Įkraunama...
Įkraunama...

Saldus receptai su nuotraukom 17 tema

QUOTE(Olesta @ 2009 05 14, 16:16)
kepa, kepa cool.gif


Kiba karui ruosies doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 14 gegužės 2009 - 15:21
QUOTE(Inočka @ 2009 05 13, 21:04)
16 tema

Idedu nuoroda i 16 tema, kad *irmai* lengviau butu paskui receptus ieskot. Arba, JOLKA999, gal paprasyk bea, kad ikeltu sita nuoroda i tavo pirma zinute.


dekui 4u.gif lekiu sukelti receptukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 14, 15:16)
kepa, kepa cool.gif


tikrai karui ruosiesi lotuliukas.gif ir formu kiekvienam pagal skoni bigsmile.gif Turi koki trafareta pasidariusi, ar kaip ispjauti tokias (ne apvalias) blush2.gif
Atsakyti
Vakar kepiau "Kuršėnų vyniotinį". Receptas čia jau buvo skelbtas daug kartų, todėl nekartosiu.
O tuos raštus dariau pagal Inočkos temoje nurodymus raštuotam tortui 4u.gif

http://www.supermama...?...78104&st=48

[attachmentid=177000] [attachmentid=177001]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaI: 14 gegužės 2009 - 16:42
Omaigat, kiek bus medaus tortu... biggrin.gif ale kaip nenusibosta juos valgyt, kas uzsisako... man jau vsio.. as ju atsivalgiau... unsure.gif man skaniausia, kai i krema idedam daug daug aguonu... nu skonis.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 14, 18:09)
Omaigat, kiek bus medaus tortu...  biggrin.gif ale kaip nenusibosta juos valgyt, kas uzsisako... man jau vsio.. as ju atsivalgiau...  unsure.gif man skaniausia, kai i krema idedam daug daug aguonu... nu skonis..  wub.gif




Olesta tyli topsecret.gif jau kaip des vaizdu, kaip sulaukti lens.gif
Atsakyti
sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif ilgai laukus dar palauk, jau kaip dėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau iki ašarų iš Jūsų postų lotuliukas.gif o čia galiu pasakyti tik tiek bus du dviejų aukštų, gigantas zuikis, drugelis, ir du mažiukai po 18 cm skersmeniuko, tai tik vienas iš jų mums patiems, jei kas ekstra mažiuko neužsakys per dieną, dvi blush2.gif visi kiti yra užprašyti su visokiais įnoriais ir įgeidžiais, tik dar nežinau kaip pavyks viską įgyvendint ax.gif einu tept juodojo miško doh.gif
o apipjaunu iš karto iškočiojus su specialiu pjaustikliu kaip picai būna, nu toks važiuojantis ratelis ant kotelio, greita, patogu, silikoninis padas sveikas lieka ax.gif ir gerai prikimba kremas cool.gif
Atsakyti
Vienos šokoladiniai sausainiai

Pagal Sonatiną

260 g miltų
5 v. š. (30 g) kakavos miltelių
250 g minkšto kambario temperatūros sviesto
100 g persijotos cukraus pudros
žiupsnelis druskos
3 v. š. lengvai išplakto kiaušinio baltymo (išmaišyti 1 – 2 kiaušinio baltymus ir atmatuoti 3 v. š.)
cukraus pudros sausainiams pabarstyti

Orkaitę įkaitinti iki 180º C. Miltus sumaišyti su kakava ir persijoti.
Minkštą sviestą išplakti iki purumo. Ant viršaus persijoti cukraus pudrą, suberti druską ir supilti kiaušinio baltymą. Mikseriu plakti 1 minutę, kol masė gerai susimaišys. Suberti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti tik tol, kol nebesimatys sausų miltų. Nepermaišyti!
Dėti tešlą į konditerinį maišelį su norimu antgaliu ir į paruoštą skardą išspausti sausainius 2 cm atstumu vienas nuo kito.
Kepti sausainius 10 – 12 min. Ataušinti ant grotelių ir pabarstyti cukraus pudra.

Mano komentarai: Sausainiai nuostabūs, tiesiog tirpsta burnoje... Pagaminti labai lengva, greitai kepa.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirasa: 14 gegužės 2009 - 17:37
kokie skanuliai sausainiai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Rababrbarų pyragas su bezė blush2.gif

user posted image

200 g sviesto arba margarino;
100 g cukraus;
1 pak. vanilinio cukraus;
Žiupsnelis druskos;
2 kiaušiniai;
375 g miltų;
1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių;
400 g rabarbarų.

Bezė masei:
4 baltymai;
150 g cukraus.

Pabarstymui: kristalinio cukraus

Gaminimas
Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną iki purios masės išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei kiaušiniais. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Užminkyti tešlą.

Rabarbarus nuplauti, nulupti ir padėti, kad gerai nuvarvėtų skystis. Juos supjaustyti plonais griežinėliais. Tešlą dėti į kepimo formą, išklotos kepimo popieriumi. Paskirstyti rabarbarų gabalėlius. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 35 min.

Baltymus išplakti iki standžių putų, plakant po truputį suberti cukrų. Bezė masę dėti į konditerinį švirkštą ir ant pyrago išspausti groteles. Dar 10 min. kepti 200°C temperatūros orkaitėje, kol bezė kiek parusvės.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 05 14, 17:34)
Vienos šokoladiniai sausainiai



Kokie skanuliai bigsmile.gif
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 14, 17:49)
Rababrbarų pyragas su bezė blush2.gif



Su rabarbarais! Kaip aš juos mėgstu! Išsaugotas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 14, 13:16)
kepa, kepa cool.gif


blink.gif Vaje,ka dkepa,kiek valandu prastovejai????
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 14, 15:49)
Rababrbarų pyragas su bezė blush2.gif


KOks grazulis ir skanulis mmmmm
pirasa ,itariu,kad skanu,seniai juos ziurinejau,bet vis neprisiruosiau issikept.
Atsakyti