Pažiūrėkit kokį dalyką radau internete ČIA įdomu, ar veikia toks stebuklas?
QUOTE(Elludrill @ 2013 02 08, 20:49)
Turiu sita daikciuka, naudoju pazastims ir kojoms, taip pat bikini krastams
QUOTE(Tina Les @ 2013 02 06, 15:14)
Lygiai taip, kaip ir pešiojant pincetu. Man - po 2-3 savaičių. Bet čia turbūt labai individualu.
Po 2-3 savaičių atauga tik plaukeliai pešiojant pincetu?
Aš plaukelius virš lūpos šalinu vašku kosmetikos kabinete. Kosmetologė nepatarė depiliuotis kremu, geriau jau su pincetu.
QUOTE(Simona1986 @ 2013 02 08, 21:11)
Turiu sita daikciuka, naudoju pazastims ir kojoms, taip pat bikini krastams
dariausi jau kokius 5 ar 6 kartus, darau kas dvi sav mazdaug.rezultatai neblogi, bet visiskai neisnyko
tai va mano patirtis tokia 
Mane labiausiai domintų dėl veido srities. Kažkur skaičiau, kad netinka veidui
QUOTE(Elludrill @ 2013 02 10, 19:09)
Pradejau darytis smakra ir as
QUOTE(Elludrill @ 2013 02 10, 19:09)
http://www.supermama...?...1408&st=252
Paskaityk cia,merginos daug sneka apie fotoepiliacija,gal rasi ka nors anudongo ar patars ka:)
QUOTE(Vaida` @ 2013 02 08, 23:49)
Aš nesuprantu, pešiojuosi juos kas antrą dieną 
Kaip ir rašiau, tai labai individualu
QUOTE(Vaida` @ 2013 02 08, 22:49)
Aš nesuprantu, pešiojuosi juos kas antrą dieną 
Labai paprasta.
http://masinis.lt/vi...linimui-2/4970/
Čia to siūlo principu pagamintas, tik manau patogesnis, bet atrodo skausmingai
Čia to siūlo principu pagamintas, tik manau patogesnis, bet atrodo skausmingai
Mielosios, kurios jau turi kruva metu patirties salinime tu nepageidaujamu plauku - kazkaip matyt hormonine sistema susimakalavo ir eme tamseti ir rysketi usiukai
tai galvoju gal tomis salto vasko juostelemis juos nuimt... bet baisu kist nagus - ar nebus taip, kad jie ims atauginet kaip pas vyrus ar pazastyse - ims storeti ir rysketi?
Ar vistik atauga tokie svelnus? bijau, kad pagal bikini, kojas ir pazastis - nuo rovimo plaukuotumas tikrai nemazeja, tai bijau plest tuos usus
HELP
Ar vistik atauga tokie svelnus? bijau, kad pagal bikini, kojas ir pazastis - nuo rovimo plaukuotumas tikrai nemazeja, tai bijau plest tuos usus
HELP
Aš šalinu plaukučius virš lūpos su vašku, skirtu veidui
Man atauga greičiau, nei per 2 sav., bet ir tai jau labai gerai. Jei pavienis koks išlenda, tuomet imu pincetą ir vualia
Plaukeliai man tikrai neauga storesni ar tamsesni, net atvirkščiai - plonesni, silpnesni. P.S. Iš pradžių šalinant esu nusiplėšusi odą šiek tiek (ne taip baisiai, kaip skamba "nusiplėšusi odą"
). Taigi patarčiau galbūt kokiu talku pasibarstyti, kad prie vaško liptų tik plaukeliai, bet ne oda.