Bet kokia nesamone

o kodel pradejo salinti nuorodas?kodel nebegalima cia oficialiai jomis dalintis?

QUOTE(garbanota avyte @ 2009 10 04, 14:58)
Todėl, kad tai vadinama plagijavimu

QUOTE(jėga @ 2009 10 04, 16:01)
Taigi tai visada buvo plagijavimas, bet iki siol cia drasiai buvo dalijamasi visom nuorodom, o dabar staiga pradejo drausti,del to ir nesuprantu

ir dar mergaites gal kas turite archyvuose 2007 metu RK spec numeri "Mezginiu apdaila"? LAbai ieskau... laukiu i az

Noreciau ir as spalio men. Rankdarbiu kraiteles, dekoju

jeigu galima man irgi spalio mėn.rankdarbiu kraitele.
inga.videiko@gmail.com
inga.videiko@gmail.com
QUOTE(Taarna @ 2009 10 04, 12:52)
Tai tada šita tema apskritai praranda savo prasmę.. tai lieka tik AŽ? o kaip žinot, kas ką turi?
Koks skirtumas ar per foruma ar per AZ, visvien susigaudysim zurnaliukus, tad nera jokios prasmes drausti... O kas liecia plagijavima, nete visko gali rast,jei ne cia tai kitur, nuo to neapsaugosi..
QUOTE(jėga @ 2009 10 04, 14:01)
mano galva plagijavimas butu tada, jei as ideciau cia kieno nors straipsni ir pasirasyciau, kad as ji parasiau.
o zurnalu pasidalijimas, nejoks cia plagijavimas.
zmones knygas svieciasi is biblioteku - nieks dar to neuzdraude

QUOTE(eya @ 2009 10 04, 22:25)
Tai tada šita tema apskritai praranda savo prasmę.. tai lieka tik AŽ? o kaip žinot, kas ką turi?
garsiai šūkaujam čia, ko ieškom, o po to kantriai laukiam kokios geradarės, kad atsiųstų per až

Bandžiau ieškoti, bet turiu labai mažai laisvo laiko
Gal kas gali pasakyti kur rasti senų sandra numerių ( man reikia 1994 m. 5-to Nr.). Būčiau labai dėkinga, jei kas galėtų padėti