Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojai homeopatai - Pinikienė, Galvydytė ir kt.

homeopatas Popovas- labai prasau mamu, kurios buvo susiduruosios su sio daktaru,arba zino jo koordinates,atsilepti. As zinau kad jis kiles is ukrainos,dabar givena Vilniuja,ir labai sekmingai gido vaikus homeopatiniais vaistais mano vaikui sio momentu,labai reiketu pagalbos,kol tradiciniai daktarai visai nenugide.O gal kas zinote koki kita daktara,kuris gido netradiciniu budu Kaune ar Klaipedoi, labai aciu
Atsakyti

Gyd. Antono Popovo kabinetas:
Rygos g.15, Vilnius
(8*614) 75167
el. paštu:
apopov@takas.lt

Atsakyti
Kas esate apsilankiusi pas si gydytoja, kokie atsiliepimai, kokios esate nuomones?
Atsakyti
Buvome patarti dėl sūnaus mikčiojimo kreiptis į gydytoją homeopatą (Tradicinius būdus - psichologą, logopedą jau išbandėme). Susirašėme su tokia gydytoja Jurgita Pinikiene, kuri pasake, kad mūsų atvejis tinka homeopatiniam gydymui.

Norėčiau rekomendacijų. Gal kas nors gydėsi pas šią gydytoją.
O gal pažįstate kitų puikių homeopatų Vilniuje. Internete radau dar žinių apie gydytoją Gemą Galvydytę, bet neradau jos kontaktų, gal kas galėtų pasidalinti?

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 05 14, 09:37)
Buvome patarti dėl sūnaus mikčiojimo kreiptis į gydytoją homeopatą (Tradicinius būdus - psichologą, logopedą jau išbandėme). Susirašėme su tokia gydytoja Jurgita Pinikiene, kuri pasake, kad mūsų atvejis tinka homeopatiniam gydymui.

Norėčiau rekomendacijų. Gal kas nors gydėsi pas šią gydytoją.
O gal pažįstate kitų puikių homeopatų Vilniuje. Internete radau dar žinių apie gydytoją Gemą Galvydytę, bet neradau jos kontaktų, gal kas galėtų pasidalinti?

G. Galvydytė - labai gera gydytoja. Turiu jos kontaktus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiltee @ 2009 05 31, 15:11)
G. Galvydytė - labai gera gydytoja. Turiu jos kontaktus.  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Gal kas žino, kiek kainuoja priėmimas pas ją?
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2007 01 29, 20:00)
Kas esate apsilankiusi pas si gydytoja, kokie atsiliepimai, kokios esate nuomones?

Noreciau atgaivinti temele, nes kaip tik ruosiames pas hemeopata Popova. Butu idomu isgirsti jusu nuomones apie si daktara, jums patiko, padejo, ar pan. 4u.gif
Atsakyti
Lankomes pas si gydytoja. Mums jo skirtas gydymas padejo ir, kas svarbiausia, teikia man stiprybes ir vilties, kad nugalesime visas bedeles.
Mano sunui diagnozavo bronchine astma, bet mes isdrisome netiketi sia diagnoze ir nevartojome cheminiu preparatu. Kreipemes i si gydytoja. Jau 4 men. vartojame jo paskirtus vaistus ir galiu teigti, kad pokyciai optimistiniai.
Yra nepatogumas tame, kad gydytojas nera visada pasiekiamas. Kai vaikui uzejo kosulys ir norejau patarimo, negalejau prisiskambinti. Jis gyvena Ukrainoje ir Vilniuje buna tik kartais.
Mielai pabendrauciau detaliau per AZ, jeigu noretumete.
Sveikatos linkedama
Atsakyti
G. Galvydytė - labai gera gydytoja. Turiu jos kontaktus.  smile.gif

Gal galetumete atsiusti sios gydytojos kontaktus i AZ.Is anksto dekoju.
Atsakyti
G. Galvydytė - labai gera gydytoja. Turiu jos kontaktus.  :)

Ar galima ir man butu gauti sios gydytojos kontaktus. Galima i A.Z. arba i el. pasta jolanta.l@inbox.lt.
Atsakyti
Bendravau ir gydžiausi pas J.Pinikienę - patiko ir padėjo man. Išsaugojau kontaktus- jei kam reiks - paršom.
Atsakyti
Sveiki,gal ir man galetumet atsiusti sios homeopates koordinates.Mano vaikuciai labai daznai serga ir as pati noreciau jos patarimu gauti. tongue.gif
Papildyta:
[tikrai busiu labai dekinga,jei kas parasysite man i AZ abieju gydytoju-homeopaciu koordinates.Taip susikloste,kad turiu rimtu problemeliu su abiem savo vaikuciais.Is anksto esu dekinga!!!
Atsakyti