QUOTE(Reeeeee @ 2010 10 18, 17:11)
Čia yra tiesa, kad po kurio laiko plauką pešiojant pincetu jis patamsėja. Aišku ne po men ar dviejų. Plaukas automatiškai tam priešinasi tam.
Kadangi mano yra labai tamsūs bruožai, man greičiau patamsėjo. Aišku būtų naivu galvoti kad šviesiaplaukė išsirovusi plaukelį po mėn, turės ten juodą kietą plaukelį. Pasiskaitykit, daugumai atauga kietesni ir tamsesni, ir kartais nebe vienas, o keli.
QUOTE(laurutexxxx @ 2010 10 19, 14:48)
tamsėja brangiosios ir pešiojant pincetu. mano ūsai balti. Kartais susinervuoju ir kelis išpešu. Tai ir matau, gi neakla, kad nuo to papešiojimo, tie keli plaukeliai po keliu rovimų jau bebe balti atauga....

Galit įrodinėt kaip norit, bet tikrai ir nuo pinceto atauga juodi. Kaip kažkas minėjo, aš irgi laikausi tokios nuomonės, kad plaukas vis stiprėja, taip priešinasi rovimui. Beje kažkur skaičiau (senokai), kad pincetu šalinant plauką, jis neišsipeša(kaip šalinant vašku), o nutrūksta...... va kame esmė, kad bjaurybė atauga juodas
Esu sviese ode Kada teko siuti barzda po kiek laiko toi vietoi pradejo augti plaukai
Pesioti pradejau pincetu Jau daug metu Jie tikrai atauga tamsesni ir kietesni Tas pat ant usu uzaugo vienas didelis plaukas

išpešiau ir jis ataugo kietas ir ryzas