Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr.7

QUOTE(Giagute @ 2009 05 23, 12:12)
O aš ieškau žinokit šito.. labai noriu paveizėt, bet dėl paveizėjimo pirktis pobrangiai..
gal kuri turit lobiuose užsislėpus? 4u.gif

user posted image

As turiu sita knygute, bet mano skaneris susipykes su kompu, tai nuskanavus 2 lapus vel reikia prkrauti, tai viskas labai ilgai uztrunka... Gyvenu salia Kauno.. jei kas turetumete greitesni aparata.... smile.gif
Atsakyti
Ir as Verena gavau smile.gif tai jei neis siustis is ten gaite dar siusti is rapidos...
Verena 2009 02 (de)
user posted image

Sandra 2009 06 (ru)
user posted image

Atsakyti
Diana Moden 2009 02 siuvimas
user posted image

Gaminiai is popieriniu virveliu
user posted image
Atsakyti
sveikos gal kuri turit visus mezginiu pasaulio numerius parsisiuntusios?
Atsakyti
user posted image
http://multi-up.com/101989
Atsakyti
netikėtai labai aciu Jums uz nauja Rankdarbiu kraiteles numeri, net pardavimo vietose nepastebejau, kad jau ir birzelio nr. yra ax.gif tai cia rasti buvo labai maloni staigmena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miminukas2 @ 2009 05 29, 00:14)
Ir as Verena gavau smile.gif tai jei neis siustis is ten gaite dar siusti is rapidos...
Verena 2009 02 (de)
user posted image

Sandra 2009 06 (ru)
user posted image

O aš niekaip nesuprantu,atrodo atsiunčia ''verena'',bet niekaip nerandu programos per kurią turėtų ją rodyt,turbūt aš jau visai doh.gif
Atsakyti
sveiki, gal gali kas pamokytikaip parsisiusti randarbiu kraitele 4u.gif dekui smile.gif
Atsakyti
Ieik i nuoroda po zurnalu, paskui pasirink is kur nori siustis (apatiniam kairiam kraste yra 4 nuorodos, issirink viena ir paspausk), o toliau skaityk kas kiekviename parasyta, nes is kiekvieno skirtingai. 4u.gif
Tikiuosi, kas nors paaiskejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(feruka @ 2009 06 05, 17:48)
Ieik i nuoroda po zurnalu, paskui pasirink is kur nori siustis (apatiniam kairiam kraste yra 4 nuorodos, issirink viena ir paspausk), o toliau skaityk kas kiekviename parasyta, nes is kiekvieno skirtingai.  4u.gif
Tikiuosi, kas nors paaiskejo  g.gif

hmm, itariu esu viena is tu nemoksu- bet manes visos keturios nuorodos pinigeliu praso, kad galeciau siustis g.gif netgi po 5 baksus..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2009 06 05, 18:09)
hmm, itariu esu viena is tu nemoksu- bet manes visos keturios nuorodos pinigeliu praso, kad galeciau siustis  g.gif  netgi po 5 baksus..... doh.gif

Reikia spausti:
Depozite-free downloading;
Openfile-surinkti kodą iš skaičių ir tęsti(продолжить 2х),po to скачать;
Rapidshare-free user;
Fileshare-ссылки на этот файл ir скачать.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliute @ 2009 06 05, 19:09)
Reikia spausti:
Depozite-free downloading;
Openfile-surinkti kodą iš skaičių ir tęsti(продолжить 2х),po to  скачать;
Rapidshare-free user;
Fileshare-ссылки на этот файл ir скачать.
Sėkmės  4u.gif

aciu, pavyko 4u.gif
Atsakyti