Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr.7

Bet kokia nesamone poster_offtopic.gif
Atsakyti
o kodel pradejo salinti nuorodas?kodel nebegalima cia oficialiai jomis dalintis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 04 spalio 2009 - 13:59
QUOTE(garbanota avyte @ 2009 10 04, 14:58)
o kodel pradejo salinti nuorodas?kodel nebegalima cia oficialiai jomis dalintis?  g.gif

Todėl, kad tai vadinama plagijavimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 10 04, 16:01)

Taigi tai visada buvo plagijavimas, bet iki siol cia drasiai buvo dalijamasi visom nuorodom, o dabar staiga pradejo drausti,del to ir nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
ir dar mergaites gal kas turite archyvuose 2007 metu RK spec numeri "Mezginiu apdaila"? LAbai ieskau... laukiu i az smile.gif
Atsakyti
Noreciau ir as spalio men. Rankdarbiu kraiteles, dekoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jeigu galima man irgi spalio mėn.rankdarbiu kraitele.
inga.videiko@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Taarna @ 2009 10 04, 12:52)
nepatarčiau čia dėti nuorodos, nes gausit įspėjimą ir nuoroda bus pašalinta  4u.gif

Tai tada šita tema apskritai praranda savo prasmę.. tai lieka tik AŽ? o kaip žinot, kas ką turi?
Atsakyti
Koks skirtumas ar per foruma ar per AZ, visvien susigaudysim zurnaliukus, tad nera jokios prasmes drausti... O kas liecia plagijavima, nete visko gali rast,jei ne cia tai kitur, nuo to neapsaugosi..
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2009 10 04, 14:01)

mano galva plagijavimas butu tada, jei as ideciau cia kieno nors straipsni ir pasirasyciau, kad as ji parasiau.
o zurnalu pasidalijimas, nejoks cia plagijavimas.

zmones knygas svieciasi is biblioteku - nieks dar to neuzdraude cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2009 10 04, 22:25)
Tai tada šita tema apskritai praranda savo prasmę.. tai lieka tik AŽ? o kaip žinot, kas ką turi?

garsiai šūkaujam čia, ko ieškom, o po to kantriai laukiam kokios geradarės, kad atsiųstų per až 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau ieškoti, bet turiu labai mažai laisvo laiko blush2.gif Gal kas gali pasakyti kur rasti senų sandra numerių ( man reikia 1994 m. 5-to Nr.). Būčiau labai dėkinga, jei kas galėtų padėti 4u.gif
Atsakyti