Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr.7

QUOTE(saulutee @ 2009 08 15, 16:25)
Aciuks  mirksiukas.gif ,bet neradau  verysad.gif Man reikia siu metu balandzio men.,kur yra toks siusiauciamas megstukas moteriskas baltai-melynai dryzuotas.Jis man toks nerealus  wub.gif .Bandysiu pati dar ieskot.

Hm...na bandysiu tuomet ir as dar paieskoti wink.gif
Papildyta:
http://picasaweb.goo...lusNumerisNr10#

Bet cia jau vasara g.gif

Atsakyti
Журнал мод 524
user posted image

Pikasa
multi
Atsakyti
Žurnalo Mezginių Pasaulis kolekcijos-katalogo priedas

Čia gal labiau Daliutei skirta, na, bet, manau, tiks ir kitoms 4u.gif
Pagaliau prisiruošiau peržiūrėti savo Mezginių Pasaulio žurnalų kolekciją, na, ir dabar čia sukelsiu papildymus/pataisymus. Iš anksto atsiprašau, kad sukeliu būtent taip- daugelį lapų atskirai po vieną, bet nesugalvojau, kaip kitaip juos sudėti, nes jei vienoj krūvoj, tai labai sunku paskui atsirinkit, kas prie ko eina doh.gif
2006-09
Šitame žurnaliuke puslapio „Išsiuvinėtas paltukas“ iš viso neturi būti,- jis iš kito numerio;
O taip pat yra praleistas, vienas modelis (arba aš jo tik neradau)- tarp „Belaukiant vasaros“ ir „Nertinis“ turi būti šitas- „Vyriškas megztinis“:
user posted image user posted image

2006-10
Čia praleistas vienas modelis: po “Ryški išsiuvinėta palaidinė“ turi eiti ne „Vakaras“, o šitas- „Švarkelis bolero“:
user posted image user posted image

2006-12
Šitame smarkiai sumaišyti puslapiai, kai kurių trūksta, nebeatrinkau, kas prie ko, tai nuskenavau iš naujo.
user posted image
4shared čia

2007-18
Šitame trūksta dviejų modelių- pirmo ir paskutinio-
user posted image user posted image user posted image user posted image

(bus daugiau)
Atsakyti
2007-20
O čia nesudėti tie viduriniai puslapiai, kurie būna ne apie mezgimą/nėrimą. Šį kartą tai buvo karoliukų vėrimo pamoka-
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2007-Specialus numeris-3
Čia kelios nuotraukos, kaip matau, ar tai nespalvotos, ar tai kas joms ten yra, tai nuskenavau, kad būtų spalvotai ir dar, regis, trūko vieno puslapio:
user posted image user posted image user posted image user posted image
(bus daugiau)
Atsakyti
2007-Specialus numeris-3
-čia tame pačiame specialiame numeryje buvo dar ir veltinio pamokėlė:
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

2008-22
Šitam trūksta šešių vidurinių puslapių apie dekupažą, bet apie jį dabar ir taip visur daugybė informacijos, tai gal čia ir nebekelsiu. Jei kam būtent šitų 6 lapų reikės, parašykit čia, arba man a.ž., turiu juos nuskenavusi, galėsiu atsiųsti.
Atsakyti
Blue Rose- nerealiai pasidarbavai- saunuole 4u.gif

Gal kuri pasufleruos, kur gaut paskutinius du numerius Rankdarbiu kraiteles ir Mezginiu zurnalo paskutini numeri....Cia nemaciau, kad butu sukelta ax.gif blush2.gif

Aciuukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2009 08 16, 10:06)
Gal kuri pasufleruos, kur gaut paskutinius du numerius Rankdarbiu kraiteles ir Mezginiu zurnalo paskutini numeri....Cia nemaciau, kad butu sukelta  ax.gif

Dinka78, paskutinę "Rankdarbių kraitelę" įkėlė netikėtai štai čia, o "Mezginių pasaulio" tai aš dar nemačiau išėjusio naujo, man regis, jis šį kartą labai vėluoja, na, arba, nežinau, gal aš jį pražiopsojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 08 16, 00:48)
Žurnalo Mezginių Pasaulis kolekcijos-katalogo priedas

user posted image
4u.gif Labai didelis AČIŪ už tokį didelį nuveiktą darbą 4u.gif
Viską papildžiau,pakeičiau ir sutvarkiau thumbup.gif Teko pakeisti ir dar kai ką,nes pastebėjau viešai rodomas tiesiogines nuorodas g.gif Darbo visų įdėta daug,gaila būtų prarasti verysad.gif Jis tebėra čia kol kas... unsure.gif
Padarytas ir dar vienas pilnai katalogas,kaip ir žadėjau. Prašom į AŽ visos,kurios nori.
Kad pabaigti Rankdarbių kraitelę trūksta 2-jų žurnalų: 2003-5 ir 2003-6 .Gal atsirastų jie pas kurią nors? mirksiukas.gif
Dinka78Cia nemaciau, kad butu sukelta

Čia geriau naujų žurnalų nekelti.

Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 08 12, 08:53)
sveikos ,gal kas turit zurnaliuku  mezgimas sakute?

Ondori vilka
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 06 27, 20:57)

Beje, aš irgi esu ant žurnalų pasinešus (aišku, dabar tai jų kaina labai mikliai apriboja mano gerus norus) ir visai mielai nupirkčiau (jei tik kuri mergaitė/moterytė maloniai sutiktų parduoti) popierinius, kaip aš sakau, tikrus-gyvus žurnalus:

Atsiprašau, jei čia jau gavosi offtopic'as  4u.gif

As irgi atsiprasau uz offtopic'a ( blush2.gif ), bet gal is cia jus kazkas sudomintu ax.gif :

http://www.supermama...;#entry29061959
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2009 08 17, 16:58)
As irgi atsiprasau uz offtopic'a ( blush2.gif ), bet gal is cia jus kazkas sudomintu ax.gif :

Parašiau į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 08 11, 12:52)

o su kokia programa atsidaro? man akrobat readeris neatidaro
Atsakyti