau lekiu nuo kelio, tik dar mažiau atgal - neužtenka, vistiek dar gazonu važiuoju, smarkiau pasuku - į kitą kelio pusę nuvarau doh.gif lotuliukas.gif Bet avarijos nė kart nepadariau, tik kiekvieną kartą nuspręsdavau, kad 100 kart geriau, ramiau ir patogiau su autiku ar maršrutke važinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 17 gegužės 2009 - 14:48